Shop gennem Eovendo og få penge tilbage

28.04.17
Nelly Collage
Nelly Collage
Skønhedsfavoritter fra Nelly.com

Sponsoreret indlæg

I virkeligheden burde vi slet ikke fortælle jer om det her. I det lange løb er det faktisk en rigtig dårlig forretning for os. Eovendo tager nemlig annoncekroner fra annoncører og medier (sådan nogle som os) og giver dem tilbage til jer – forbrugerne.

Da jeg første gang hørte om det, syntes jeg helt ærligt det lød som endnu et underlødigt deal-site, men da jeg satte mig ind i, hvordan det virkede, blev jeg overbevist.

Helt kort fortalt giver Eovendo jer del i de annoncekroner, som I er værd som forbruger. Det vil sige de penge en annoncevisning af en video giver, en tilmelding til et nyhedsbrev eller de procenter som et affiliatelink kan genere. Kort sagt alle de kneb, som sådan nogle bloggere som os bruger for at tjene penge på vores læsere. Men i stedet for at de penge går til en annoncør – for eksempel os – går de tilbage til jer selv.

Hver gang du shopper hos butikker som Ellos, Nelly, StylePit eller lign. kan du altså selv tjene penge i stedet for at lægge procenter i lommen på en annoncør. Procenterne ligger typisk mellem 5 og 20 procent.

Shop hos Nelly via Eovendo
Hvis du for eksempel bruger Eovendo, når du køber ind hos en populær webshop som Nelly, får du 4 procent af det beløb, du har købt for, retur på din Eovendo konto. Det er fuldstædig den samme Nelly-oplevelse som altid med gratis fragt ved køb over 199 kroner – du skal bare huske at bruge dit link via din Eovendo konto. Så går de 4 procent kommision ind på din egen Eovendo-konto.

Sådan fungerer Eovendo
1. Opret en profil på Eovendo
2. Vælg om du vil have din bonus tilbage som kontanter eller gavekort – hvis du vælger gavekort får du lidt mere for dine penge. Du kan også vælge at give din bonus til godgørende formål.
2. Brug links og tilbud på Eovendo, når du alligevel køber ind online hos dine favorit webshops.
3. Du får den angivne bonus tilbage på din konto i den form, du har valgt.
4. Du kan også optjene bonus ved gratis aktiviteter som for eksempel at se reklamevideoer

Koster det noget?
Nej, ikke en krone (udover det du alligevel bruger på at shoppe). Du optjener i stedet penge på Eovendo.

Opret din gratis Eovendo-profil her.

PS. Ja, det er Lars Larsen him-self, der står bag Eovendo. I ved ham med dynerne. Det hjalp også til at overbevise mig om, at sitet er et seriøst koncept.

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
pige

Hej
Har I nogle tips til at reparere en hud, der er blevet helt smadret af a-derma og roaccutan?
Jeg begyndte at bruge a-derma exomega efter at have læst så godt om den herinde (jeg vidste intet om hudpleje), men jeg slog rigtig meget ud i en irritations-agtig tilstand. Min hudlæge mente blot det var min teenageakne der var kommet igen, og satte mig i gang med a-vitaminkur. jeg brugte stadig a-derma undervejs, så da jeg var færdig med kuren var mit ansigt helt mærkeligt. ingen bumser, men helt tør hud med orange/rødligt udslæt og irritation over det hele. Jeg troede dog fortsat at jeg brugte gode, milde produkter.
det er godt at se, I siden har trukket anbefalingen tilbage for så vidt angår ansigtet. det var det jeg kom for at tjekke 🙂
tror I, et ansigt der er blevet massivt irriteret af roaccutan og et produkt, man er allergisk over for nogensinde kan komme sig? jeg kan fx ikke tåle solcreme mere – alt brænder

Katja Moikjær

Ja. Selvfølgelig kan du få din pæne hud tilbage. Hvad siger din hudlæge i dag? Har han et bud?
Har du læst dette? https://pudderdaaserne.dk/2013/03/27/bumser-pa-hagen-og-omkring-munden-perioral-dermatit/
Kan du beskrive dit udslæt nærmere?

pige

Det er virkelig noget rod og en lang historie.
Var på roaccutan første gang i 2012, hvor jeg først læste om exomega som værende god i denne forbindelse. medicinen havde god effekt, efter diane mite og tetracyclin osv havde fejlet. men lykken varede kun et par måneder, fordi jeg jo brugte enormt tilstoppende creme i mit ansigt. a-derma er den første creme jeg nogensinde har købt, fordi jeg altid har haft så massivt fedtet hud, så havde hidtil bare brugt lidt solcreme i ny og næ. så jeg anede ikke, hvordan creme bør føles, haha. jeg kunne dog godt mærke, at det ikke føltes rart, men i stedet for at købe noget andet, brugte jeg bare creme sjældnere og dehydrerede min hud helt vildt. troede jo den var god.
i 2014 blev jeg så sat i behandling for PD af egen læge, da jeg gik til hende med min rødmende, ubehagelige hud, og smurte med metronidazol. uden virkning og nok også uden tålmodighed efter 6 års akne osv. Men jeg tror faktisk at lægen havde ret i diagnosen.
Hudlæge satte mig så på tetracyclin igen først, men efter en måned havde jeg ikke mere tålmodighed og bad desværre om de stærke sager igen i form af roaccutan -“det havde jo virket sidst”. Tænkte, at jeg måske ikke havde taget det længe nok sidst. Min (knap så gode!!!) hudlæge har virkelig fejlet. Hun kiggede nærmest ikke på min sarte hud, men konkluderede bare at jeg nok var en af de uheldige, der skulle på roaccutan to gange. Men i virkeligheden, når jeg kigger på gamle billeder, havde jeg ikke særlig meget akne. det havde første kur fjernet nogenlunde. Blot utrolig irriteret, rød, udslæts-agtig hud (især om munden), med knopper hist og her. Dog også lidt akne, bevares. Men jeg troede jo på hudlægen, og indløste recept på roaccutankur nr. 2. NU skulle jeg sgu have mit liv tilbage efter så mange års kamp. Jeg skulle dog først på solferie, og besluttede at starte derefter. I dén periode, hvor jeg kun brugte solcreme havde jeg normal og behagelig hud uden udslæt! Hvis jeg dog bare havde set sammenhængen dér.
I stedet begyndte jeg pillerne da jeg kom hjem, for ‘nu skulle det sgu være slut med den akne, selv om det egentlig ikke er slemt lige nu’ (tænk hvad man byder sin krop..). Så jeg købte en ny dunk med a-derma for at bruge noget ‘mildt’ og gik i gang med pillerne. min hud var død og ødelæggelse i den periode. udslættet og den varme brændende fornemmelse ved påsmøring kom tilbage, og min hud var fedtet trods roaccutan og skreg på hjælp og fugt. Kombinationen af isotretinoin og en creme man er allergisk over for = not good. Så da jeg sagde farvel til hudlægen var det godt nok uden akne, men med en meget meget medtaget hud. Som dog ikke rigtig blev påtalt. Øv. Jeg troede at min hud bare var sådan, og var virkelig ked af det. gid hudlæger kærede sig mere om hudpleje og produkter end medicin.
Efter et halvt år mere med a-derma som ansigtscreme (jeps, man KAN være så dum, når man intet ved) gik jeg igen til hudlæge, fordi min hud var så ubehagelig at være i. Her fik jeg konstateret rosacea, og fik antibiotika og IPL. Åh gud – laser på min ødelagte hud.
ENDELIG gik det dog op for mig, at jeg skulle stoppe med at bruge fuldfed creme i mit ansigt. Men så prøvede jeg alt muligt andet for at udbedre skaderne, og jeg gjorde det kun værre. Herunder LRP’s solcreme, der indeholder alt for meget alkohol til den sarte hud. Efter nogle måneder med dén solcreme dagligt i forbindelse med IPL, var mit ansigt endnu mere smadret. At putte alkohol på en ødelagt hud dagligt er ikke en god ide..
Siden har mit liv været living hell. Alle produkter gør ondt og min hud er en kombination af mange forskellige hudsygdomme. Især solcreme kan jeg simpelthen ikke bruge længere. Kemiske filtre føles som syre på min hud nu. Ikke så heldigt for min nu solfølsomme hud.
Efter at have været deprimeret over det i et halvt år, gik jeg igen til hudlæge. en privat en. fik fortalt historien. Han kunne berette, ud over hvor skadet min hud er, at jeg nu har udviklet skæleksem. min hud har overproduceret olie for at kompensere i denne her periode, og det har melazzia-svampen kunne leve godt af. jeg har jo også brugt en HEL masse creme for at reparere min hudbarriere, og det har fodret skæleksemet. Nok den eneste hudsygdom, der ikke havde været i spil hidtil, haha.
så nu er jeg givet nizoral at vaske hårbund og ansigt med (Av) og elidel til at smøre i næsefolderne, hvor det primært sidder.
Derudover fik jeg konstateret moderat akne. roaccutanen har ikke kunne holde det nede permanent, efter alt det her rod. god hudpleje efter behandling er virkelig key, og det udøvede jeg jo ikke – tværtimod. Hudlæge har udskrevet tre måneders doxycyclin, men jeg tør ikke tage det. Jeg er simpelthen for bange for piller nu og for at gøre endnu mere skade. Så jeg prøver bare at tro på, at aknen bliver bedre, når/hvis min hud kommer mere i balance.
Skæleksemet består desværre også stadig, men jeg har også kun vasket og smurt i 15 dage, og jeg er massivt stresset pga. mit udseende, hvilket nok ikke hjælper.
Det er bare så ubarmhjertigt, hvor dum man nogengange kan være. og hvor stor en bi*** bagklogskabens lys kan være. havde jeg bare brugt mild LRP eller decubal under første kur, var det nok ikke endt sådan. suk!
lige nu er det også bare bøvlet, at min hud føles SÅ tør og stram efter behandlinger, men jeg er hunderæd for at fodre skæleksemet. Når man nørder sygdommen, er det virkelig mange gængse ingredienser, der kan forværre lidelsen. Så pest eller kolera – tør, stram hud eller skæleksem.
Anyway, det var slet ikke meningen jeg skulle skrive så lang en kommentar. Hudproblemer er bare virkelig hårde og ensomme at døje med, så det var egentlig rart at skrive det ned.
Jeg håber på bedring og normal-ish hud someday 🙂
KH

Katja Moikjær

DU SKAL TAGE DEN MEDICIN DIN HUDLÆGE HAR UDSKREVET! Ellers virker den jo ikke. Antibiotika er det, der virker her. Så tag dine piller, gør hvad hudlægen siger og pas din medicin. Ellers forsvinder problemet ikke og din udgift til den dyre private hudlæge er i øvrigt spildt.
Der findes ingen “naturlig balance” som huden finder af sig selv. Og doxycyclin har i øvrigt ingen kendte bivirkninger på huden, så din hud bliver i hvert fald ikke værre af det. Det lover jeg.
Pas på dig selv og gør hvad hudlægen siger! Det lyder som en meget fornuftig behandling!
Kh. Katja

pige

doxycyclin hjalp ikke.. har stadig moderat akne og skæleksem ved næsefløjende og ved munden..
til gengæld har jeg fået en autoimmun stofskiftesygdom, tricket af roaccutan.. så nu taber jeg også alt mit hår og bliver tyk.
suk
don’t put bodylotion on your face 🙁

Katja Moikjær

Ej, du lyder da virkelig også ramt 🙁 Stakkels dig. Jeg håber du får det bedre snart. Kram Katja

pige

det håber jeg også 🙁
men ansigtsproblemerne er jo min egen skyld.. forfærdelig tanke at jeg har puttet eksem-creme i mit sarte akne/rosacea-ansigt i tre år. det er der vist ikke mange ansigter, der havde overlevet. nu ser jeg helt forfærdelig ud..

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *