Fredagsfavorit: Sephora Colorful Eyeshadow Filter Palette

28.04.17
Sephora Colorful Eyeshadow Filter Palette

Sephora Colorful Eyeshadow Filter Palette

Der er ikke bare én men hele tre af de smukke filter paletter, der bærer navnene Sunbleached, Vintage og Overcast. Det eneste, de har tilfælles udover at være favoritter igennem flere måneder, er nogle af Sephoras bedst sælgende øjenskygger. Bortset fra det er der ikke mange fællestræk. De indeholder alle tre nogle ret fine ”grund farver”, og virker derfor ret godt som selvstændig palette. Det er ikke de mest farverige paletter, men da Sephoras egne øjenskygger kan købes enkeltvis eller sættes sammen til en spraglet palette, er det kun at vælge supplerende farver fra det øvrige sortiment, hvis man savner lidt spræl.

Komplet
Der er ti øjenskygger i hver, og det er en rigtig fin blanding. Så der er flere muligheder for mange rigtig fine looks. Billedet tog jeg faktisk allerede sidste sommer, da jeg opdagede den sidste af paletterne, der for mit vedkommende var Overcast, i hvert fald vil jeg ikke udelukke, at de oprindeligt blev lanceret i en anden rækkefølge.

  • Sunbleached: Paletten indeholder helt sarte og lidt udvaskede… eller nærmere lidt afblegede nuancer af orange, koral, lyserød og beige. Så er der en enkelt gråbrun og en mat brun nuance.
  • Vintage: Paletten indeholder dybe, gulnede og lidt støvede grålige, brune og lidt dybere nuancer af rød og oliven. Trods ”kedelighedsfaktoren” er det en palette, jeg har brugt rigtig meget.
  • Overcast: Paletten indeholder nedtonede, kølige nuancer af flere forskellige farver, og er nok den mest blandede og anvendelige af paletterne. Den er især god til de mere markerede looks, fordi flere af nuancerne er mere intense end de øvrige paletter.

Navnene siger i sig selv meget om kombinationerne i de forskellige paletter, Sephoras egen beskrivelse af Overcast har jeg smilet lidt af, for hvordan i alverden bliver en øjenskygge palette “cool and breezy”? Selvfølgelig forstår jeg godt betydningen, men det er en sjov beskrivelse.

Tjek dem ud, når du er i Sephora næste gang, de er alle tre rigtig gode køb og så koster de kun 125 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Christine

Kære pudderdåser
jeg kunne super godt bruge en uvildig vurdering af NIOD’s superoxid mist? Jeg leder efter en mist loaded med antioxidanter for at øge min huds forsvar mod frie radikaler og vil gerne høre om denne er pengene værd? 🙂
KH Christine

Helene Randløv

Hej Christine
Det vil jeg umiddelbart sige, at den er. Den er i hvert fald langt billigere end mange andre af den slags.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *