Tirsdagstip: Husk balsam efter kuren

18.04.17
Hårkur købt hos Emma.dk
Hårkur købt hos Emma.dk
Sådan kan det se ud, når man har sparet mere end 600 kroner ved at shoppe hos Emma

Sponsoreret indlæg

Der er emner, vi har skrevet så meget om, at vi næsten glemmer, at det ikke er alle der har læst med fra starten. Eller har læst samtlige indlæg for den sags skyld. Og i al beskedenhed er der bare indlæg, der fortjener, at blive skrevet om og om igen. Det har jeg valgt at gøre i dag, både fordi det er lang tid siden sidst, og fordi jeg igen har haft glæden af at shoppe hos Emma og nu også kan afholde en konkurrence om et gavekort på 500 kroner til en heldig vinder.
Som du kan se på billedet, sparer man en mindre formue, så der er god økonomi i at købe salonstørrelser af både shampoo, balsam og hårkur. Hvis du ikke har hørt om Emma.dk før, så kan du læse mit indlæg fra marts måned, hvor jeg blandt andet købte gamle favoritter og en virkelig skøn duft.

Men bruger du den?
Der er mange, der kommenterer ældstens hår, det ER også misundelsesværdigt. Det har en smuk mørkebrun nuance, det er tykt og så er det ualmindelig sundt og ikke mindst velplejet. Han bliver tit spurgt, hvordan han passer det. Og han kommer naturligvis ikke sovende til det. Min eneste regel, den gang knægten annoncerede, at han ville have langt hår, var og er stadig, at han skulle sørge for at passe det. Hvor er der bare mange fyre med grimt, slidt og vanvittig sørgeligt hår, fordi det er for feminint for dem at bruge hårkur. Mange både mænd og kvinder har hårkuren stående, men den kan kun hjælpe, når du også husker at bruge den… helst hver gang håret bliver vasket eller i hvert fald mindst en gang om ugen.

Det fulde udbytte
Når du bruger hårkur, er det selvfølgelig vigtigt at vide, hvordan du bruger den bedst. Der er ingen tvivl om, at det er en dyr fornøjelse at købe hårkur, hvis du så ikke får glæde af effekten, fordi du bruger den uhensigtsmæssigt, så forstår jeg virkelig godt, at du vælger at lade være. Derfor er det vigtigt at bruge produkterne i den rigtige rækkefølge:

  • Vask håret (mindst en gang og to efter hinanden, hvis du bruger mange stylingprodukter eller bare vasker håret sjældent).
  • Fordel hårkuren i det rene hår og lad den sidde, så længe som producenten angiver på emballagen.
  • Skyl kuren ud og fordel nu en god balsam i håret, hvis det er en tung eller meget rig balsam, kan det være en rigtig god idé at undgå hovedbunden.
  • En balsam sørger for at lukke hårstrået, så de gode sager fra hårkuren bliver i håret, og håret samtidig syner mindre ødelagt.

Husk kun at presse vandet ud af håret og at bruge noget varmebeskyttende, hvis du bruger føntørrer, krøllejern og andre varme stylere.
Rækkefølgen giver meget god mening, når man sætter sig ind i, hvad de forskellige produkter gør ved håret. Og så skal man selvfølgelig også vælge produkterne efter de problemer der nu måtte være.

Vind og spar penge hos Emma.dk og få pænt hår
Når det giver ekstra god mening at skrive om Emma.dk i forbindelse med netop hårkur, så er det selvfølgelig, fordi der er RIGTIG mange penge at spare, og så er det måske ikke længere så uoverskueligt at købe og især at få brugt hårkuren, ligeså ofte som dit hår har brug for det.
Du deltager i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner til Emma.dk, hvis du i kommentarfeltet herunder deler dit bedste hårplejetip.
Der bliver trukket lod blandt alle besvarelser i løbet af maj måned.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Emma.dk

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
72 kommentarer
Sofie

Så lidt varme som overhovedet muligt. Efter jeg kun bruger føn/jern max 1 gang pr måned har mit hår det seriøst godt.
Jeg har altid gjort det ovenfor (Hej naturkrøl), men minus varme har gjort det sidste.

Ida

What, det har jeg aldrig hørt før! vil helt sikkert til at bruge balsam efter hårkur – troede altid bare, at en hårkur var en “mere intens” balsam…
Mit bedste hårtip er nok at sove med fransk fletning, hvis man godt kan lidt lidt fald/krøl i håret. Det har jeg gjort stort set hver nat de sidste 5-6 år, og det er en god måde at undgå at bruge varme på håret + det sparer tid! Nu tror de fleste, at jeg har naturlige krøller, haha…
ps. fandt lige tilbage til jeres dejlige blog. Kan huske, jeg har læst med, siden jeg var 14!

Din kommentar