Tirsdagstip: Husk balsam efter kuren

18.04.17
Hårkur købt hos Emma.dk
Hårkur købt hos Emma.dk
Sådan kan det se ud, når man har sparet mere end 600 kroner ved at shoppe hos Emma

Sponsoreret indlæg

Der er emner, vi har skrevet så meget om, at vi næsten glemmer, at det ikke er alle der har læst med fra starten. Eller har læst samtlige indlæg for den sags skyld. Og i al beskedenhed er der bare indlæg, der fortjener, at blive skrevet om og om igen. Det har jeg valgt at gøre i dag, både fordi det er lang tid siden sidst, og fordi jeg igen har haft glæden af at shoppe hos Emma og nu også kan afholde en konkurrence om et gavekort på 500 kroner til en heldig vinder.
Som du kan se på billedet, sparer man en mindre formue, så der er god økonomi i at købe salonstørrelser af både shampoo, balsam og hårkur. Hvis du ikke har hørt om Emma.dk før, så kan du læse mit indlæg fra marts måned, hvor jeg blandt andet købte gamle favoritter og en virkelig skøn duft.

Men bruger du den?
Der er mange, der kommenterer ældstens hår, det ER også misundelsesværdigt. Det har en smuk mørkebrun nuance, det er tykt og så er det ualmindelig sundt og ikke mindst velplejet. Han bliver tit spurgt, hvordan han passer det. Og han kommer naturligvis ikke sovende til det. Min eneste regel, den gang knægten annoncerede, at han ville have langt hår, var og er stadig, at han skulle sørge for at passe det. Hvor er der bare mange fyre med grimt, slidt og vanvittig sørgeligt hår, fordi det er for feminint for dem at bruge hårkur. Mange både mænd og kvinder har hårkuren stående, men den kan kun hjælpe, når du også husker at bruge den… helst hver gang håret bliver vasket eller i hvert fald mindst en gang om ugen.

Det fulde udbytte
Når du bruger hårkur, er det selvfølgelig vigtigt at vide, hvordan du bruger den bedst. Der er ingen tvivl om, at det er en dyr fornøjelse at købe hårkur, hvis du så ikke får glæde af effekten, fordi du bruger den uhensigtsmæssigt, så forstår jeg virkelig godt, at du vælger at lade være. Derfor er det vigtigt at bruge produkterne i den rigtige rækkefølge:

  • Vask håret (mindst en gang og to efter hinanden, hvis du bruger mange stylingprodukter eller bare vasker håret sjældent).
  • Fordel hårkuren i det rene hår og lad den sidde, så længe som producenten angiver på emballagen.
  • Skyl kuren ud og fordel nu en god balsam i håret, hvis det er en tung eller meget rig balsam, kan det være en rigtig god idé at undgå hovedbunden.
  • En balsam sørger for at lukke hårstrået, så de gode sager fra hårkuren bliver i håret, og håret samtidig syner mindre ødelagt.

Husk kun at presse vandet ud af håret og at bruge noget varmebeskyttende, hvis du bruger føntørrer, krøllejern og andre varme stylere.
Rækkefølgen giver meget god mening, når man sætter sig ind i, hvad de forskellige produkter gør ved håret. Og så skal man selvfølgelig også vælge produkterne efter de problemer der nu måtte være.

Vind og spar penge hos Emma.dk og få pænt hår
Når det giver ekstra god mening at skrive om Emma.dk i forbindelse med netop hårkur, så er det selvfølgelig, fordi der er RIGTIG mange penge at spare, og så er det måske ikke længere så uoverskueligt at købe og især at få brugt hårkuren, ligeså ofte som dit hår har brug for det.
Du deltager i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner til Emma.dk, hvis du i kommentarfeltet herunder deler dit bedste hårplejetip.
Der bliver trukket lod blandt alle besvarelser i løbet af maj måned.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Emma.dk

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
72 kommentarer
Nina

Kunne virkelig godt bruge en god hårkur 🙂 et lille tip til bløde krøller er at kramme håret med kokosolie – det samler krøllerne og giver fin glans..

Mie

Jeg tror mit bedste hårtip er at sove med lidt god olie i håret og vaske det næste morgen 🙂 Og Emma.dk er fantastisk 🙂

Louise

Jeg døjer rigtig meget med tørt hår, og det, der virker bedst for mig er, at vaske håret hver 5. eller 6. dag. Aftenen inden, jeg vasker det, smækker jeg håret en i en god omgang kokosolie!

Cendie

Uuuhh er lige løbet tør for kur og på udkig efter en ny. Er så glad for Smartbond balsam at den ihvertfald ikke bliver skiftet ud. Mine bedste tips er kokosolie, svinehårsbørste og altid skylle med lunkent/koldt vand.

Anne-Marie Andersen

Mit bedste tip er at kramme lidt arganolie ind i hårspidserne, når håret er nyvasket og fugtigt. Håret ser sundere og mere velplejet ud og har man lidt krøller samler det også dem.

Lis T

Min iranske frisør fortalte mig for tyve år siden om kokosolie til håret – og ja jeg ved godt at I ofte fortæller den samme historie – men det er altså også godt. For et par år siden fandt jeg så at Urtekram laver en økologisk balsam med kokus, både alm. balsam og som leave-in spray. Jeg er fan af kokos i håret 🙂

Marlene

Føntørring, glatning mv. slider på håret – jeg har derfor indført “hviledag” om søndagen, hvor håret får fred fra diverse styling 🙂

Marie-Louise larsen

Mit bedste tip er faktisk at bruge en virkelig god leave-in til håret. Jeg har fornyeligt fået købt Redken anti-snap, men for satan den gør en stor forskel. Den samler hårstrået efter badet, og efterlader ingen strithår. Den er virkelig god 🙂

Camilla Flindt

Mit bedste tip er at få håret klippet regelmæssigt. Jeg synes det er svært at finde tid, så ofte bliver det i min frokostpause (min chef går heldigvis ind for, at det skal der være plads til) 👌

Camilla Michelsen

Nu er mit hår helt kort, men det bedste tip er ikke at vaske håret for ofte. Jeg skyller selv håret hver dag og bruger lidt balsam til at fjerne stylingprodukter. Vasker 1 eller 2 gange om ugen.
Jeg havde tit fedtet hovedbund, da jeg havde langt hår, men der findes så mange gode tørshampoo i dag, så hvis jeg havde langt hår, ville jeg benytte mig af det.

Din kommentar