Tirsdagstip: Snyd med farven

28.02.17
Vita Liberata Trystal Minerals
Vita Liberata Trystal Minerals
Den unikke Vita Liberata Trystal Minerals selvbruner, bruger jeg som bronzer i et par dage, hvorefter huden har en meget fin og naturlig glød.

Forleden talte jeg med min veninde, hun savner sommeren og drømmer derfor om at rejse til lande med varme og ikke mindst sol. ”Man bliver bare så deprimeret af at se sig selv i spejlet” var hendes kommentar, da jeg forsøgte mig med, at vi da kunne gå nogle ture sammen. Sådan en gåtur virker nemlig rigtig godt på vintertungsind, men spejlbilledet kan en gåtur nok ikke hjælpe så meget på. Men det er der heldigvis så meget andet, der kan.

Vælg rigtigt
Der findes så mange mærker, konsistenser og farver, når det kommer til selvbrunere, at det kan være rigtig vanskelligt at vælge. Mit valg er altid baseret på, at det er den lyseste farve, men hvis du har lidt mere farve fra naturens side, eller du bare er rutineret med selvbruneren, så skal du selvfølgelig vælge den, der passer dig bedst. Selve påføringen er meget lettere, når du anvender de handsker, der ofte findes i samme serie. Med sådan en slipper man for striber og skjolder, som kan være vanskellige at blive af med igen. Hvis du stadig ikke er dus med applikationen, kan det være en stor fordel at vælge de selvbrunere, der bruner huden gradvist. Dem er jeg selv lidt mere tryg ved, da jeg ikke selv mener, at jeg har øvelsen til at bruge de mere traditionelle…

Wax on…
Det er en velbevaret hemmelighed, at der findes andre farvede cremer end selvbruner. Du kan sidestille dem med de cremede bronzere på markedet, de er bare til kroppen. Det er oftest den type jeg selv vælger, når jeg en enkelt gang synes mine ben er FOR hvide at vise frem. Det sker dog sjældent, fordi jeg for længst har accepteret, at min hud er skummemælksfarvet. Det er også derfor, jeg vælger de cremer, der kan vaskes af i stedet for en selvbruner. Det skyldes nok mest, at jeg bare ikke har den rutine, der skal til at fordele selvbruner, så det ser pænt og jævnt ud. Samtidig indrømmer jeg gerne, at jeg er en rigtig bangebuks, når det handler om selvbruner.

Pas nu på!
Nu hvor jeg skriver om sol, så er det selvfølgelig vigtigt for mig at minde om at huske SPF. Det er for sent, når du først ER blevet skoldet, så du skal have cremen med i tasken allerede nu. Hvis ikke du bruger SPF hver dag, er det en god idé at vænne sig til det, så er du i hvert fald sikret den der dag, hvor du holder frokostpause i en solstråle i gården eller haven.
Det er også vigtigt for mig at minde om, at vi på ingen måde bifalder eller anbefaler brug af solarium, det er meget skadeligt og en alt for stor risiko at tage i forhold til huden og helbredet.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
Maria

Jeg får altid enormt mange bumser af solcreme og jeg bliver nødtiltag bruge det da jeg bruger jeres fantastiske T-zone peeling, er der nogen mærker i kan anbefale. Jeg kan se at ziajas bumseserie har en dagcreme med faktor men er den høj nok

Helene Randløv

Hej Maria
Selvfølgelig vil vi svare på dit spørgsmål, men det sker at et spørgsmål drukner i mængden, der kommer jo kommentarer på mange forskellige indlæg hele tiden og nogen gange overser vi desværre et, det beklager jeg.
Du spørger om SPF 10 er høj nok, det er ikke så nemt for mig at svare på, personligt vil jeg ikke bruge under SPF 30, så jeg ville ikke være tilfreds med SPF 10. Ziaja har også en solcreme med SPF 50, den har jeg desværre ikke prøvet.
Hvor lang tid går der cirka, før du kan se den uheldige effekt af solcremen? Kan det løse problemet, hvis du får en prøve på det pågældende produkt?
Jeg har skrevet om flere solcremer i en top ti, derfra kan jeg varmt anbefale 1, 2, 3, 6 og 7, det er dem jeg selv bruger og aldrig har oplevet problemer med.
Kh. Helene

Maria

Hej,
Lige et hurtigt spørgsmål: Bruger du Vita Liberata Trystal Minerals i farven “Bronze” eller “Sunkissed”?

Helene Randløv

Hej Maria
Det er den lyseste af de to, Sunkissed, jeg bruger (det er også den eneste, man kan få i Danmark).
Kh. Helene

Maria

Mange tak for det hurtige svar! 🙂 Jeg var inde på lookfantastic, så det var åbenbart derfor, der var to nuancer at vælge mellem. I øvrigt kostede den kun 254 kr. (med jeres rabatkode), så det var da en dejlig pris i forhold til de 375 kr. herhjemme. Skønt! Jeg blev så glad, at jeg impulskøbte en ekstra, så min søster kan få en forårsgave. Så må vi se, om vi får identitetskrise over ikke længere at have de to hvideste fjæs på Nørrebro 😉

Camilla

Youngblood mineralpudder eller denne? 🙂

Helene Randløv

Hej Camilla
Jeg forstår ikke spørgsmålet? Det er jo to helt forskellige ting. Denne her er en selvbruner, og Youngblood er en mineralfoundation.
Kh. Helene

Maria

Tusind tak søde Helene
Jeg har været på mission og prøvet de solcremer jeg kunne få fat på testere af, jeg reagerer meget hurtigt indenfor er par timer blomstrer jeg som en valmue mark.
Jeg fandt en fra la Roche posay der hed anti-shine som jeg ikke får bumser af.

Helene Randløv

Hej Maria
Hvor er det bare godt at høre!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *