Fredagsfavorit: IsaDora Nourishing Lip Oil

10.02.17
IsaDora Nourishing Lip Oil

IsaDora Nourishing Lip Oil

Først læste jeg om læbeolie, og ligesom alle andre glædede jeg mig selvfølgelig til at få fingrene i sådan en. Det var jo et ret nyt og meget interessant koncept. Desværre efterlod mit første forsøg med læbeolie mig temmelig uimponeret, og det har jeg været over alle dem, jeg har prøvet siden. Derfor stod jeg ikke just først i køen, da IsaDora Nourishing Lip Oil blev lanceret. Faktisk overvejede jeg mere end en gang bare at forære den væk, fordi jeg jo var sikker på, at vi aldrig blev venner.
Så en dag tog jeg mig dog sammen og fik prøvet den. Og meget overraskende var og er den anderledes end de andre, jeg har prøvet.

Behagelig og plejende
Den er jo ufarvet, så det er ikke det, der gør den interessant, men den er fin og selvfølgelig blank på læberne. Klistrede ting på læberne er bestemt ikke noget, jeg foretrækker, men IsaDora Nourishing Lip Oil er klistret på en behagelig måde. Ja, det lyder også ret sært i mine øre… men jeg ved ikke helt, hvordan jeg ellers skal beskrive den. Faktum er, at den bliver på læberne, netop på grund af konsistensen, og derfor er den samtidig meget plejende. Efter ganske kort tid er læberne både velfugtede og meget bløde. Derfor er det ganske ofte den, jeg starter med, inden jeg tager makeup på, så læberne er klar til selv den mest udtørrende læbestift.

Afhængighed
En mindre advarsel er på sin plads, for jeg er selv blevet temmelig afhængig af duften. Den dufter af vanilje, lime og rosmarin, det lyder måske ikke så tiltalende, men det er det! Nu har jeg ikke selv for vane at slikke mig om munden, så jeg har ikke tænkt over, om den smager sødt, og i skrivende stund har jeg desværre glemt den hos mine forældre, så jeg kan ikke lige smage på den. Uanset hvad den smager af, er det en lækker olie.

Du finder IsaDora Nourishing Lip Oil i Magasin, hvor den koster 109 kroner eller online hos Ellos.dk, hvor den koster 89 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *