GOODIEBOX to for én

09.02.17
GOODIEBOX to for én

GOODIEBOX to for én

Det var egentlig meningen, at jeg ville have delt denne fine kode med dig i går, men så kom jeg så sent hjem, at jeg simpelthen faldt i søvn, da jeg satte mig til at skrive… Hvem sagde vintertræt? Nå, men som du nok har gættet, kan du få en ekstra GOODIEBOX med, hvis du melder dig ind i øjeblikket. Du får altså januarboksen, som du kan se på billedet herover, og så får du septemberboksen, som du kan læse mere om på GOODIEBOX’ eget site. Der er rigtig gode muligheder for at lære nye produkter og nye mærker at kende gennem GOODIEBOX, og så er der selvfølgelig også mulighed for at købe produkterne, når du har prøvet noget, du er blevet rigtig glad for.

Get Your Glow On
Hver eneste box har et tema, og temaet for september var altså Get Your Glow On. Og ja… det handlede sandelig om glød. Med selvbruner, bronzer og highlighter, skrub, fugt og en eyeliner er du dækket godt ind til en kommende solferie, eller du kan også bare vælge at trodse regn, slud, sne og alt det andet, februar har at byde på. Og helt ærlig det får jeg rigtig meget lyst til, når jeg kigger ud af vinduet.

Beauty Resolutions
I forlængelse af årsskiftet giver GOODIEBOX dig god mulighed for at passe dine forsætter med temaet Beauty Resolutions. Med en taskevenlig håndcreme, renseservietter du kan tage med på farten, en rigtig god olie, anderledes elastikker til håret, en ansigtsmaske og lidt makeup… så er der i hvert fald god mulighed at ramme mange forskellige behov og så kan de endda også kombineres.

Hvad er det nu…
Hvis GOODIEBOX er nyt for dig, så er min bedste sammenligning et Kinderæg for kvinder, sådan har jeg det i hvert fald, hver gang jeg åbner pakken og finder månedens indhold. Det er ligesom at få en gave hver eneste måned og det er da hyggeligt. Prisen for en GOODIEBOX er 169 kroner med fragt og så kan du nemt betale over betalingsservice eller melde dig ud, hvis du ikke længere ønsker at modtage GOODIEBOX.
Til og med i morgen kan du med koden: 2FOR1GBJAN få septemberboksen med, når du bestiller januarboksen.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Pernille

Øj jeg ville gerne have haft den fra november – men det kan man vel ikke få?

Helene Randløv

Hej Pernille
Det ved jeg simpelthen ikke, men ring eller skriv og spørg dem ad.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *