Fredagsfavorit: Bio Beauté by Nuxe High-Repair SOS Rescue Balm For Sensitive Skin

27.01.17
Bio Beauté by Nuxe High-Repair SOS Rescue Balm For Sensitive Skin

Bio Beauté by Nuxe High-Repair SOS Rescue Balm For Sensitive Skin

Der er så mange fine produkter fra økologiske serie Bio Beauté by Nuxe, flere af dem lander igen og igen på mine hylder, fordi de er drøje i brug, og fordi jeg er vanvittig glad for både de lækre konsistenser og effekten af alle de produkter, jeg har prøvet. Særligt denne serie til sensitiv hud er blandt favoritterne, håndcremen er for eksempel en af de meget få, jeg har genkøbt.
Her i vintermånederne har min hud været meget tør, fordi jeg nok har eksperimenteret lidt for meget med produkter, jeg ikke har erfaring med. Heldigvis har jeg altid de produkter, jeg ved virker i nærheden. Et af de produkter har vist sig at være Bio Beauté by Nuxe High-Repair SOS Rescue Balm For Sensitive Skin. Selvom den ikke lige stod øverst på hitlisten, da jeg prøvede den første gang.

Varm den op
Konsistensen er ikke overraskende, mange af de balms og salver på markedet er lidt grynede, og det er denne altså også. Det virker måske ikke vildt lækkert, men den skal bare lige varmes op mellem fingrene, så er den klar til brug. Og det var faktisk det, der afskrækkede mig i starten… jeg synes nemlig, at den var grynet længe. Derfor vil jeg anbefale dig at prøve den i butikken, for den skal lige have en chance. Blandingen af gode olier er virkelig effektiv til pleje af huden, til sprukne læber, til forsegling af fugt, til neglebånd, til vejrbidte håndrygge, til en tør eller slidt næse, til albuer og hæle… Ja, faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du bruger den..

Effektivitet
Min forkærlighed for balms og salve har bragt mig mange gode oplevelser i tidens løb, det er en produktkategori, jeg har nævnt adskillige gange allerede og Bio Beauté by Nuxe High-Repair SOS Rescue Balm For Sensitive Skin bliver nok heller ikke den sidste. Den skønne olie er så drøj, at man nærmest ikke kan se, at jeg har brugt den i mange uger, så jeg kommer med garanti til at have den længe. Selvom jeg ellers ikke bryder mig særligt om at have strømper på, så har jeg gjort en undtagelse i anledning af en lille test… den lækre olie giver nemlig SÅ bløde fødder, når den lige får lidt hjælp i form af varme og tid til at virke.

Bio Beauté by Nuxe High-Repair SOS Rescue Balm For Sensitive Skin finder du i Matas og på billigvoks.dk, hvor den koster 166 kroner.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Cecilia

Den lyder lækker og nu ved jeg endelig hvordan jeg skal bruge deres lip balm. Fik den i en adventskalender, men har ikke brugt den fordi den var så grynet. Men har lige varmet den op inden den kom på, og så fungerer den jo meget bedre 🙂

Helle

Kan den på nogen måde sammenlignes med den, meget savnede, Family Balm fra NUXE?

Helene Randløv

Hej Helle
Det kan jeg desværre ikke svare på, jeg kender ikke Family Balm, på ingredienslisten har de dog ikke meget til fælles.
Kh. Helene

Helle

Ok, jeg var sikker på at i havde skrevet om den før. Men tak for svar og øv 🙂

Astrid

Kære Helene, er det en bestemt Matas du har set den i? Jeg synes ikke jeg kan finde den i deres web-shop? VH Astrid

Helene Randløv

Hej Astrid
Nej, jeg må indrømme, at jeg ikke har været i en fysisk butik og kigge efter den.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *