Vind Oral-B GENIUS

20.01.17
Oral-B GENIUS App

Oral-B GENIUS App

Sponsoreret indlæg

Dengang i halvfjerdserne da jeg lærte at børste tænder, var der desværre ikke en Oral-B GENIUS til hjælp eller en app, man kunne indstille til ens egne behov. Dengang var reglen, at man med tungen skulle kunne mærke at alle tænderne var helt glatte, inden man gav den gas med de neonpink såkaldte sladrepiller, der afslørede alle de steder, man manglede at børste. På den skole, jeg gik, havde skoletandplejen et helt tandbørstningsværksted, hvor man kom klassevis og lærte at børste tænder, samtidig med at der altid var åbent i spisefrikvarteret, hvis bisserne trængte til en børstning. Den metode til at tjekke tandbørstningen har jeg taget med mig, og det er også sådan, jeg har lært mine sønner at børste tænder.

Nutidens sladrepille
Næsten hver aften udfordrer mine drenge hinanden med Oral-B GENIUS og tandbørsteudfordringen i App’en, det er lidt sjovt at se de to hygge sig med en nyere og meget mere teknologisk sladrepille. Især fordi vi faktisk har trænet grundigheden af tandbørstningen med indkøbte sladrepiller for en del år siden. Det havde vi meget sjov ud af, fordi der er blevet ændret på formlen, siden jeg var barn, og det kraftige røde farvestof er altså markant sværere at få af igen, end det var dengang. Der er meget mere sport i at ramme hundrede procent i den indstillede udfordring i app’en, end der er i at kæmpe med rødt farvestof i hele munden.

Oral-B GENIUS

Oral-B GENIUS kan blive din
I Punkt1s webshop kan du læse mere om alle de ting Oral-B GENIUS kan, hvor mange rotationer og pulseringer den kan præstere per minut og selvfølgelig meget andet. Tandbørsten kan blive din, hvis du i kommentarfeltet herunder fortæller om de af funktionerne, du har læst om inde i shoppen, som du lægger vægt på, når du vælger elektrisk tandbørste. Hvilke funktioner vil du sætte størst pris på, af dem jeg ikke har nævnt i dette indlæg? Vinderen af Oral-B GENIUS trækker vi ved tilfældig lodtrækning på næste onsdag den 25. januar, når kommentarfeltet er blevet lukket.

Der findes to modeller af Oral-B Genius, den ene hedder Oral-B Genius 8000, og den anden hedder Oral-B Genius 9000. Forskellen på de to modeller er at Oral-B Genius 8000 har lidt færre funktioner og mindre tilbehør end den dyrere model Oral-B Genius 9000.

Sponsoreret indlæg skrevet og konkurrence afholdt i samarbejde med Oral-B

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
165 kommentarer
Anne H

At den har tryksensor!
Har også de der (sindsyge) røde piller! 🔴Riiiigeligt med en 1/4!

Maj

Jeg har tre børn og bliver tit forstyrret – også under tandbørstningen om morgenen – derfor : Position Detection-teknologi gør at du aldrig kommer til at springe en zone over under tandbørstningen = yay !

Katrine k

Det med at der er en app og af den er så intelligent er klart den feature, jeg er mest fascineret og imponeret af! Det er også det, jeg vil få mest glæde af da jeg har tendens til at være en smule doven når det kommer til at få børstet rigtigt og længe nok! 🙂

Emilie B.

Der mange faktorer: Den her tandbørste er jo genial. Jeg tænker dog især tryksensoren er smart. I løbet af læsning på jeres blog, har jeg været meget opmærksom på, at jeg ikke skal trykke for hårdt – men nu kan jeg jo være sikker! Det er smart 😀

Anton

At den fjerner op til 100% mere plak end en normal tandbørste.

Katrine

Position detection control – mega smart så der ikke bliver sprunget noget over ☺

Nadia WH

Har aldrig prøvet en elektrisk tandbørste, men synes det lyder fedt med en tryksensor, så man ikke ødelægger sit tandkød og får blottede tandhalse.

Katrine M

Det er helt sikkert Position detection, der gør den attraktiv for mig. Bruger allerede elektrisk tandbørste (dog i en billig discount-udgave) og forsøger selv at kontrollere det ved at holde øje med uret og skifte område hver 10. sekund, men det ville godt nok være nemmere, hvis den selv kunne klare den tjans også 🙂

Elise

Tryksensoren – jeg er åbenbart en aggressiv tandbørster til tider, så det vil nok hjælpe.
og så så går ting bare nemmere når man har lidt federe udstyr 🙂

Sabrina Matzen

Jeg er lidt lun på position detective systemet, men det vigtigste er tryksensoren.

Din kommentar