Tirsdagstip: Vælg efter effekten

17.01.17
Egyptian Magic
Egyptian Magic
Foto: Egyptian Magic

Uparfumerede produkter kan både lugte og smage ganske rædselsfuldt. Vi modtager især i øjeblikket mange mail angående vores egen Alt i En Salve. For er det mon meningen, at den skal smage og lugte så grimt. Salicylsyre er ikke en særligt velduftende ingrediens, det ved de, der bruger vores T-Zone Peeling, den har nemlig også en skarp lugt. Derfor er det vigtigt, at vælge produkter efter deres effekt…

Smag eller effekt
Det er jo ikke fordi, jeg slet ikke forstår behovet for, at læbepomaden smager af jordbær eller hvad det nu måtte være, men det er vigtigt at forstå, hvilken effekt, den aroma eller smag der er i produktet, har for dine læber. Smag og aroma er ofte tilsat netop for at maskere de øvrige ingredienser, eller simpelthen for at du skal bruge den oftere. Effekten af den dejlige smag er nemlig at du slikker dig om munden, og det resulterer i at fedtstoffet forsvinder, og i takt med at du slikker læbepomaden af læberne, bliver dine læber bare mere og mere tørre. Spyt virker nemlig både udtørrende og nedbrydende på den hud, hvor spyt ikke naturligt hører hjemme.

Kvit vanen!
Nu siger jeg ikke, at du skal styrte ud og tømme dine lommer eller din taske for læbepomader, men du skal i hvert fald tænke over din adfærd, når du bruger de velsmagende læbeprodukter. Og så kan du i stedet tænke på de mindre velduftende varianter som en god grund til at bryde vanen… helt ligesom du bruger Go’ Negl, hvis du er neglebider. Man kan sagtens slikke det af, men for det første smager det forfærdeligt, og for det andet er det måske bedre at kvitte vanen?

Fedt og flid
For at det ikke skal ligne en reklame, har jeg brugt billedet af Egyptian Magic, som jeg i mange år har været rigtig glad for. Den dufter ikke af så meget, men helt fantastisk er duften og smagen altså heller ikke… Fælles for de to er, at du får en rigtig god effekt, hvis du bruger dem regelmæssigt. Derfor er det en god idé at sørge for, at du har et fedtet og helst uparfumeret produkt, du kan bruge enten alene for eksempel om aftenen, inden du går i seng.

Hvis nu du synes, at duften er helt forfærdelig, så sørg for at trække vejret godt ind, inden lugten kommer op til dit ansigt og træk derefter vejret gennem munden. Lugten forsvinder hurtigt.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Gustavo Woltmann

Jeg går meget ind for parfumefrie produkter – alt det allergi kan nemt undgås, hvis man fravælger parfumeprodukter 🙂
Gustavo Woltmann

Susanne Majgaard

Hej. Jeg synes ikke jeres alt-i-en salve hverken smager eller lugter grimt – til trods for jeg faktisk er ret lugtsensitiv – men der er vi jo forskellige. Til gengæld har jeres salve en helt fantastisk konsistens – til forskel fra den gamle gode fra Decubal “lips & dry spots balm”. Jeg har brugt jeres salve her i vinterkulden på læberne, og har undgået udtørrede og sprækkede læber, når jeg har været ude på mine daglige gåture. Tak for det 🙂

Lisa

Jeg har det på samme måde med Elizabeth Ardens 8’hour, det er heller ikke alle der kan lide den lugt, men produktet fungerer for mig 🙂 Hvor og hvordan bruger du/I Egyptian Magic? Jeg har læst flere rose den, men ikke helt forstået hvad den er så god til? 😉
Bedste hilsner, Lisa

Anne

Hvad? Jeg altså slet ikke med dårlige lugte i hudpleje, men jeres salve har, efter min lugtesans, slet ingen lugt og smag? 8hour cremen kan jeg slet ikke klare hverken lugt eller smag. Jeg er vild jeres alt i en salve.

Sofie

Jeg synes slet ikke jeres alt-i-en salve lugter eller smager overhovedet? Kan lugte jeres t-zone peeling en lille smule, men det er godt nok ikke meget. Og jeg er altså meget sart når det kommer til lugte. Jeg får det så dårligt fysisk (kvalme, ondt i hovedet) af produkter med parfume, så jeg er SÅ glad for, at i ikke kommer parfume i jeres produkter 😃

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *