Få styr på tandbørstningen med Oral-B GENIUS

16.01.17
Oral-B GENIUS

Oral-B GENIUS

Sponsoreret indlæg

Mit første møde med en elektrisk tandbørste revolutionerede mit forhold til tandbørstning. Følelsen af helt glatte tænder, kan i mine øjne kun slås af følelsen af rent og nystrøget sengetøj, men de rene tænder er langt vigtigere for din sundhed end nystrøget sengetøj nogensinde bliver. Følelsen af de rene tænder er heldigvis også hurtig og en del sjovere at opnå især med Oral-B GENIUS, der på rekordtid er blevet et muntert indslag i aftenrutinen her på matriklen.

Mere kontrol
Det er ikke bare lettere og hurtigere at børste tænder med Oral-B GENIUS, du har også en anden form for kontrol over, hvad du foretager dig. En af farerne ved en manuel tandbørste er slibeskader på tandemaljen, fordi mange af os trykker alt for hårdt, når vi børster tænderne. Oral-B GENIUS advarer dig med en alarmerende rød farve og en nedsat hastighed, når du trykker for hårdt, så den får hurtigt en til at ændre den kedelige vane, så du kan børste tænderne uden at få ødelagt emaljen.
Ved hjælp af en app på din smartphone, kan du også følge med i, hvor du har eller ikke har børstet grundigt nok. Eller du kan indstille tandbørsten til at køre efter et program, der er tilpasset dine behov og eventuelle svagheder.

Balance
Fælles for de bakterier, der er skyld i huller i tænderne, paradentose og tandkødsbetændelse er, at de kun kan leve, når der er ubalance i munden. Denne type ubalance skyldes blandt andet vores indtag af sukker, der giver de mindre gode bakterier noget at leve af. Det er her den gode tandbørstning kommer ind i billedet, for rene tænder uden plak tager ikke ligeså meget skade af de affaldsstoffer bakterierne danner.

Oral-B GENIUS børstehoveder

Hjælpemidler
En af de ting, der har irriteret mig i årevis, er, at producenterne til stadighed producerer alt for hårde børster til den manuelle tandbørstning. Og forbrugerne køber dem naturligvis, fordi de tror, at tænderne bliver mere rene, jo hårdere børsten er. Desværre er de hårde børster alt for ofte skyld i blødende tandkød og slibeskader på tandemaljen.
Uanset hvilket børstehoved du vælger til Oral-B GENIUS, vil tandbørsten reagere på tryk, og derfor kan du få det fulde udbytte af de specialiserede børstehoveder, der for eksempel adresserer sensitivitet, misfarvninger, mellemrum og selvfølgelig plak.
Indtil videre har jeg kastet mig over det bløde børstehoved, men min mere dristige familie tester hver deres børstehoved med stor tilfredshed. Udover tandbørsten skal du også tænke over, hvilken tandpasta du bruger, samtidig med at vaner som børstning af tungen og brugen af tandtråd er rigtig gode at tilegne sig, begge dele bliver du mindet om, når du benytter dig af app’en, der kan holde øje med kvaliteten af din tandbørstning.

For en god ordens skyld vil jeg lige fortælle om den anden model i Oral-B GENIUS serien. Modellen, jeg har testet her, hedder Oral-B GENIUS 9000, og den har flere funktioner og mere tilbehør end den noget billigere Oral-B GENIUS 8000, bortset fra det er de to ens. Du kan bruge begge modeller med de smarte funktioner i App’en

Følg med i næste uge når vi trækker lod om en Oral-B GENIUS

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Oral-B

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *