Tandbørstetest: Oral-B GENIUS

09.01.17
Oral-B GENIUS

Oral-B GENIUS

Sponsoreret indlæg

Tandpleje har altid været vigtigt for mig, og jeg synes, at tændernes udseende og mundhygiejnens tilstand kan gøre en del for, hvordan jeg opfatter andre mennesker. Derfor har jeg også altid gået op i, hvilke tandbørster der gør det godt. Min ældste elektriske tandbørste er tæt ved tyve år gammel, den er blevet brugt flittigt, og i de sidste par år har drengene og jeg brugt den, når vi er på besøg hos mine forældre. Desværre kan jeg ikke huske, hvornår jeg købte min første elektriske tandbørste, og i virkeligheden er det jo også fuldstændig ligegyldigt, for det, jeg vil frem til, er, at der er sket en hulens masse siden. Det er Oral-B GENIUS 9000 et virkelig godt eksempel på. Denne tandbørste er så tæt, du kommer på at have tandlægen til hjælp, når du skal børste tænderne der hjemme.

Sørgelige statistikker
Der er vist ingen tvivl om, at det er virkelig vigtigt med en god mundhygiejne, og tandbørstningen to gange dagligt er en vigtig del af det. Alligevel er der mange tandlæger der river sig i håret over standarden, og hvis man kigger på statistikkerne, ser det ærlig talt heller ikke kønt ud. De fleste af os er nemlig rigtig dårlige til at børste tænderne grundigt nok. Eller også børster vi så hårdt, at der simpelthen kommer slibeskader på tændere, og det er heller ikke særlig optimalt. Oral-B GENIUS 9000 er en håndsrækning til alle, der behøver lidt hjælp til at børste tænderne.

Kan du børste tænderne selv?
Det der med at være sådan lidt hysterisk med mund og tandhygiejnen går åbenbart i arv, for begge mine drenge har altid været optagede af både tandbørster og diverse tandpasta. Det har været virkelig sjovt at teste Oral-B GENIUS 9000, der holder øje med dig, fra det øjeblik du tænder tandbørsten. Ved hjælp af en App du kan hente til din smartphone, kan du selv følge med i, hvor du børster for meget, og hvor du børster for lidt eller slet ikke. Du kan indstille timeren i selve tandbørsten til at holde øje og huske dig på at bruge mere tid her eller der, og den lyser rødt og brummer, når du presser for hårdt.

Oral-B GENIUS App

Smil, du er på!
Da jeg stiftede bekendtskab med Oral-B GENIUS 9000, synes jeg ærlig talt, at det dersens nymodens App halløj var temmelig ligegyldigt. Da jeg så opdagede, at farveskiftet på den lysende ring kun kan indstilles fra App’en, blev jeg alligevel nysgerrig, for min ring skal naturligvis være lilla… Og det var netop denne lille detalje, der gjorde at hele familien nu har hver sin smartphone ved hånden, når tænderne skal børstes. Ved hjælp af en holder til din smartphone du sætter fast på spejlet, kan App’en via en bluetooth forbindelse til din tandbørste ret præcist fortælle dig, om du har børstet tænderne godt nok hele vejen rundt.

Oral-B GENIUS


Oral-B GENIUS
Som med de fleste andre nye modeller kan du vælge mellem flere varianter af denne tandbørste. Oral-B GENIUS 9000 er til dig, der ofte rejser. Til tandbørsten følger nemlig et smart rejseitui, der ikke bare oplader tandbørsten, den kan også oplade for eksempel din smartphone via et USB stik (Husk dog at tilslutte ledningen, ellers sker der ikke så meget :-P). Der er en ekstra rensefunktion til tungen, fire forskellige børstehoveder sammenlignet med de tre, der følger med Oral-B GENIUS 8000, og sidst men ikke mindst kan du finde den i flere farver end Oral-B GENIUS 8000, der bare er hvid. Funktionaliteten i de to modeller er altså stort set ens, men det ekstra tilbehør til Oral-B GENIUS 9000 gør den naturligvis lidt dyrere end Oral-B GENIUS 8000.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Oral-B

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Gustavo Woltmann

Jeg læste en anden artikel om denne tandbørste – der må virkelig være noget om snakken!
Gustavo Woltmann

JanniChristiane

Det lyder virkelig som den optimale tandbørste! Hvis nu jeg havde fødselsdag om lidt, så røg den stensikkert på ønskelisten, men jeg venter da bare til juni 😉

K

Hej og tak for en god blog 🙂
Jeg har rosacea type 2 (rødme og knopper) og overvejer at købe jeres t-zone peeling. Men jeg er meget i tvivl om det er en god ide
Ifølge jer og Paula er BHA godt mod rødmen og knopperne, men når man ellers læser om rosacea og sart hud står der alle steder på nettet at man skal gå en stor bue uden om peeling, da huden er for sart..
Synes ikke rigtig lægens cremer gør noget godt for knopperne..
Hilsen k

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *