Fredagsfavorit: OPI Breakfast at Tiffany’s On the Go Kit

06.01.17
OPI Breakfast at Tiffany's On the Go Kit

OPI Breakfast at Tiffany's On the Go Kit

Sidste år havde jeg en halvhjertet aftale med mig selv om at mine negle skulle have mere opmærksomhed… Det var sådan en slags nytårsforsæt, og det holdt ikke. Faktisk tror jeg aldrig, at mine negle har fået så lidt opmærksomhed som i 2016. Det er for slapt! Det irriterer mig, når jeg ikke får taget mig sammen, for det tager jo ingen tid, når man først går i gang. Hele mit liv har jeg set min mor lakere negle søndag og torsdag aften. Så det burde jo være en eller anden form for vane, der lå latent i mig… men sådan er det bare ikke. Om aftenen arbejder jeg ofte på den ene eller den anden måde, og så løber tiden.

Kit
En af de ting, der kan få mig i gang, er, når jeg falder over et kit… Det undrer mig hver gang, for lige mine negleprodukter er ret samlede, så der burde jo ikke være den helt store forskel på at sidde med det ene eller det andet. Men det er der åbenbart, for jeg kastede mig nærmest over OPI Breakfast at Tiffany’s On the Go Kit, selvom de der transparente lakker egentlig ikke er mig. Kittet indeholder en OPIs kendte Nail Envy i den lyserøde nuance Bubblebath, og nogle gode størrelser til tasken af både håndcreme og negleolie fra Avoplex serien. Olien har jeg udnævnt som fredagsfavorit for snart mange år siden, fordi jeg netop er vild med den lille tube med penslen. Det gør den hurtig og nem at bruge, når man er på farten.

Alt i en
Fordelen ved dette sæt er især effekten efter et par ugers brug. Nail Envy er en neglehærder med farve. De farvede varianter landede vist nok for et par år siden, og det har især været et stort hit for dem, der er glade for de lækre velplejede og meget naturlige negle. Den eneste forskel på den gamle variant og denne er nemlig farven. Hvis du så samtidig plejer hænderne med den gode creme og neglene med den lækre olie, så har du altså et temmelig perfekt kit, som på et par uger kan få slidte, kedelige negle på ret køl.

Transparent lak
Der er kæmpestor forskel på farvede transparente neglelakker. Nogle er fantastiske og lægger sig jævnt på neglen ved første strøg, andre bliver stribede og er næsten umulige at få jævne, uanset hvor mange lag man lægger. Ved første strøg blev jeg lidt bekymret, for lakken blev temmelig stribet, heldigvis varer det kun et øjeblik, for lakken flyder selv ud og bliver helt jævn. Ja, det lyder måske lidt sært, men det er gør den altså.

OPI Breakfast at Tiffany’s On the Go Kit indeholder både lak, håndcreme, negleolie og praktiske servietter med neglelakfjerner, så du har alt, du skal bruge ved hånden til en hurtig manicure. Sættet koster 250 kroner og du kan blandt andet finde det i Magasin og Matas som også har det online.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Christine

Hej pudderdåserne. Måske i kan hjælpe mig? Jeg har de seneste år oplevet at når jeg har brugt neglelak at selve neglelakken får en gulligt skær. Jeg har prøvet forskellige ting, seneste har jeg prøvet Opi envy original (uden at lægge anden farve ovenpå), men synes også jeg oplever at få et gulligt skær med denne. Ved I/ har nogen bud på, hvad der går galt?
Hilsen Christine

Katja Moikjær

Er det nogle bestemte neglelakker du bruger? Hvad bruger du helt præcis?

Christine

Senest har jeg brugt Opi Envy original med to lag. Sørger for at neglen er helt tør og lægger først et lag, som er får lov at tørre 5-10 min, før jeg putter et nyt lag på. Nogle gange kommer det gullige skær ikke, men oplever nok det kommer 3/4 af gangene. Jeg har også forsøgt med Mavala, Gosh og Depend med farvede lakker, hvor jeg sørger for at have en underlak på. Jeg ryger ikke og har oplevet det både med nye og gamle neglelakker.

Helene Randløv

Det lyder helt vildt sært, det lyder som om, der sker en kemisk reaktion…
Det kan jeg ikke forklare og jeg har aldrig oplevet det.
En langt ude men måske mulig forklaring kunne være, hvis du vasker hænderne, inden du lakerer neglene, og der er megameget okker i vandet. Har du prøvet at følge denne her fremgangsmåde: Tirsdagstip: Få din neglelak til at holde længere?
Kh.
Helene

Christine

Øv. Plejer altid at “holde neglene tørre” inden de skal lakeres, så tror umiddelbart ikke det kan være det

Helene Randløv

Hej Christine
Nej, det lyder ikke sådan… Og det er alle neglelakker det kan ske med? Men kun nogen gange? Og du følger HELT samme fremgangsmåde hver gang?
Kh. Helene

Merete

Ved I, om Nail Envy (og alle varianterne) stadig indeholder formaldehyd?

Katja Moikjær

Det er jeg ret sikker på, ja. Jeg har i hvert fald ikke hørt at de ikke skulle gøre det længere.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *