Fredagsfavorit: Gzel for Natura Siberica Ivan-and-Maria Hair And Body Thick Soap

30.12.16
Gzel for Natura Siberica Ivan-and-Maria Hair And Body Thick Soap

Gzel for Natura Siberica Ivan-and-Maria Hair And Body Thick Soap

I mandags tog jeg billeder af nogle forskellige produkter, potentielle fredagsfavoritter som jeg er glad for i øjeblikket. Et af de produkter er Gzel for Natura Siberica Ivan-and-Maria Hair And Body Thick Soap, der er en temmelig anderledes sæbe, og da jeg købte den, var det også mest duften, jeg var tiltrukket af. Siden da er jeg blevet helt tosset med den, så jeg fik mildest talt et chok, da jeg skulle beskære billedet, fordi jeg åbenbart for første gang fik læst på etiketten, der stod nemlig limited på den. Der gik cirka tredive sekunder før jeg skrev til den ansvarlige for Natura Siberica her i Danmark. Heldigvis forsikrede hun mig om, at Gzel for Natura Siberica Ivan-and-Maria Hair And Body Thick Soap bliver på hylderne på grund af den store succes den oprindeligt limited serie har haft.

Luksus
Som nævnt ovenfor, blev jeg fanget af duften, der er ren og sæbet med en hilsen til de efterhånden utallige molekyle dufte. Faktisk er det netop denne hilsen, der fik mig til at købe sæben med hjem i første omgang. Min tanke var nemlig, at den fint kunne bruges som første lag i opbygningen af dagens duft, de dage jeg for eksempel bruger mine favoritter fra ZARKOPERFUME, Nasengold, Escentric Molecules og Juliette Has A Gun. Det fungerer så fint, at jeg lige har købt en ny sæbe…

Konsistensen
Der er mange sjove variationer over temaet sæbe, så selvom jeg ikke tidligere har set en lignende konsistens, var jeg ikke overrasket og slet ikke afskrækket. Sædvanligvis går jeg dog udenom produkter til badet, der er i dåser, fordi jeg ikke har lyst til at der kommer vand i, når jeg står der i badet og pjasker. I dette tilfælde gør det ikke så meget, fordi jeg har vænnet mig til at tage den rette mængde på en spatel, inden jeg går i bad.

Til krop og hår.
Trods adskillige opfordringer fra andre fans af denne sæbe, har jeg endnu ikke prøvet at bruge den i håret, som den altså også er beregnet til. Alligevel forestiller jeg mig, at det vil være et hit, både på grund af de anbefalinger jeg har hørt, men også på grund af den måde den skummer, når man tilfører vand. Yngsten har testet den til håret, han var glad og hans hår duftede vidunderligt. Den eneste udfordring jeg har haft med Gzel for Natura Siberica Ivan-and-Maria Hair And Body Thick Soap er doseringen. Der skal virkelig ikke bruges ret meget, før det giver et fint skum.

Gzel for Natura Siberica Ivan-and-Maria Hair And Body Thick Soap koster 69 kroner. Udover den anderledes sæbe finder du en body scrub, body creme, shampoo, balsam og hårkur i serien. Produkterne kan du købe i butikken i toppen af Østergade eller du kan skrive til butikken på Facebook, hvis du ikke lige bor i nærheden.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Louise

Hey! Står ingredienslisten på pakken, og kan du evt. tage et billede af den? <3

Katja Moikjær

Hej Louise. Der er altid ingredienslister på alle produkter – det siger loven, der skal være. Vi har desværre ikke et billede af den, men hvis du går forbi butikken, så kan de vise dig den. Kh. Katja

Annette Aarre Dalsgaard

Jeg har ikke brug for at blive tykkere 😉 Men håret kunne måske godt bruge det 😀

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *