Fredagsfavorit: Ellos.dk

16.12.16
Ellos.dk
Ellos.dk
Forsiden på Ellos.dk

Sponsoreret indlæg

Betænkningstid var helt unødvendig, da vi får et års tid siden blev spurgt, om vi ville skrive indlæg for Ellos.dk. Shoppen har nemlig rejst sig, og støvet fra postordrekatalogerne er for længst blevet børstet af. Der er mange grunde til, at Ellos.dk er et af mine foretrukne steder at købe tøj, køkkengrej, tilbehør til boligen, skønhedsprodukter og alt mulig andet, det handler blandt andet om lutter gode erfaringer med shopping, service, ja selv retursystemet spiller. Det er alligevel sjældent, at man kan blive ved og ved med at skrive om noget, fordi man sædvanligvis løber tør for emner, vinkler eller produkter at skrive om, men Ellos.dk er et onlinestormagasin med et kæmpe udvalg, hvorfor jeg hver eneste gang bliver glad over at bladre igennem de mange muligheder.

Tøj til store og små
Der er tøj til de unge, tøj til de gamle, tøj til boligen, tøj til de slanke, tøj til de runde, tøj til damerne, tøj til mændene, tøj til sengen og tøj til børnene. Der er tøj til alle.
Mine arme og ben er lange, men der mangler ligesom et stykke på midten, og derfor er det aldrig rigtig en fornøjelse at stå i et lille prøverum og bande over de lækre jeans, som passer perfekt alle andre steder end taljen. Løsningen fandt jeg hos Ellos.dk, hvor en pæn stor del af min garderobe efterhånden stammer fra. Blandt mine nyeste køb er en glitterbuksedragt (ja, jeg har købt en mere).

Service og kvalitet
Selvom det kan tælles på ganske få fingre, hvor meget jeg har returneret, så er jeg vanvittigt tilfreds med den service, jeg har oplevet i den forbindelse. Faktisk bliver jeg helt glad ved tanken om alle de skønne ting, jeg har bestilt og modtaget ikke bare i det forgangne år, men i alle de år jeg har købt ind hos Ellos.dk. Her kan blandt andet nævnes et hyggesæt, jeg købte i 1995, det er først her tyve år senere bukserne er blevet pensioneret. Det synes jeg er lidt sjovt at tænke på, når jeg ser på de køb, jeg har gjort mig her på det sidste.

Onlinestormagasin
Der er så mange forskellige varekategorier og fantastiske produkter hos Ellos.dk, at det nærmest er umuligt ikke at finde det, man leder efter. I det forgangne år, har jeg derfor forsøgt at skrive lidt bredt om sortimentet i stedet for at holde mig til skønhedsprodukterne, simpelthen fordi jeg synes det var ærgerligt at gå glip af muligheden for at præsentere andre for den glæde, jeg har af Ellos.dk.
Denne gang burde jeg da også have valgt et produkt, men siden det er fredag, og det jo er dagen for den ugentlige favorit, fik jeg lyst til at benytte lejligheden til at udtrykke min glæde ved selve shoppen i stedet for et tilfældigt produkt.

Juleoutfit
Fotos. Ellos.dk

Juleoutfit
Herover kan du se mit juleoutfit. I år er jeg blevet bidt af en gal buksedragt, så jeg har efterhånden anskaffet mig mere end ti forskellige, hvor af den ene er denne lækre guldglitter version fra Ellos’ eget mærke. Den sidder så pænt, den er let at tage af og på, og så er det bare vildt festligt med glitter. Samtidig kradser den ikke, som glitterstof ellers er kendt for. Et par klassiske sorte pumps er uundværlige i mine øjne, og dem her går jeg rigtig godt i. Looket skal afrundes af mørke læber, en lækker duft og glitrende negle som matcher buksedragten.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Ellos.dk

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Bodil

Der var en gang – hvor Ellos kun sendte internt i Norge og jo jeg var kunde den gang. Tak spids hvor jeg slæbte hjem og ærgede mig over at køkkenting var for tunge og møbler slet ikke opfylder målene i en SAS maskine fra Oslo…… I øvrigt har de en del hudpleje og skønhedsting som ikke fås i Danmark mere. Jeg er stadig afhængig!

Michelle

Den der Isadora læbestift, kunne du tænke dig at vise swatches af den? 🙂 Synes ikke Google er specielt behjælpelig desværre og den kunne være lige præcis den nuance jeg leder efter!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *