Tirsdagstip: Se hvad du foretager dig

08.11.16

babyliss-spejl-med-lys-5-1

Babyliss Makeupspejl 8435E / Anastasia Beauty Express Kit / Anastasia Dip Brow / Anastasia Brow Definer / Depend Eyebrow Pomade Colour Cream / Depend Eyebrow Brush Duo / Tweezerman Slant Tweezer

Sponsoreret indlæg

I de sidste mange uger har jeg hver eneste morgen bandet over mig selv og min glemsomhed. I midten af september mistede jeg nemlig det spejl, jeg plejer at bruge, når jeg lægger makeup. Og især nu hvor morgenerne bare bliver mørkere og mørkere, kan jeg efterhånden ikke se, hvad jeg foretager mig. Siden jeg mistede spejlet, har jeg nemlig brugt de spejle, der er at finde i diverse paletter, og de er af meget varierende kvalitet, kan jeg hilse at sige… Heldigvis skal der kun ganske få klik til, før der er et spejl på vej til mig. Og muligheden for ekspreslevering hos Ellos.dk sørger for, at min utålmodighed ikke løber af med mig.

Se hvad du foretager dig
En smuk makeup kræver god belysning og et godt spejl. Det er vigtigt, at du kan se hele dit ansigt på en gang, og at der er lys nok til at afsløre kanter og ujævn foundation, støv fra dine pudderprodukter, et hidtil uopdaget heksehår eller andre vildfarne hår og alle de andre ting, der er lette at overse, når man har travlt.
Særligt når du skal markere øjenbrynene eller kindbenene, er det vanvittig vigtigt, at du har overblik over situationen, så du kan justere eventuelle skævheder eller uregelmæssigheder undervejs.

Babyliss Makeupspejl – 2 modeller
Et spejl med lys i har stået på min ønskeseddel i flere år, men ligesom jeg i de forgangne uger har glemt at få indkøbt et nyt spejl, så glemmer jeg simpelthen alt om mine kvaler i det sekund, jeg er færdig med at lægge makeup. Derfor er ønsket aldrig nået længere end min mentale ønskeseddel… og nu sidder jeg faktisk og bliver lidt flov, for ældsten er ved at gå ud af sit gode skind for at finde frem til mine ønsker. Babyliss Makeupspejl 8437E har både LED lys og fem gange forstørrelse i spejlet på den ene side. Forstørrelsen har jeg ikke rigtig brug for, men det er alligevel vildt praktisk, når man skal finde hår på hagen, eller hvor de små bæster nu sidder.

Spejlet på billedet er Babyliss Makeupspejl 8435E, som Katja har. Det er 11 cm i diameter, har også LED lys og 5xforstørrelse.

Forskellen på 8437E og 8435E ligger altså i størrelsen. Diameteren på hhv 16 og 11 cm er målt på selve spejlet uden lysringen og er altså målet på det inderste spejl.

Begge spejle kan bruges med enten den medfølgende ledning eller med batteri.

Lynhurtig levering
Spejlet på billedet er som sagt Katjas, men ham den langhårede har lige ringet, at mit eget spejl er landet på Østerbro. Og jeg bestilte det altså fra Ellos.dk i går morges, da jeg fik et hysterisk anfald over ovennævnte glemsomhed. Da jeg ikke befinder mig i nærheden af Østerbro, lokkede jeg Katja til at tage et billede af sit spejl. Det er sandelig rart med lynlevering, når man helst ville have modtaget sine varer lang tid før, man overhovedet tænkte på at bestille dem.

Storkunde
Igennem de sidste mange måneder har jeg shoppet igennem online, og en af mine foretrukne webshops er Ellos.dk. Sjældent har jeg shoppet så bredt i en og samme webshop og endda været tilfreds med det, jeg har modtaget. De få uheldige køb, der har været, er blevet returneret uden problemer. Det med returnering holder jeg mig ellers ofte fra, fordi jeg slet ikke orker alt det besvær, jeg tidligere har oplevet, at det medfører.
Et stort plus (høhø) er størrelserne på tøjet hos Ellos.dk, som nævnt tidligere har jeg købt jeans, og siden da har jeg endda været modig og købt nogle andre ting, som jeg har ønsket mig længe. Mine succesoplevelser med prøverum og nysgerrige ekspedienter eller sælgertyper er stort set ikkeeksisterende, og derfor holder jeg meget af at få tøjet hjem og derefter prøve det i ro og mag.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Ellos.dk

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Signe

Hvordan er lyset? For jeg har før oplevet at de giver et falsk lys, som forvrænger farverne. Ikke så lækkert når man så træder ud i dagslys, og det hele ser forkert ud 😊

Katja Moikjær

Det er ikke dagslys. Slet ikke. Det er et supplement til mit store spejl, hvor jeg kan se farver og det overordnede udtryk, og så forstørrelsesspejlet, som jeg bruger, når jeg skal plukke øjenbryn, lægge øjenmakeup og lign. Jeg bruger altid et stort spejl til hele ansigtet – hvis det giver mening. 🙂

Anne

Undskyld at det lige bliver off topic.
Jeg er 28 år, og har simpelthen så mange problemer med uren hud. Så træls!
Jeg overvejer nu jeres t zone peeling. Jeg bruger avene cleanance, men synes ikke det har effekt overhoved. Måske med jeres peeling oveni? mit spørgsmål er: SKAL den bruges i hele ansigtet, eller kan jeg godt nøjes med at bruge den i t-zone, hvor jeg har problemer?

Katja Moikjær

Hej Anne
Du kan godt nøjes med at bruge den i T-zonen, men resten af ansigtet har også gavn af den eksfolierende effekt 🙂 Hvis ikke cleanance virker, så drop den helt. Der er ingen grund til at fortsætte med den. Hvor længe har du brugt den?

Anne

tusind tak for svar.
Jeg har brugt den 2 gange dagligt og har brugt 3 tuber, så nogle måneder. Jeg vil prøve jeres t-zone. Kunne være så dejligt med effekt. Jeg skal nok give jer feedback.

Lone H

Super lækkert spejl. Det skal huskes når jeg mangler et. De der små hår på hagen. Har du et par gode fif ? Jeg bøvler lidt med at mine giver mig lidt uren hud.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *