Når enden er god, er alting godt!

10.09.16
Når enden er god…Ellos.dk

Når enden er god…Ellos.dk

Sponsoreret indlæg

Når bagdelen er alt det, man gerne vil have, at håret skal være…. Så er det altså rart, at man kan finde en løsning til begge dele på Ellos.dk. Det er lidt svært at retfærdiggøre et indlæg om jeans, når nu man er skønhedsblogger, men jeg er så glad, at jeg har lyst til at råbe min begejstring ud… Ellos.dk fortjener i mine øjne en medalje… Jeg har nemlig fundet et par jeans, som passer ikke bare i benene men også i taljen… ja eller mangel på samme. I de der figurskemaer, man kan være så (u)heldig at finde i bladene, er der aldrig rigtig tvivl om, hvor jeg hører til… Jeg er et æble (ja, velbekomme). Desværre er det et ret passende billede på min figur, jeg er bogstavelig talt helt rund. Faktisk ligner jeg Mike Wazowski fra Monsters, Inc. Jeg har bare lidt længere ben og to øjne…

”Ser min r*v stor ud i de her bukser?”
Kan du huske de der satinjeans fra Diesel, der var sindssygt populære omkring midten af halvfemserne? Sådan et par havde jeg, og jeg ELSKEDE dem, lige indtil min søde kæreste sagde ”Wow, din røv ser kæmpe ud i de jeans!”. Han mente det som et kompliment, men det var bare ikke det, jeg hørte. Derfor blev det en af de sidste gange, jeg havde jeans på i over tyve år. Nu vil jeg ikke tørre min dårlige selvtillid af på ham kæresten, men den bemærkning, som jo var velment, blev misforstået og rungede i mine ører, hver eneste gang jeg nærmede mig et par jeans siden, og dengang var jeg hverken overvægtig eller havde en særligt omfangsrig bagdel. De jeans, der har ændret på det, er Ellos Plus Collection Boyfriendjeans, både fordi de sidder fantastisk, men også fordi jeg har accepteret, at bagdelen har den størrelse, den nu engang har.
Ham den langhårede er et af de mest diplomatiske mennesker, jeg nogensinde har mødt, og vi kom til at tale om, hvor fjollet det egentlig er at spørge om størrelsen på bagdelen… den ændrer jo ikke magisk størrelse, når man tager et par jeans på.

Når enden er god…Ellos.dk

Store kasser
Tilbage til Ellos.dk… jeg vil virkelig gerne slå et slag for deres tøj, der går op i størrelser, så både bagdelen, brysterne og alt det andet godt kan være der. Det er så vildt at tænke på alle de ting, jeg efterhånden har købt… og beholdt, fordi tøjet bare sidder godt. Det var først sidste år, jeg for alvor begyndte at købe tøj online, og mere og mere af det tøj er fra Ellos.dk. Ham den langhårede blev lidt forskrækket, da der på bare et par uger landede to kæmpe kasser på matriklen… Han åndede dog lettet op, da han overværede udpakningen, for der var både tøj til ham, tøj til drengene, tøj til mig, lidt til boligen, noget til køkkenet og selvfølgelig noget makeup! Det er altså praktisk, at man kan købe det hele på Ellos.dk, og de sjældne gange jeg har returneret noget, er det gået så nemt.

Lørdagslook: Tonight’s The Night!

Størrelse XXL
Når man har så glat og flat hår, som jeg har, så er der nærmest ingen grænser for, hvad man vil gøre for at få volumen i håret. Kender du ikke det der voluminøse rundbørstetørrede hår, du kun kommer hjem med fra frisøren? Det er jo umuligt at genskabe, når man står der med en føntørrer, en rundbørste og en motorik, der nægter at samarbejde. Derfor blev jeg straks nysgerrig, da jeg læste om Babyliss Intuitive. Det er nemlig en føntørrer med en roterende rundbørste. Og selvom det lyder som noget, der kan gå RIGTIG galt, så er Babyliss Intuitive overraskende let at styre, fordi den kun roterer, når du holder knappen inde og samtidig bevæger håndleddet i den retning, du ønsker børsten skal dreje. Du kan se resultatet af mit allerførste forsøg med Babyliss Intuitive i november på billedet fra Lørdagslook: Tonight’s The Night! Håret skal være så godt som tørt, for at du får det bedste resultat, men du kan også sagtens genstyle håret i dagene efter hårvask, hvis der altså er behov for det.

På Ellos.dk finder du et stort udvalg af elektriske gadgets, dimser, køkkenredskaber og som allerede nævnt alt muligt andet… Lige i øjeblikket kigger jeg for eksempel efter en Bluetooth højtaler, har du en anbefaling?

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Ellos.dk

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
HeLene

Den findes nok ikke på Ellos men jeg er vildt begejstret for min BO A1 højtaler som jeg fået i gave. Den har læderstrop og kan følge med rundt, inde og ude. Virkelig dejlig lyd og pæn.

Helene Randløv

Tusind tak HeLene <3

Marlene

Hej Helene.
Når du skriver, at bukserne fra Ellos passer i benene, er de så til korte eller lange ben?
Jeg har korte ben, og kommer tit hjem med bukser der er en halv meter for lange, medmindre jeg køber stumpebukser.
Jeg har et andet spørgsmål som ikke har noget med indlægget at gøre:
Kan du anbefale en koralfarvet læbestift?
Jeg gik ind i min lokale Matas i sommer for at spørge efter en koral læbestift, men det havde de svært ved at finde.
Jeg har fulgt meget med i de indlæg, hvor du skriver om volumen i håret.
Jeg har selv fint hår, og styler det efter alle kunstens regler om morgenen med god held,
Men når jeg kommer hjem fra arbejde, er håret klasket sammen.
Hvordan bevarer man volumen en hel dag?

Helene Randløv

Hej Marlene
Bukserne passer mine lange ben. Min krop har en ret bizar facon, jeg har åndssvagt lange ben og arme i forhold til min højde… Så det er nok ikke de her jeans, du skal gå efter :-/
Hvis du vil pege mig i retning af den nuance, du mener, så vil jeg meget gerne anbefale en… en af mine favoritter i øjeblikket er Rimmel London The One i farven 610 Cheeky Coral, den kan du i hvert fald kigge på :-*
Til håret vil jeg anbefale dig at bruge noget hårpudder eller tørshampoo, det er det jeg selv gør, hvis jeg har brug for at håret skal holde. Det er ikke så let at dosere pudder i starten, men når man har lært det, er det virkelig en gave! HVis du cykler meget og derfor bruger hjelm, er der nok ikke så meget at gøre.
Kh. Helene

Marlene

Hej Helene.
Tak for dit svar.
Mht. bukserne har du nok ret. Mine ben er holdt op med at vokse i femårsalderen. Tror jeg. Bukserne ser ellers gode ud, så når jeg ser nogle gode, er det med at slå til.
Læbestiften fra Rimmel vil jeg prøve at se på. Det er da et prisvenligt mærke der er til at få fat på.
Hårpudderet må jeg øve mig på, synes det er lidt svært at have med at gøre, men øvelse gør vel mester 🙂
Endnu en gang tak og god dag til dig 🙂
Kh Marlene

Gita

Seriøst; HVORFOR skal det være så vanskeligt at finde jeans, der sidder pænt? Mit evindelige problem er, at de jeans jeg prøver i butikkerne skam sidder pænt nok – når jeg står op. Når jeg så sætter mig ned – så er det buksekant, der skærer sig ind i maven og de strammer og gør ondt. For nogle år tilbage fandt jeg endelige en model i Gina Tricot som mod al forventning passede mig! Før det havde jeg ikke gået med jeans i tre år. Siden jeg opdagede vidunderjeansne har jeg købt seks par. Når jeg slider det ene par op, køber jeg et par nye i akkurat samme model og farve; fordi jeg VED at de passer. Ikke mere skæreri i min mave. Hele denne lange smøre er bare for at sige: jeg deler din begejstring! TILLYKKE med at du har fundet de bedste jeans i verden til dig 🙂

Helene Randløv

Mange tak Gita og YAAAAY at det også er lykkedes dig at finde “dine jeans”. Jeg arbejder hårdt på at finde endnu et par, som sidder godt, men åååhhh!
Kh. Helene

Sarah

Uhh, din læbestift er fin! Hvad er det for én?

Helene Randløv

Hej Sarah
Det er jo et gammelt lørdagslook, så den bliver måske rigtig svært at få fat i :-/ Den er fra MACs julekollektion 2015 Magic of The Night og den hedder Evening Rendezvous :-*
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *