Fredagsfavorit: Gosh Contour’N Strobe Kit

21.10.16
Gosh Contour'N Strobe Kit

Gosh Contour'N Strobe Kit

Gosh vil også være med på contouring bølgen og har lanceret to paletter til formålet. Gosh Contour’N Strobe Kit, der kommer i light og medium.

Jeg bruger ikke disse til contouring, men de to paletter indeholder de pæneste blush og highlightere i de skønneste konsistenser, jeg længe har oplevet.

NARS-værdig konsistens
Hver palette indeholder to mørke contouring-farver, en blush og en highlighter. Blushen i medium-paletten er den perfekte peach-pink med ultrafin shimmer. Den bedste sammenligning, jeg kan komme med, er NARS Deep Throat, som har været min yndlingsblush i årevis, men konsistensen på denne er faktisk bedre. De er smør-bløde og ultra fine. Det samme gælder blush-farven i light-paletten, som har de samme egenskaber blot i en meget lysere version.

Hightlighterne i begge paletter er smukke gyldne farver i samme ekstremt bløde og lækre konsistens. Den ene lidt lysere end den anden, men de minder en del om hinanden.

Så hvorfor bruger jeg ikke paletterne til contouring? Ja først og fremmest er contouring ikke noget, hverken Helene eller jeg dyrker ret meget.   For det andet er der i Light-paletten shimmer i contour-farverne i primært den lyseste af dem, og contouring bør kun foregå med helt HELT matte farver. Den mørkere er dog brugbar, ligesom den lyse farve i Gosh Contour’N Strobe Kit Medium paletten er. Den mørke i sidstnævnte palette har en for varm undertone.

Ville hellere blande selv
Så hvilken af de to paletter er det bedste køb? Blushen i medium-paletten vil nok passe de fleste bedst – blushen i light er meget lys, men ikke mindre fin. Til gengæld er jeg gladest for highlighteren i den lyseste palette, der passer min lyse hud bedst. Så det er ikke nemt at svare entydigt på, men de to blush og highlightere er simpelthen så pæne, at jeg har haft disse to paletter fremme næsten hver dag, jeg har haft makeup på dette efterår.

Er du i nærheden af en Matas eller Magasin, så gør dig selv den tjeneste at mærke efter i testeren. Konsistenserne er ganske fantastiske. Kunne man måske bede Gosh om en seperat blush og highlighter palette her? Og gerne mange flere farver i denne konsistens, tak!

Her kan du købe dem
Gosh Contour’N Strobe Kit koster 189 kroner i Matas, stormagasiner og større supermarkeder. Du kan også købe den på Gosh’ egen webshop, hvor der er gratis fragt.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Marie

Kunne man bruge de andre farver i paletterne som øjenskygger? Ville de egne sig til det?

Katja Moikjær

Hej marie. Nu har jeg prøvet 🙂 Og jeg vil sige, at de er MEGET diskrete. Det er ikke meget farve, man får på øjnene af det.

Cecilie

Hej dåser. Jeg ved godt denne post som sådan ikke er om contour (da I ikke bruger paletten til det formål) men jeg vil alligevel høre om I kender til nogen cremebaserede contour produkter der er velegnet til fedtet og uren hud – uden olie? Jeg har brugt en fra Nyx (Wonder Stick) men jeg slår ud på mine kinder efter kort tid. Lige nu bruger jeg en mørkere pudder fra Mac til min contour, men jeg synes ikke den lægger sig nær så pæn på huden som cremebaserede produkter. Tak for en skøn blog!
Kram Cille

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *