Kardashian Beauty på Ellos.dk

16.10.16
Kardashian Beauty på Ellos

Kardashian Beauty på Ellos

Sponsoreret indlæg

For præcis to år siden stod jeg for første gang med Kardashian Beauty produkter i hånden, og en af de ting, jeg købte på stedet, var Radiant Ombré Blush i farven A Glow. Den blev ret hurtigt en af mine favoritter, og siden hen er den blevet brugt flittigt, og der er føjet flere til samlingen. Du får faktisk tre for en, når du køber en Radiant Ombré Blush, for selvom man skal se sig for, når man bruger hver enkelt farve for sig, så er det muligt.

Kardashian Beauty på Ellos.dk 
Her i Danmark har Kardashian Beauty desværre haft en lidt omtumlet tilværelse, og det er rigtig ærgerligt, fordi mange af produkterne er af virkelig god kvalitet. Og derfor blev jeg rigtig glad, da jeg for noget tid siden opdagede, at Ellos.dk er begyndt at sælge Kardashian Beauty, så jeg skyndte mig at få fat i de tre blushes, jeg manglede, både fordi de er ualmindelig fine, og så de har stået meget højt på min ønskeseddel i virkelig lang tid. Heldigvis nåede de frem tids nok til, at jeg kunne fortælle om dem i dag. Det er måske ikke den perfekte farvekombination til et billede, men hver for sig er de smukke, og på kinderne gør de det virkelig godt.

Radiant Ombré Blush
Som nævnt vil jeg varmt anbefale alle seks farver, men du skal naturligvis vælge den eller de nuancer, du bedst kan lide. På billedet er det:

  • Sunlit er en lys orange nuance med rosa perlemor, så den næsten fremstår ferskenagtig på huden.
  • Vivid er en klar blåtonet lyserød nuance med transparent og en smule lilla perlemor.
  • Glimmer er en støvet lys blommenuance med blålilla og transparent perlemor.
Kardashian Beauty på Ellos
Fra venstre mod højre er det Kardashian Beauty Radiant Ombré Blush i farverne: Sunlit, Vivid og Glimmer

Selve blushen er let at tone ud og let at dosere, på kinderne fremtræder de knap så skinnende, som de gør der på armen. Den lyse af farverne bruger jeg ofte som highlighter sammen med en mat blush, eller jeg lægger blushen med en skrå pensel, så jeg kan få alle tre farver med på penslen og lægge dem, så den mørke ligger nederst og den lyse ligger øverst på kindbenet.

I øvrigt vil jeg godt lige tippe om den vildeste discodragt… som oven i købet er på tilbud i øjeblikket, jeg har i hvert fald fundet mit outfit til nytårsaften…

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Ellos.dk

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
HeLene

Elsker den slags orange blush så jeg takker for tippet. De ser man (jeg) ikke så tit!

Helene Randløv

Hej HeLene
Nej det gør man desværre ikke, men det er så fint!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *