Fredagsfavorit: Real Techniques Bold Metals 101 Triangle Foundation Brush

07.10.16
Real Techniques Bold Metals 101 Triangle Foundation

Real Techniques Bold Metals 101 Triangle Foundation

Real Techniques Bold Metals 101 Triangle Foundation Brush er som navnet sige en foundation pensel. Og det er den da også ok til. Men det, den er fantastisk god til, er concealer.

Triangle Foundation Brush er ganske rigtigt trekantet. Eller en slags. Den er spids, hvilket gør det nemt at nå ind i krogene omkring øjnene. På den ene side er penslen flad og på den anden side har den to mindre sider. Dette specielle design, som jeg ikke kender til på andre pensler, er perfekt til at lægge concealer omkring øjnene. Det er nemt at komme til og den store størrelse er ganske velegnet.

Jeg bruger siden med de to “små” sider helt oppe omkring øjnene og den store side til at blende ud. Jeg har lagt en video på instagram og på Facebook, hvor du kan se, hvordan jeg bruger den.

Hvor langt ned lægger du concealer?
Mange vil måske mene, det er en meget stor concealer pensel, og det er det da også. Men hvis du – som jeg – har meget mørke rande under øjnene, som du gerne vil dække, så er det en god ide at bruge concealer længere ned, end du måske gør.

Prøv at trække concealeren længere ned på kinden langs næsen. Hvis du stopper concealeren lige der, hvor det nederste øjenlåg stopper skaber det en kant der. Prøv i stedet at lægge concealer fra øjet og ned på kinden langs næsen – næsten som en omvendt trekant. Se i videoen her, hvor langt ned jeg lægger den – og der er det en hjælp med en større pensel.

Concealeren er MAC Pro Longwear – min favorit gennem mange år.

Her kan du købe den
Real Techniques Bold Metals 101 Triangle Foundation Brush koster 269 kroner i Magasin, StyleBox eller på Matas’ webshop.

Du kan også købe den til 189 kroner på Makeup-online, 209 kroner hos Feelunique eller Lookfantastic.dk, hvor den lige nu er på tilbud til 153 kroner.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Anne - Sofie A

Fluks bestilt penslen på Lookfantastic, set din video gode fif, tak.
Har nu været i 6 forskellige Matas ingen har jeres salve og meget af jeres andre ting også udsolgt 😁
Og så stod de 2 af stederne slet ikke fremme!
Men god weekend til dig 😉

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *