Månedens Favoritter: September 2016

06.10.16
Månedens Favoritter: September 2016

Månedens Favoritter: September 2016

Sidste måned tog jeg en beslutning om at månedens favoritter fremover skal udgives den første søndag i den næste måned. Det er nemlig rart for mig med en deadline, selvom det naturligvis også betyder, at månedens favoritter bliver udgivet forholdsvis sent. Teksten til Månedens Favoritter: September 2016 har da også ligget helt klar siden søndag, men lørdag formiddag, fik jeg en fibersprængning i ryggen, så jeg ikke har kunnet røre mig ud af flækken, derfor har jeg også været nødt til at sætte en kollage sammen frem for at tage et billede. Det håber jeg, at du vil bære over med denne gang.
I de sidste par måneder har jeg testet en del produkter til de sponsorerede indlæg, der er blevet udgivet her i september. Sædvanligvis er jeg slet ikke så konsekvent med hvilke produkter, jeg bruger, faktisk er min hudpleje temmelig afhængig af, hvad min hud har behov for, eller jeg har lyst til den dag. Derfor har det været en spændende udfordring, at bruge først den ene og så den anden serie. Blandt Månedens Favoritter: September 2016 finder du som altid nyheder, gamlinger og nyopdagelser i en pærevælling…

1. Nuxe Prodigieux Beautifying Scented Body Lotion og Shower Oil
I øjeblikket forsøger jeg at forkæle mig selv så meget som muligt, og derfor tager jeg Nuxe Prodigieux Cleansing Oil med i bad. Hvis du kender og elsker tørolien, så kender du følelsen, for duften er lige til at blive afhængig af. Den er varm, sød og blomstret med et stort hjerte af gardenia, der dufter af tropeø og sand mellem tæerne…
Hvis du læser med regelmæssigt, ved du, at jeg ikke er særlig glad for at smøre creme på kroppen. En af de ting, der kan få mig til at gøre en undtagelse er en velduftende en af slagsen, når man så samtidig er så heldig, at den er rigtig drøj og let at have med at gøre. Så er det altså svært ikke at blive helt lykkelig. Da denne lotion landede i postkassen, var jeg egentlig lidt træt af det, så jeg lod den ligge og købte straks Shower Oil i stedet. Da jeg så havde badet i den skønne olie, blev jeg alligevel nysgerrig og fandt den frem. Badeolien er fyldt med guldperlemor, men det er ikke noget, man mærker eller ser noget til efter badet. De to skønne kropsprodukter kombinerer jeg naturligvis med den dejlige duft i samme serie.

2. Peter Thomas Roth 24K Gold Pure Luxury Lift & Firm Hydra-gel Eye Patches
Når ens hyggelige morgen bliver afbrudt af noget, der lyder som starten på en ny verdenskrig hver eneste morgen, så skal der skrappe midler i brug. Derfor er Peter Thomas Roth 24K Gold Pure Luxury Lift & Firm Hydra-gel Eye Patches blevet brugt flittigt den forgangne måned. I forvejen har jeg et varmt forhold til de skønne hydrogel øjenmasker, men tidligere har jeg mest brugt dem til særlige lejligheder og forkælelse. I øjeblikket er de nødvendige, fordi damen i spejlet ser cirka firs år ældre ud… manglende søvn, utryghed, larm og generel uro sætter jo sine spor. For mit vedkommende kan brug af masker desværre resultere i en rædselsfuld migræne, simpelthen fordi jeg ikke kan have mine briller på, mens masken virker, med øjenmaskerne kan jeg have briller på samtidig uden at bekymre mig om stellet.
En af de store fordele ved øjenmasker er, at de passer perfekt og ikke glider rundt, som hele masker nogen gange gør, fordi vægten simpelthen trækker dem nedad. Samtidig kan jeg virkelig se en forskel på mine øjenomgivelser, når jeg har brugt dem. På de ti minutter maskerne skal sidde, bliver alle tegn på træthed visket ud. Den kølige gel fjerner hævelser, og hyaluronsyren sørger for at fugte huden intenst, så huden bliver glat og fin igen. Selv humøret for et løft, fordi maskerne samtidig er en fryd for øjet… i bogstaveligste forstand 😉

3. Diptyque L’Ombre Dans L’Eau Eau de Parfum
Det er altså sært med Diptyques dufte… de er helt vildt specielle, og der er ingen af dem, der har været kærlighed ved første snus for mit vedkommende. Men når så de får tid til at udvikle sig på huden, oh lala! Så er de frække, overraskende og temmelig vanedannende.
Det hele startede med, at jeg fik en idé til et indlæg. Det er der sådan set ikke noget nyt i, men det er temmelig tit, at jeg bliver nødt til at finde ud af, om det rent faktisk kan lade sig gøre uden at gå på kompromis med det ene eller det andet. Så jeg tog på min sædvanlige inspirationsrute og duftede løs… Det første stop var Diptyque, fordi jeg var helt sikker på, at jeg allerede vidste præcis, hvad jeg ville vælge… Det gjorde jeg så ikke alligevel, fordi jeg pludselig ikke kunne lægge L’Ombre Dans L’Eau fra mig. Den minder ikke om noget andet jeg har, fordi hele tre af noterne stammer fra solbærbusken, det udgør en næsten overdrevet grøn, støvet og let syrlig duft. Hvis du nogensinde har plukket solbær, ved du præcis, hvad jeg mener. Siden jeg købte den har jeg brugt den næsten hver dag med masser af komplimenter til følge.

4. Invisibobble The Traceless Hair Ring i farven Chrome Sweet Chrome (i denne farve Sephora)
Det har taget mig meget lang tid at tage mig sammen til at få de der gammeldags telefonledninger i håret. Grunden er simpelthen, at jeg synes, de er helt vildt grimme… med mindre de altså er samme farve som håret, for så er de næsten usynlige, og ideen med dem er jo genial. De efterlader nemlig ikke mærker i håret, som almindelige elastikker gør, det har jeg altid drømt om, fordi mit hår altid ligner en træt firserpermanent, når jeg tager elastikken ud.
En dag jeg spiste frokost med nogle lækre damer, havde den ene de nye metalliske Invisibobble The Traceless Hair Ring i håret. Det så simpelthen så fint ud med det glitrende ”guld” i hendes mørke hår. Og så fik jeg alligevel lyst til at prøve, først købte jeg nogle elastikker, der er rigtig fine og helt metalliske, men de bliver fuldstændig uformelige på rekordtid. Så derfor fandt jeg langt om længe den lille pakke frem, og elastikkerne har siddet i håret konstant siden.
Bortset fra at de ikke efterlader mærker i håret, så er de også meget skånsomme, jeg oplever, at de bliver siddende i håret uden at falde ud, samtidig med at de ikke hænger fast i håret, når man skal rette frisuren eller tage dem ud.

5. GOODIEBOX og HH Simonsen The ”Wet” Brush
Det er ikke en nyhed, at jeg er vild med GOODIEBOX, men det er ikke så tit, at man kan få fingrene i kollegernes favoritter, derfor var jeg lidt mere vild med August-boksen, som GOODIEBOX havde pakket i samarbejde med Blogly. Det lille bloggernetværk Blogly fejrede i lørdags sin første fødselsdag, så jeg vil lige benytte lejligheden og ønske Mascha og Co. et kæmpestort tillykke med fødselsdagen. Det er altid sjovt at se andres favoritter, det kunne jo være man blev inspireret…
Selvom både GOODIEBOX og HH Simonsen The ”Wet” Brush har været nævnt som månedens favoritter før, så er det to ting, som jeg stadig værdsætter. I denne omgang kan jeg så frækt nævne begge to på én gang, fordi augustboksen altså gemte på denne juvel… Selve boksen skal også lige nævnes, for er du gal, hvor den var pæn! Børsten har både Katja og jeg nævnt mange gange, og det eneste negative, der er at sige om den, er at den skal udskiftes lidt oftere end andre børster, i hvert fald af dem jeg har prøvet. Uanset om du har kronisk filtret hår som Katja, eller du bevidst har hærget håret, sådan som jeg har, så er HH Simonsen The ”Wet” Brush løsningen.

6. Jane Iredale Smooth Affair for Eyes i farven Naked
Om det er dovenskab, manglende overskud, en overdosis eller noget helt fjerde, har jeg ikke styr på. Faktum er, at der er blevet skruet voldsomt ned for mit forbrug af øjenmakeup. Derfor er jeg virkelig glad for nemme og ikke mindst hurtige løsninger. Jane Iredale Smooth Affair for Eyes er et nyt produkt, der er blevet lanceret i forbindelse med efterårskollektionen Fashion Forward. Den eneste grund til, at jeg stiftede bekendtskab med dette produkt, var vores samarbejde med Ezzence.dk, hvor jeg blandt andet testede produkter fra denne kollektion. Det er jeg rigtig glad for, for jeg har mange cremeøjenskygger, men der er ikke særlig mange af dem, der er helt transparente. Og netop denne egenskab gør produktet meget anvendeligt både under og over øjenskygge. Farven Naked er perfekt til at highlighte inderste øjenkrog, midten af øjenlåget og under øjenbrynet, så man bare ser lidt mere frisk ud. Så den kan naturligvis sagtens bruges alene, men den fungerer også perfekt som base. Som nævnt kan du også bruge den og selvfølgelig de andre farver i kollektionen oven på andre øjenskygger. Det giver en virkelig fin effekt med en lille smule perlemor midt på øjenlåget både alene, men også ovenpå andre skygger.

7. Natura Siberica Faroe Islands Modelling and Sculpting Body Scrub
Det ville være en løgn at sige, at jeg har købt mig fattig, for det er godt nok svært hos Natura Siberica. Alle produkterne har yderst rimelige priser, og derfor er der efterhånden mange gengangere i kurven, når jeg er forbi. Der bliver hele tiden tilføjet nye serier og produkter til de i forvejen bugnende hylder. Og selvom jeg havde mange favoritter til at starte med, så er der kommet mange flere til. Håndsæbe. Showergel, shampoo, balsam, hårkur, håndcremer, læbepomade… ja listen over indkøb er lang, og selvom jeg har købt helt vanvittigt ind hver gang, er det endnu ikke lykkedes mig at komme over firehundrede kroner.
For nylig er der landet en ny serie med ingredienser fra Færøerne, og den vandt mit hjerte øjeblikkeligt. Duften er skøn og lidt mere mandevenlig end nogle af de andre, hvorfor jeg besluttede mig for at købe serien med hjem. Særligt yngsten sætter stor pris på at have sine egne produkter, men han var så begejstret, at han syntes, at vi skulle dele. Body Scrub er mest min ting, så indtil videre har jeg haft Natura Siberica Faroe Islands Modelling and Sculpting Body Scrub for mig selv, men jeg regner ikke med, at det varer længe, før den også er til deling. Det er en ret grov saltscrub, med den fineste grønne farve.

8. Divaderme Brow FXII Terra
Der er efterhånden så mange forskellige produkter til brynene, og nogle af dem har bestemt mere berettigelse end andre… men da jeg så Divaderme Brow FXII Terra første gang, var jeg helt sikker på, at den ville blive et hit! Det er lidt ærgerligt, at Divadermes brynprodukter ikke har fået mere opmærksomhed, for dem jeg har prøvet er vildt gode… Der er nemlig også en med fibre i, den fungerer perfekt, hvis du har lidt sparsomme bryn. Du kan bruge Divaderme Brow FXII Terra tør, men du kan også fugte applikatoren let, det gør naturligvis farven kraftigere, men den er meget lettere at styre, hvis du oplever, at pulveret drysser lidt. Applikatoren i Divaderme Brow FXII Terra er simpelthen genial, og det er nemt at tegne små hårlignende streger eller fylde huller ud. Intensiteten kan både skrues op og ned, så den kan fint anvendes, uanset om du er til det helt markerede bryn eller et mere nedtonet look. Selv tegner jeg brynene op med Divaderme Brow FXII Terra, hvorefter jeg reder dem igennem med en gammel mascarabørste. Oftest gør jeg mest ud af farven og formen, men hvis dine bryn er meget viltre, kan du sætte dem med en gelé eller lidt lak efterfølgende.

9. Appeal4 neglelakker i farverne 189 Flares Of Doppies og 200 Sparkle of Sirius
Nu har det jo nærmest været sommer i september, og derfor har jeg holdt igen med de mørke farver på neglene. Selvom jeg har et løst forhold til, hvilke farver der er velegnet til den ene eller den anden sæson, så er det bare ofte de klare nuancer, jeg griber efter, når solen skinner. I årevis har jeg ledt efter en gul neglelak, der matcher min hudtone. Desværre får gul neglelak ofte mine hænder til at ligne nogen, der tilhører en, der ryger tres smøger om dagen. Det er ikke det look, jeg går efter, og derfor blev jeg virkelig glad, da jeg forsigtigt prøvede 189 Flares Of Doppies på, og det rent faktisk var pænt. Den har jeg brugt hele sommeren, og jeg tænker at fortsætte næste år, men da den er del af Appeal4s sommerkollektion, skal du have fingrene i den nu. Alene er 200 Sparkle of Sirius rigtig flot, men den fungerer også som topcoat, jeg bruger den i hvert fald oven på flere lakker med et superfint resultat. Alene er den let transparente lak med holografisk glitter virkelig pæn, uanset om du vælger at lægge et enkelt lag eller tre lag, hvor den altså stadig er let transparent.

10. Elizabeth Arden Ceramide Replenishing Cleansing Oil
Ældsten var spæd, da jeg stødte på fænomenet renseolie første gang. Det krævede en del overtalelse fra min kosmetolog første gang, den skulle med hjem, og jeg lovede at vende tilbage og fortælle, hvordan det var gået. Det gjorde jeg så allerede dagen efter, fordi renseolie simpelthen lige var det min hud trængte til. Siden har der altid været en renseolie på hylden, og selvom jeg ikke bruger den hver eneste dag, så er den genial til de dage, hvor huden bare er træt og tør eller de dage, hvor du har mere makeup på end sædvanligt. Renseolie er første trin i den asiatiske renserutine, og det giver rigtig god mening, fordi olien smelter både makeup og SPF samtidig med, at de små partikler af skidt og forurening bliver fanget og fjernet, når du renser olien af med en klud, eller hvad du nu bruger. Du skal ikke være bange for at bruge olie til at rense med, når du har fedtet hud, jeg oplever faktisk, at min T-zone fedter langt mindre, når jeg husker at bruge renseolie regelmæssigt. Elizabeth Arden Ceramide Replenishing Cleansing Oil er virkelig drøj i brug, fordi den efter et øjeblik skal spædes op med vand på huden, så den bliver helt mælket, af samme grund føles huden slet ikke fedtet efter brugen. Du kan sagtens bruge den til øjenmakeuppen også.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
12 kommentarer
Lise Friis

Jeg bruger ALTID, ALTID briller når jeg har masker på. Uanset om det er Hydro- sheet- cremebaseret. Jeg synes det er vildt irriterende ikke at kunne se, da mine briller er sidste stop før førerhund 😂 Så jeg sætter dem en lillebitte smule længere nede og så går det alligevel 😉

Helene Randløv

Hej Lise
Jeg er vildt nervøs for at ødelægge stellet med ingredienserne fra maskerne. Jeg kan sagtens se uden briller, jeg får “bare” migræne :-/
Kh. Helene

Stine

Er du okay?? Det lyder temmelig smertefuldt med en fibersprængning i ryggen. Stakkels dig!

Helene Randløv

Not really :'(
Det gør helt åndssvagt ondt…

Cecilia

Jeg havde en pakke med de hårelastikker (fra et andet mærke) liggende i lang tid, fordi jeg vist efter en gang at have testet dem, ikke kunne få dem til at sidde i mit fine glatte tynde hår. På et tidspunkt prøvede jeg dem igen, og har ikke gået med andet siden. De er virkelig gode 🙂

Helene Randløv

Sejt! Jeg er også så glad for dem ;-*

HeLene

Håber du snart får det bedre, skønne! God bedring!

Helene Randløv

Mange tak HeLene! Det håber jeg virkelig også… det er ikke særlig munter at have så ondt :-/
:-*

Esther

Angående renseolie. Hvordan bruger jeg det? Skal det på en vatrondel eller påføres med fingrene? Og skal det vaskes af igen?

Helene Randløv

Hej Esther
Hvis du ikke synes det er beskrevet godt nok i indlægget, kan jeg anbefale dig at læse her: Rens med olie
Kh. Helene

Trine Nobel

Hej Pudderdaaserne. Tak for jeres skønne blog, der nærmest er min skønhedsbibel :). Jeg har fedtet hud med mange urenheder og har lige købt Elizabeth Arden renseolien – men jeg er lidt i tvivl om, hvad jeg gør efter at have brugt den? Skal man bruge en tonic eller et andet renseprodukt, eller renser den huden i “sig selv”?

Katja Moikjær

Den er fin i sig selv 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *