Spar 30 kroner på alle vores egen produkter

03.10.16
Pudderdåserne Musthave

Pudderdåserne Musthave

Alle vores produkter er netop nu sat ned med 30 kroner i Matas. Tilbuddet gælder til 12. oktober og er både i butikker og på matas.dk.

Find alle Pudderdåsernes Musthave på Matas.dk her.

For eksempel koster vores nye Alt i en salve kun 65 kroner, mens tilbuddet varer.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
12 kommentarer
Beate

Jeg har lige et spørgsmål.
Mener I, at man gerne må bruge produkter med bha under graviditet? Jeg kan nemlig se, der er delte meninger om det.

Katja Moikjær

Kære Beate. Det må man gerne. Hvor hører du noget andet? Kh. Katja

Monica

Hej 🙂 håber at det er okay, at jeg skriver her og spørg. Ekspedienten i Matas kunne ikke svare på, og nogle af jeres produkter kunne afhjælpe meget fedtet hud. Så nu spørg jeg her i stedet 🙂

Katja Moikjær

Hej Monica. Både og 🙂 Hudens fedtproduktion er styret af hormonerne, og dem kan vi ikke påvirke. Hvis du har meget fedtet hud, synes jeg, du skal tale med din læge. Han/hun burde kunne hjælpe.
Men salicylsyre som der er i T-zone Peelingen kan hjælpe lidt, og jeg synes afgjort du skal prøve. Den kan hjælpe lidt – lægen kan hjælpe mere, hvis det er voldsomt.
Kh. Katja

Susanne

Jeg har et spørgsmål til jer. Jeg droppede p-piller for et par måneder siden, og efter det har min hud virkelig været problematisk. Jeg har haft så mange urenheder, hvilket virkelig har taget mig på sengen, da jeg plejer at kunne kontrollere min hud, hvis jeg er meget nøje med min rense- ogplejerutine, men det virker ikke mere.
Jeg har i et stykke tid, men ikke siden sommerferien, brugt jeres ansigtsolie, men efter at min hud er begyndt at opføre sig på denne måde, har jeg været i tvivl om jeg burde bruge den mens min hud opføre sig på denne måde? Der synes at være delte meninger om olie på uren hud er en god ide eller ej. Hvad mener i?

Katja Moikjær

Hej Susanne. Vi mener selv den er god til uren hud. Men mod p-pillestop kæmper den forgæves. Du kan dig roligt fortsætte med den. Den gør det ikke værre.
Må jeg spørge dig om du er stoppet helt med prævention eller startet på en anden form for prævention i samme forbindelse?
Kh. Katja

Mia

Jeg vil bare lige sige tusinde tak for den bedste blog! 🙂
Når min hud driller lidt, bruger jeg A-dermas ansigts vask (kan ikke lige huske hvad den hedder, men det er en gel) og så jeres skønne skønne T-zone peeling.
Den er dejlig drøj i brug, og snart tom (snøft :D) har overvejet om jeg også skal investerer i nogle af jeres andre produkter her til vinter.
Bruger lige nu alt-i-en-ansigts rens, uden parfume selvfølgelig, men tænker at jeres make-up fjerner måske skal være min næste investering, når min rens fra Matas er tom 🙂
– Hav en dejlig torsdag aften

Ann

Takket være jeres alt i en salve er mine læber efter en uges brug i så god form, at jeg igen kan bruge MAC- og Rimmellæbestifter uden mine læber ser tørre ud. Jeg har før sværget til Bobby Brown som er noget dyrere.

Ann

Bobbi… stavekontrollen var lidt for effektiv. Jeg har dog en lille klage over jeres olie, idet den lækker og skal pakkes ind hvis den skal med ud at rejse.

Katja Moikjær

Kære Ann. Vi ved det godt. Vi tester ny emballage, men kan ikke finde noget, der fungerer bedre. Enten lækker emballagen (pumpe) eller også er det en pipette, der IKKE er airless. Det der er det pt. mindst ringe alternativ pt. Sig endelig til hvis du har været i nærheden af en olie-emballage, du synes fungerede godt.
KH. Katja

Ann

Kære Katja. Ole Henriksens lavendelolie har en smart åbning, hvor der meget langsomt kommer dråber ud en for en. Jeg er godt klar over den heller ikke er helt lufttæt, men det er det bedste jeg kan komme på lige nu. Jeres olie er dejlig let. Efter I lancerede jeres produkter har jeg udfase Paula’s Choice i de tilfælde I har substitutter. Kh Ann

Sus

Hej søde dåser 🙂 Jeg har købt jeres antiage Cream samt All in one og jeg er fuldstændig solgt – det er de beste cremer jeg har prøvet ever …
Jeg tror også jeg vil købe jeres olie, men er den nødvendig, når jeg har de andre? og hvordan skal den bruges sammen med? Jeg kommer nu antiage på først (elsker at den er så fantastik rundt om øjnene, at jeg ikke behøver øjencreme) og bagefter All in one …
Tak for jeres store arbejde og ekspertise – I er guld værd 🙂
Mvh Sus

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *