Lørdagslook: Ezzence

24.09.16
Lørdagslook: Ezzence

Lørdagslook: Ezzence

Sponsoreret indlæg

For at få et indtryk af produkterne i den lækre goodiebag fra Ezzence.dk, testede jeg dem selvfølgelig grundigt. Derfor tænkte jeg, at det ville være sjovt med et lørdagslook, hvor jeg udelukkende brugte produkter fra Ezzence.dk. For mit vedkommende betød det et gensyn med en helt gammel favorit og indkøb af to nyheder, jeg har ønsket mig længe.

Ezzence
Som du har kunnet læse i flere indlæg efterhånden er jeg vildt begejstret for de såkaldte cushion foundations, og derfor har jeg glædet mig som et lille barn til at prøve cushion blush. Og jeg kan godt røbe, at jeg er mindst ligeså begejstret for den, som jeg er for mine cushion foundations. Heldigvis kan man købe Lancôme Cushion Blush Subtil på Ezzence.dk endda de to fra Sonia Rykiel X Lancôme blushes… Så hvis du er til fin emballage, skal du huske på, at nok vil de to farver kun være tilgængelige i en begrænset periode, men du kan altid klikke en anden refill i.
Selvom jeg kunne have valgt mange andre øjenskygger og bare have brugt Smooth Affair for Eyes Eyeshadow/Primer som primer, så var det alligevel sjovere at give den gas med den skønne cremede øjenskygge både på øjenlåg og kindben og lidt på læberne.

Lørdagslook: Ezzence

Lørdagslook: Ezzence

Det endte altså med et meget diskret smokey eye, der samtidig er lyn hurtigt at lægge, særligt hvis man nøjes med en eller to af de cremede øjenskygger. Smooth Affair for Eyes Eyeshadow/Primer er ikke særlig pigmenterede, men de kan sagtens bygges op for mere intensitet.

En vinder
Som sædvanlig hjalp Random.org mig med en vinder af den lækre goodiebag fra Ezzence.dk og den heldige blev Susanne Dall Jensen, der i kommentar nummer 24 skrev:

Ezzence Præmie

  • Elsker, elsker, ELSKER alt fra Vita Liberata, specielt denne powder:
    Vita Liberata Trystal Minerals Powder, som du selv nævner. Den giver en super glød, dejligt når vi nu er gået ind i efterårs månederne  Det skønne ved efteråret er de smukke farver i naturen, brændende stearinlys, wellness i hjemmet når mørket falder på. Gode lange gåture, varm kakao med ungerne og at pakke sig ind i varmt tøj og hyggesokker! Kunne blive ved, jeg er VILD med efteråret

Stort tillykke til Susanne du modtager en mail fra mig snarest.
Selvom du ikke vandt den lækre goodiebag fra Ezzence.dk , skal du ikke fortvivle, lige nu er der nemlig mindst 10% på udvalgte varer hos Ezzence.dk (følg linket og se hvilke) samtidig med, at du med koden Pudderfri123 får fri fragt til valgfrit afhentningssted eller din arbejdsplads indtil den 30. september.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Ezzence.dk

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Susanne Dall Jensen

Hvor er det bare super fedt, tusind tak 👏🏼👏🏼👏🏼😍😊👍🏼. Glæder mig til at prøve det hele 😍
God dag til jer alle ☀️

Helene Randløv

I lige måde Susanne <3

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *