3 for 2 på Pudderdåsernes Musthaves i Magasin

17.09.16
Pudderdåserne Musthave

Pudderdåserne Musthave

Magasin har i denne og næste uge med 3 for 2 på alle vores produkter. Både online og i Magasins stormagasiner kan du købe 3 af Pudderdåsernes Musthave og kun betale for 2. Den billigste er gratis.

Find Pudderdåsernes egen hudplejeserie her på Magasin.dk

Du finder vores produkter i Magasin på Kongens Nytorv, i Århus, Odense og Lyngby.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Emilie

Jeg vil bare sige jer TAK for en glimrende salve! Jeg er i behandling med isotretinoin, men efter jeg er begyndt at bruge salven er mine læber silkebløde. Det kræver godt nok en hel del påsmørringer i løbet af dagen, men intet at sammenligne med andre produkter, hvor læberne stadig har været skællende. I øvrigt også tak for de af jeres andre produkter jeg har prøvet. De er smadder gode!

Rikke

Denne kampagne kommer som sendt fra himmelen. Jeg er i dag løbet tør for jeres AHA serum, så nu er 2 nye samt jeres antiage creme bestilt 👏🏼
Kh Rikke

Ditte

Hej!
Jeg kan ikke vente med at prøve jeres serie men har nogle spørgsmål om den jeg håber I vil svare på! 🙂 Har tendens til at får urenheder omkring hagen og hudorme om næsen. Lige nu bruger jeg en konjac svamp og en rens, og ren jojoba olie som fugt og basiron til udsatte steder. Hvilken er jeres produkter kan i anbefale til hudorme om små urenheder?

Katja Moikjær

Hej Ditte. Helt klart T-zone Peelingen. Brug den efter rens og før olie, Basiron osv. Den skal på bar hud, og så kan du bruge alt det andet ovenpå

TIna

Der er 20% på alt beauty på magasin nu, også pudderdåserne 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *