Lørdagslook: Tonight’s The Night!

07.11.15
Lørdagslook: Tonight’s The Night!

Lørdagslook: Tonight’s The Night!

I de sidste par uger er julekollektionerne begyndt at dukke op. Her har jeg nappet nogle af mine favoritter fra MAC kollektionen Magic of The Night og NARS’ samarbejde med Steven Klein. Samtidig har jeg brugt den fine nye NARSissist palette, som jeg er temmelig forelsket i. Det er ikke noget nyt, at jeg elsker NARS paletterne, men jeg må altså sige at denne gang er den overordentlig velkomponeret.

Tonight’s The Night!
Meget snart skal de fleste af os til en eller flere julefrokoster, for mig er der altid gang i festerne i november, og i år fylder jeg oven i købet rundt, så jeg drømmer nærmest om festmakeup i øjeblikket. Hvis du elsker festmakeup, er der rig mulighed for at gå ombord i de mange fine julekollektioner, fordi det oftest betyder mørkere farver og masser af glitter.
Da jeg for en måneds tid siden så MAC Colourdrenched Pigment på instagram, sprang mit hjerte et par slag over. Det er svært at beskrive, hvor meget jeg har glædet mig til at få fingrene i de øjenskygger. Særligt farven Tonight’s The Night! som jeg bruger her, er helt fantastisk. Om jeg køber de tre jeg mangler, har jeg ikke helt besluttet endnu, men hvis du har det som mig, skal du nok ikke vente alt for længe. Konsistensen er blødere og mere cremet end Pressed Pigment, som godt kan drysse lidt, og derfor er jeg sikker på, at de fem flotte nuancer bliver udsolgt i en fart.

Lørdagslook: Tonight’s The Night!

  • Øjenbryn: Denne gang huskede jeg endelig, at starte med øjenmakeuppen. Men inden jeg begyndte brugte jeg lidt foundation omkring øjenbrynet, og lagde concealer i inderste øjenkrog. Derefter tegnede jeg brynene op med Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade i farven Taupe.
  • Øjne: Vipperne er markeret med Marc Jacobs Beauty Highliner Gel Crayon i farven Blacquer (Sephora), som jeg lagde langs øverste vippekant under vpperne.
    I inderste øjenkrog og lige over globelinjen lagde jeg den helt lyse beige nuance Nassau fra NARS NARSissist Matte/Shimmer Eyeshadow Palette (Sephora). På hele den bevægelige del af øjenlåget lagde jeg MAC Pro Longwear Paint Pot i farven Nice Composure, og tonede den ud og op mod globelinjen med den mørke beige nuance Maya Bay fra NARS NARSissist Matte/Shimmer Eyeshadow Palette (Sephora). Med en fugtet pensel lagde jeg først Bonifacio en smuk beige nuance med guld og pink perlemor og derefter Zagreb en gultonet brun nuance med guld, bronze og pink perlemor også fra NARS NARSissist Matte/Shimmer Eyeshadow Palette (Sephora) fra den inderste øjenkrog og cirka ind til midten af øjenlåget. Derefter lagde jeg den sorte Dogon (II) med masser af turkis og sølv perlemor fra midten af øjet langs nederste vippekant og op i globelinjen. Til sidst duppede jeg MAC Colourdrenched Pigment i farven Tonight’s The Night! fra midten af øjenlåget og ud til hver side.
  • Hud: Da øjenmakeuppen var på plads rensede jeg først lidt glitter væk med en renseserviet. Derefter lagde jeg L´Oréal Infallible 24H-Matte Mattifying Infallible Foundation på med Beautyblender. I mundvigene, på amorbuen, og under øjenbrynet lagde jeg Makiash Liquid Concealer og duppede lidt af highlightfaven fra NARS Contour Blush i Paloma (Sephora) ovenpå.
  • Kinder: De sidste par år har der været mange virkelig smukke paletter til ansigtet fra NARS. En blanding af permanente nuancer og nogle flotte blushes i nye smukke farver er fællesnævneren for paletterne, og denne gang er Paloma endda med. Paloma er en af de nye duoer med Contour Blush, som jeg har brugt før. Det er nogle ret fine farver, så de er værd at kigge efter. Her har jeg valgt tre nuancer blush fra den smukke NARS Steven Klein One Shocking Moment Cheek Studio Palette (Sephora). Først lagde jeg den lyse fra Contour Blush i Paloma i øverst på kindbenene, derefter lagde jeg den mørke i hårgrænsen. På kindæblet lagde jeg Robotic.
  • Vipper: Det er længe siden jeg rigtig har givet Max Factors mascaraer en chance, fordi jeg havde en ualmindelig dårlig oplevelse med en vandfast mascara, som jeg nær aldrig havde fået af igen. Derfor har jeg taget mod til mig, og derfor er jeg først nu gået i gang med at teste Max Factor Masterpiece Transform High Impact Volumising Mascara i farven Black.
  • Læber: Selv hvis farverne var grimme, måtte jeg eje en af læbestifterne fra julekollektionen Magic of The Night, emballagen er metallic lilla og altså usandsynlig smuk. Farverne er også virkelig fine, og jeg har en ting med lilla læbestifter, så mit valg faldt på MAC Lipstick i farven Evening Rendezvous.

Lørdagslook: Tonight’s The Night! Produkterne

Hvis du er nysgerrig på de gode tilbud og gavesæt, der som regel er i løbet af november og december, så er det nu du skal tjekke Sephora, Magasin og Matas ud. I Sephora er Steven Klein kollektionen fra NARS så småt ved at lande, nogle af tingene så jeg i hvert fald blive pakket ud i sidste uge.

Har du kig på nogle af de smukke kollektioner eller gavesæt i år?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
HeLene

Skønt look, der er mange produkter jeg kunne tænke mig. Og godt med inspiration til tidens fester!

Natasja

Er blush paletten ny og hvad koster den? Synes ikke jeg så den i sephora sidst jeg var der

Helene Randløv

Hej Natasja
Ja, som jeg skriver var den lige kommet, da jegselv var i Sephora. Den koster 490 kroner.
Kh. Helene

Anne Sofie A

Tak for dine super fif/oplysninger, virkelig brugbare.
Jeg blander ofte forskellige mærker Eks. For tiden en serum fra Professionel derpå jeres antiage creme og så Ardens nye primer.
Nogle gange er jeg ude for at make – up’en ligesom ‘ nulrer ‘ af, hvad er det som ikke fungerer sammen?

Maja

Tak for en fantastisk blog først og fremmest!
Jeg har i måneds tid anvendt jeres t-zone peeling i kombi med basiron dagligt og har overordnet været glad for det, men jeg kunne godt tænke mig lidt bedre resultater, da der ikke er sket det store.
Overvejer derfor clindoxyl! Men kan det bruges i kombi med jeres peeling, for den er jeg glad for! Det skal nævnes at jeg slet ikke har voldsom akne, men har få men meget store og røde bumser i panden, på kinderne og hagen. De har en levetid udover det sædvanlige og når en forsvinder kommer der altid en ny…
Håber på hjælp og knus til jer!!

Helene Randløv

Hej Maja
Hvor er det godt at høre, at du er glad for T-zone Peeling. Starter du lige så forsigtigt, kan du godt prøve at kombinere med Clidoxyl, men du skal holde øje med reaktioner. Læs eventuelt her:
https://pudderdaaserne.dk/2013/12/28/kemisk-peeling-til-daglig-brug-aha-bha-lha-pha/
Held og lykke med det.
Kh. Helene

Cecilie

Den læbestift er jo voldsom pæn! 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *