Pudderdåsernes Alt i en Salve

29.08.16
Pudderdåserne Alt i en Salve

Pudderdåserne Alt i en Salve

Alt i en salve er en reparerende læbepomade – en salve der gør selv de tørreste og med skællede læber bløde og glatte igen.

Vi har brugt salicylsyre. 0,5 procent salicylsyre, som eksfolierer tør og ødelagt hud og fjerner døde hudceller. Som faste læsere ved, så er det en vigtig del af en effektiv læbebalsam.

Så har vi tilsat 5 procent B5 vitamin – også kaldet panthenol. Det har reparerende egenskaber på huden og især på læberne. Kombinationen af de to aktive ingredienser findes os bekendt ikke i andre læbeprodukter.

Testet på ultramatte og mest afslørende læbestifter
Resultatet er ret fantastisk, hvis vi selv skal sige det. Allerede efter den første uges tid med min allerførste testtube oplevede jeg, at de der tørre flager, som altid bliver afsløret, når jeg tager en ultramat eller ultraholdbar læbestift på – de var der ikke! Jeg måtte ringe til både Helene og vores kemiker og råbe min begejstring, for her var der altså bare noget, der virkede.

Siden har vi brugt lidt krudt på at lave en konsistens, som vi synes er lækker. Produktet består udover salicylsyre og panthenol af sheasmør, bivoks, lanolin og vaseline. Vi har brugt en del tid på at finde frem til den kombination af de ingredienser, som vi synes giver den lækreste konsistens. Derudover er der E-vitamin i samt selvfølgelig konserveringsmidler. Og så ikke rigtig andet.

Og selvfølgelig er vores Alt i en salve på tube og uden parfume.

Hvor kan du bruge den?
Vi har – synes vi selv – lavet verdens bedste læbepomade, men den er også rigtig god til tørre og hårde neglebånd, albuer eller hvor som helst huden er lidt ekstra tør, hård eller skaller. Bare ikke omkring øjnene – 5 procent panthenol kan irritere øjnene.

Ikke til børn under 3 år
Salicylsyre må ikke bruges til børn under 3 år. Da Alt i en salven indeholder salicylsyre, må den ikke bruges til børn under 3 år.

Pris og forhandler
Vejledende udsalgspris er 99,95 kroner.

Du kan købe alle vores produkter på Dåseshoppen.dk, i MatasMagasin og SallingSe alle vores forhandlere her.

Se ingredienslister og forklaringer på alle ingredienser her.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
55 kommentarer
Anette S.

Jeg tør ikke løbe an på, at de har den i Magasin allerede i dag, så jeg er nødt til at lægge en bestilling i jeres shop med det samme. Den skal bare prøves! Jeg glæder mig!

Cendie

Nej hvor lyder det godt! For et par dage siden begyndte mine læber at flage så tandbørsten og kokosolien måtte igang. Det her lyder som et nyt yndlingsprodukt! Jeg elsker at i putter ALLE de virksomme ingredienser i og ikke bare 1 eller 2 for at holde prisen i bund. Ikke dermed sagt at 95 kr er dyrt – overhovedet ikke! Jeg elsker at i er maximalister med jeres produkter! Bliv endelig ved med det!

Jette

Lyder rigtig lovende. Glæder mig til at prøve den 😀

Timothy Benjamin

Hvilken pH-værdi har produktet?

Helene Randløv

Hej Timothy Benjamin
Man kan ikke måle pH-værdien på olie, og da salven er oliebaseret, kan den værdi altså ikke måles :-*
Kh. Helene

Timothy Benjamin

Åh, jamen, kæreste Helene, det beklager jeg så – der var hverken INCI eller nævnt, at produktet er oliebaseret, så derfor spurgte jeg. Men tillykke med produktet, I to! :-*

Line

hej har egentlig allerede en ingrediensliste? 🙂
(vil gerne se den)

Katja Moikjær

Den er lagt på nu. Og den kommer her: Petrolatum.
Lanolin.
Ethylhexyl Stearate.
Cera Alba.
Butyrospermum Parkii Butter.
Panthenol.
Aqua.
Salicylic Acid.
Ethylhexylglycerin.
Citric Acid

Kian

Hej Pudderdåser
Den må jeg ha’….
Men kom lige til at tænke på at når I skriver hård hud taler vi så også om det på hælene?

Timothy Benjamin

Hej. Lige med huden på hæl(ene), kan der være brug for en højere procent af syre – BHA, AHA, MA osv., så dér ville 0.5 % BHA ikke være så nær effektiv, men du kan stadig prøve dig ad og se det an. Held og lykke!

Maria L

Kære pudderdåser, tillykke med nylanceringen. Jeg er allerede vild med jeres produkter og venter spændt på hvornår eller om I mon får udviklet en solcreme med fysisk filter? Nu hvor salicylsyre er blevet nævnt – jeg oplever, at min hud i ansigtet er blevet mere følsomt efter jeg er begyndt at bruge syren, altså ikke som i sensibel men som i at den mindste berøring får det til at KLØ og det klør! Og det er lige meget om det er AHA eller BHA. Er det normalt?

Timothy Benjamin

Hvor længe har du brugt BHA-produktet, og hvor ofte? Du er ikke allergisk overfor Aspirin osv., vel?

Maria L

Nej, er ikke allergisk over for aspirin og jeg har brugt det i et lille års tid nu, men følelsen af kløe har været der længe. Jeg har også søgt på en debathjemmeside, der nævnte Paulas Choices syrer og dér var der én der også nævnte det samme som jeg.

Bodil

Prøv at holde en pause på 14 dage – 1 måned. Jeg reagerer også på BHA hvis jeg bruger det for længe af gangen. Men med pauser og brug af AHA ind imellem kører det!

Maria L

OK jeg prøver, tak

Katja Moikjær

Hvor ofte bruger du den? Kan du se noget på huden eller “kun” mærke kløe?

Maria L

Jeg bruger bha hver aften, og nej der er ikke noget på huden ud over dét der selvfølgelig rammer den så det klør, specielt hår er slemme.

Katja Moikjær

Det skal ikke klø. Det er ikke meningen. Skær ned til hver 2. dag. Men kan din hud være tør måske? Der er ikke noget fedt overhovedet i T-zone peelingen.

Kate

Den er jeg spændt på at prøve. Har lige bestilt via jeres link, jeg går ud fra, at fragten på 49 kr. bliver modregnet?

Helene Randløv

Hej Kate
Jeg har prøvet at lægge noget i kurven og gå til betaling MANGE gange, og jeg der kommer ikke fragt på. Du bliver nødt til at sende en mail til shoppen, og forklare problemet. Vi kan ikke gøre så meget fra vores ende.
Kh. Helene

Merete

Hej Kate,
Du skal vælge levering til Droppoint – så er det gratis 🙂

Christine

Tillykke!
Jeg glæder mig helt vildt til at prøve det! 🙂
Håber på mange flere lækre produkter fra jer i fremtiden!
Kh Christine

Elisa

Ville den være god til virkelig tørre fødder med hård hud?

Bodil

Tyder på det bliver en god vinter i år uden tørre sprunkne læber….

Katja Moikjær

Jaaa :-DDD

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *