Luksus på dåse: Nivea Care Shower Silk Mousse

25.08.16
Nivea Silk Mousse

Nivea Silk Mousse

Sponsoreret indlæg

Det med at stå i badet og vælge et lækkert produkt at vaske kroppen i er en af de hverdagsting, jeg virkelig nyder. Nivea Care Shower Silk Mousse har efterhånden forsødet mine bade i nogle måneder. For de tre varianter af Nivea Care Shower Silk Mousse dufter dejligt, samtidig med at de er lidt sjove at bruge… Måske er det mit indre legebarn, eller også er jeg bare let at glæde, for jeg er altså vild med de her mousser. Det er ikke første gang, jeg deler min kærlighed til anderledes badeprodukter her på bloggen. Og det bliver med stor sandsynlighed heller ikke den sidste.

Duft og forskelle
Som nævnt er der tre varianter af denne lækre bademousse. Umiddelbart kræver de nok en lille forklaring, for de ligner hinanden lidt. Følelsen af dem, synes jeg personligt ikke, er så forskellig, men der er ret stor forskel på duften. Og det er som bekendt en smagssag, om man nu er til det ene eller det andet. Selv synes jeg ret godt om de ret sæbede dufte, og den har de alle tre i en eller anden grad. Heldigvis kan man skrabe på det lille mærke på låget og få et indtryk af duften i butikken, inden man køber en af dem med hjem, men jeg vil også prøve at forklare duftene og forskellene kort…

  • Den mørkeblå Creme Care er den duft, der nærmer sig den klassiske duft af Nivea mest, men duften er lettere og lidt mere sæbet. Den er beriget med lanolin og silkeekstrakt.
  • Den mellemblå Creme Smooth dufter lidt af blomster men stadig sæbet, og duften er lidt sødere end de andre to. Den indeholder vegetabilsk olie og silkeekstrakt.
  • Den lyseblå Creme Soft har en friskere og mildere duft end de to andre. Det meget bløde skum indeholder mandelolie og silkeekstrakt.

Fælles for de tre Nivea Care Shower Silk Mousse er det tydelige strejf af Niveas klassikere. Det er især i forhold til duftene, der på samme tid er genkendelige og så alligevel nye. At det er en særdeles budgetvenlig luksus, synes jeg også, er værd at tage med, for Nivea Care Shower Silk Mousse kan måske ikke prale af sin størrelse, men der er til lang tid i en enkelt dåse. Referencen til silke både i navnet og selvfølgelig på ingredienslisten, bidrager bestemt med en blødhed, ikke bare i badesituationen, men den efterlades også på huden, når produktet er skyllet af.

Nivea Silk Mousse

Nivea Care Shower Silk Mousse
Det lækre skum er silkeblødt og behageligt at vaske kroppen i. Det er altså en kropssæbe, der kommer ud af flasken i skumform, så den ligner på ingen måde Niveas øvrige sortiment. Det fungerer glimrende i badet, så længe du husker at ryste flasken grundigt inden brug, og holde den lodret, når du doserer skummet i hånden eller på vaskekluden. Det er en lækker og meget blød fornemmelse på den våde hud, både når du vasker dig med sæben, og huden har det også rart, når du har skyllet sæben af igen.
I ferien brugte jeg den også som barberskum, og selvom den egentlig ikke er beregnet til det, så fungerede den glimrende til det formål.

Du finder Nivea Care Shower Silk Mousse i Matas og dagligvarehandlen, hvor den vejledende pris er 39.95 kroner.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Nivea

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Jette

Jeg har også brugt denne til barberskum og den er altså bare go’ 🙂 Og er vild med den luftige konsistens.

Cendie

Jeg har osse haft mine et stykke tid nu og er ret glad for dem. Jeg gik med soft varianten i lyseblå og det minder mig om at lege med fars barberskum som lille. Bare uden chancen for et “Ceeeeeendiiiiiiieee!” rungende udover huset 😄 De er hyggelige og holder længe, som du skriver – fedt med skrabeduftmærket👍Jeg afslutter med deres ligeledes “nye” firming oil, der osse er god, men dufter lidt sødt.

Jane

Den skal prøves😊
I øvrigt har jeg dd fundet dem på tilbud til 24 kr i fakta:)

Line

Da jeg brugte min i badet første gang, hvinede jeg meget begejstret og højlydt (der er da ikke noget bedre end at smøre sig ind i det der skum!). Jeg havde ikke lagt mærke til, at det ringede på døren. Min kæreste åbnede og postbudet troede åbenbart, at jeg var MEGET begejstret for at få min pakke leveret 😀

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *