Fredagsfavorit: Philosophy Purity 3-in-1 cleanser for face and eyes

19.08.16
Philosophy Purity 3-in-1 cleanser for face and eyes

Philosophy Purity 3-in-1 cleanser for face and eyes

Da Katja i går spurgte mig, om jeg ville skrive favoritten i dag, var det et helt andet produkt, der faldt mig ind. Siden hen har jeg overvejet mindst tolv andre… så jeg har konkluderet, at jeg simpelthen skriver om for få favoritter 😀 Når valget er faldet på Philosophy Purity 3-in-1 cleanser for face and eyes, er det, fordi den er så piveffektiv, at jeg slet ikke kan få armene ned. Der er stadig mange af vores læsere, der savner den makeupfjerner fra The Body Shop, der udgik for nogle år siden, og jeg får stadig mails om, hvad der er blevet min erstatning.
Generelt bruger jeg nok lidt mere makeupfjerner end de fleste, fordi jeg tester alle mulige produkter, og derfor er det vigtigt for mig, at min makeupfjerner er meget mild og ikke mindst billig.

Philosophy Purity 3-in-1 cleanser for face and eyes
Det var helt ærligt ikke særligt høje forventninger, jeg havde til produktet, da jeg hældte lidt ud i hånden. På flasken kan man læse, at den lette gelé kan gøre det ud for makeupfjerner, øjenmakeupfjerner, ansigtsrens og toner, så det måtte jo komme an på en prøve… Først blev jeg lidt stresset over, at den skummer, så jeg læste INCI’en og fandt forskellige skummemidler, så blev jeg overrasket over den ret kraftige duft og fandt også æterisk olie på listen. Det plejer ikke at være noget, jeg hverken kan lide eller tåle, så det lå ikke ligefrem i kortene, at Philosophy Purity 3-in-1 cleanser for face and eyes nogensinde skulle være en favorit.

Glædeligt gensyn
Det er over et år siden, at Philosophy atter blev introduceret på det danske marked. Det en serie med masser af skønne produkter, og Philosophy Purity 3-in-1 cleanser for face and eyes er langt fra det eneste produkt, jeg er vild med, alligevel skal det kun handle om den i denne omgang. Alt det, Philosophy lover på flasken, holder nemlig.
En af mine udfordringer med makeupfjerner er jo, at jeg ikke kan tåle vat, og derfor har jeg svært ved at bruge helt flydende produkter. Samtidig foretrækker jeg at lade produktet sidde og virke lidt, inden jeg fjerner det igen, så konsistensen er meget vigtig. Som nævnt skummer den op, og det bidrager både med en behagelig og blød fornemmelse.

Drøj og effektiv
Philosophy Purity 3-in-1 cleanser for face and eyes er en hel del billigere end den fra The Body Shop var, og så svier den ikke i mine øjne. Faktisk forstår jeg slet ikke, at jeg kan tåle den, men det kan jeg altså, og den har fjernet samtlige forhindringer, den indtil videre er blevet stillet overfor.
Den er helt vildt drøj i brug, i hvert fald har jeg brugt den til at fjerne makeup med i over et år, og jeg har kun brugt halvanden flaske… Det synes jeg er ret pænt, så ikke nok med at den er billigere end min gamle favorit, så er den også drøjere.

Philosophy Purity 3-in-1 cleanser for face and eyes koster 165 kroner for 240 ml (den findes også i en mindre version, som er perfekt til at prøve den og selvfølgelig til rejsebrug), og du finder den i Magasin.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
AM

Hvordan er den som ansigtsrens/toner?

Helene Randløv

Hej AM
Altså jeg bruger den til at fjerne hele balladen og er glad for det. Toner er ikke noget, jeg ellers gør det i, men jeg synes, at den efterlader huden frisk og klar til serum/creme, eller hvad jeg nu vælger den aften. Bruger man en toner for at blive en fedtet fornemmelse kvit eller fjerne rester fra rensecreme, så har man nok stadig brug for det, fordi det handler mere om, at det er en vane end et reelt behov.
Kh. Helene

Johanne

Jeg må simpelthen give dig fuldstændig ret i denne favorit! Den er bare så god til at fjerne makeup med – på den der virkelig milde måde! Fantastisk produkt! ☺️
Johanne

Lone

Ja den ser spændende ud men er desværre udsolgt på magasin.dk……. øv. Må vente og høre i næste uge om de har nogen i butikken.

Helene Randløv

Hej Lone
Den var i hvert fald på Kgs. Nytorv i går, så mon ikke du kan finde den :-*
Hvis det bare skal være NU, så kan du finde den hos Boots
Kh. Helene

Jeanett Hvolby M. Hye

Hey de damer, har I en ide til en pumpe til denne her lækre sag?

Helene Randløv

Hej Jeanett
Jeg ved, at du kan få den i en kæmpe størrelse med pumpe, ellers ville jeg nok købe en af deres lotions og bruge den pumpe, såfremt det er samme flaske altså 🙂
Kh. Helene

Jeanett Hvolby M. Hye

Ah for pokker, bruger nemlig slet ikke deres produkter endnu.
Jeg leder
Tak 🙂

Helene Randløv

Prøv den lige i den lille rejsefætter først, jeg fatter stadig ikke, hvorfor jeg kan bruge den 😛
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *