Fredagsfavorit: L’Oréal Professionel Steampod

12.08.16
L'Oréal Professionnel Steampod

L'Oréal Professionnel Steampod

Nu har jeg jo gennemgået ghd’s stylere, og så føler jeg, at jeg også skylder at vise min Steam Pod fra L’Oréal Professionel behørig respekt. For den har om nogen fortjent det.

Den er det eneste glattejern, jeg bruger, udover ghd’s – og så kan man alligevel overhovedet ikke tillade sig at sammenligne dem, for det er to vidt forskellige produkter.

Hvor ghd laver stylere, der kan bruges på alle mulige og umulige måder, så er L’Oréal Professionel Steampod et glattejern. Det kan ikke meget andet end det. Det kan lave lidt bløde krøller, men det er sådan set også nogenlunde det.

Til gengæld kan det glatte hår bedre end noget andet. Steam Pod kan få kruset, tørt og stædigt hår til at blive glat og medgørligt – endda uden at ødelægge det.

Som navnet antyder virker Steampod ved hjælp af damp. Steam Pod er et glattejern med plader, som du kender dem fra de fleste glattejern, men udover pladerne, sender den også damp ud i håret. Kombineret med de to keratin-baserede plejeprodukter, som L’Oréal Professionel har skabt til Steampod bliver håret glat, skinnende og lækkert – uden at blive ødelagt.

L’Oréal Professionnels påstår endda at Steampod’en reparerer håret. Jeg har desværre ikke mulighed for at efterprøve påstanden, ingen uafhængige kilder, der beskæftiger sig med emnet. Men mit hår elsker det.

Når jeg efter en lang periode med slid på mit hår og for meget brug af andre stylere finder min steam pod frem, så bliver mit hår meget bedre igen – det slår aldrig fejl.

Steampod’en har alligevel nogle ulemper:

  • Steam Pod er stor og klodset. Den indeholder både selve glattejernet, en lille vandtank, der skal stå på bordet og en ret tyk ledning mellem de to dele, hvor dampen løber i – ledningen er ikke med på billedet. Se vores tidligere indlæg for mere realistiske billeder.
  • Steampod er absolut håbløs at tage med på rejser eller at have med i tasken. Den er nødt til at bo fast derhjemme.
  • Steampod er ikke specielt alsidig i forhold til for eksempel ghd’s stylere. Den kan glatte hår og lave bløde krøller.

Men den glatter som sagt hår bedre end nogen andre derude. Og jeg kender ingen andre, der kan noget lignende.

Sådan gør du
I dette ældre indlæg har Helene skrevet detaljeret om brug af Steampod’en, så det vil jeg ikke gentage her igen. 

Her kan du købe den
L’Oréal Professionel Steampod koster 1999 kroner på Matas.dk. Du kan også købe den i Stylebox og på Nicehair.

Lookfantastic.dk sælger den til kun 1231, men det er med engelsk stik. Du skal derfor bruge et rejsestik, der dog medfølger.

Den hvide model, du kan købe i dag hedder New Generation Steampod 2.0. Min egen er den gamle sorte førstegenerations. Ud over at den hvide umiddelbart ser kønnere ud, kan jeg ikke se nogen afgørende forskel på de to modeller, men jeg skal for en god ordens skyld sige, at jeg ikke har prøvet den nye version, kun den gamle.

Har du prøvet L’Oréal Professionels Steampod?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Carina

Jeg er også så glad for min steampod! Det er helt rigtigt, at den er vældig klodset og upraktisk. Det tog mig faktisk noget tid, før jeg helt lærte at bruge den. Og i starten orkede jeg det slet ikke, fordi det er noget mere besværligt og tungt i forhold til ghd. Men resultatet er (efter min mening) så meget bedre!
For det første vil jeg give dig helt ret i, at håret virker meget sundere når jeg bruger steampod – og det er selvom jeg faktisk ikke bruger Loreals egne produkter, men alt fra Tresemmé til ghd.
For det andet så glatter den håret på en meget mere naturlig måde. Det bliver ikke helt fladt, som når man bruger ghd. Håret forbliver med at have en vis volumen. Og jeg har ingen problemer med at glatte det “halvt”, så jeg ikke har decideret krøller men naturligt fald. Men hvis jeg vil have det helt glat, så er det heller ikke et problem (altså, det er ikke fordi den ikke er effektiv!).
For det tredje så holder en glatning så længe! Det er nok egentlig det jeg er aller mest glad for. Så længe jeg ikke gør mit hår vådt, så forbliver det med at være glatte. Jeg kan uden problemer gå 5 dage med glat hår (eller naturligt krøl – hvad jeg nu har lavet), og kun skulle bruge ganske kort tid på f.eks. at glatte lidt “sovehår”. Men luftfugtighed (til en vis grænse) er intet problem.
Så jeg er vældig tilfreds 🙂
Faktisk købte jeg én efter at have læst jeres anmeldelse første gang – så tusind tak for det! 😀

Line

Jeg har også bestilt en (med jeres add-link, selvfølgelig). Er så spændt på den! Jeg er typen, der både vasker og glatter hår hver dag, så hvis Steampod’en bare er lidt mere skånsom ved håret, så er jeg (og mit hår) glad(e) 🙂

Pernille Olesen

Jeg overvejer at købe en Steampod. Er der nogen der kan give en up date på jeres tidligere indlæg / artikel? Jeg kan finde selve glattejernet, men ikke produkterne. Hvis disse er udgået, hvilke produkter bruger I så? Tak for svar… Hilsen Pernille

Helene Randløv

Hej Pernille
Den væsentlige forskel for mig har været, at glatningen holder meget bedre. De produkter du kan købe til, gør naturligvis en forskel, men der er andre produkter på markedet, der kan det samme…Du finder blandt andet produkterne på Nicehair. GHD har også et velegnet produkt til formålet 🙂
Nu har jeg jo MEGET kortere hår, end jeg havde, så den har ikke været lige så flittigt i brug som før. Men det er et genialt redskab til dem, der har problemer med at håret kruser eller krøller igen i fugtigt vejr.
Kh. Helene

Pernille

super. tak… jeg har meget langt hår der kruser, så jeg vil gerne have det til at ikke-kruse, f.eks. med Steampod, men naturligvis ikke, hvis det skader håret i det lange løb. Så jeg er i tvivl Ved I, om der er nogen saloner i kbh. området der laver behandlinger med Steampod’en?

Helene Randløv

Hej Pernille
Ja! Den dejlige Line Bomholt bruger Steampod! Eller har i hvert fald gjort. Ring og spørg <3
Kh. Helene

Anja

Jeg har for et par uger siden købt en steampod på baggrund jeres indlæg – den er fantastisk! Det er en helt anden fornemmelse, mit hår får end med ghd-glattejernet. (Jeg har altid kun brugt ghd til glatning). Håret bliver glansfyldt, føles let og ikke tørt. Den er fantastisk. Tak for en meget brugbar anbefaling!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *