Fredagsfavorit: Lelo

08.07.16
Lelo Alia
Lelo Alia
Lelo Alia

Mange kvinder har brug for og lyst til en vibrator, og heldigvis er der et stort udvalg af gode produkter derude.

Og jaja, dette er en skønhedsblog, men hvad er ellers bedre til at give naturligt røde kinder og skinnende øjne? Desuden har pæne magasiner verden over omtalt Lelo, og så kan vi da også.

Svenske Lelo laver vibratorer, der ikke bare er af en god kvalitet. De er også yderst smukt designet. De er så pæne, at man har lyst til at have dem liggende fremme.

Prisen er relativt høj i forhold til andre mærker. Til gengæld får du et smukt design og en høj kvalitet, der holder i mange år.

Der er flere serier: Insignia, Luxe, Femme m.fl. Jo mere guld i designet, jo dyrere produkt. Den billigere hvide Femme serie er bestemt lige så god, selvom jeg også godt kan lide bling og guld.

På Lelo.com kan du læse mere om hvert enkelt produkt. Der er efterhånden mange, og det kan kræve lidt koncentration at gennemskue forskellene. Og selvom jeg ikke er det mest blufærdige mennesker, så bliver en detaljeret anmeldelse af hver enkelt model nok alligevel i overkanten i forhold til dette medie.

Her kan du købe det
De fleste køber nok deres Lelo online. Lelo.com har egen webshop og fragt er 9,80 euro. Jeg synes, det er svært at gennemskue, hvor de sender fra – om det er fra Sverige eller EU. Hvis nogen ved det, så råb op.

Du kan købe Lelo på Ellos.com, og de sender i hvert fald fra Sverige uden problemer med ekstra told eller moms.

Lige nu har de Lelo Alia Deep Rose til en pris, som er helt tosset – der må være noget galt. En fejl eller noget? Den står til 109 kroner. Den koster altså normalt 949 kroner. De har måske glemt et ciffer?

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Ellos

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Karoline Mathilde

Aaaaaaaajjjjj… ALLEREDE UDSOLGT. GREAT.

Katja Moikjær

Åh ØV!!!

Julie

Troede det var en kaffemaskine! Haha

Katja Moikjær

Haha! Men den dag de opfinder en maskine der kan begge dele, så står jeg først i køen!

Louise

De plejer at have et udvalg i Lust i København, ved jeg. Jeg har ikke sat mig ind i mulige prisforskelle, eller hvor stort det udvalg er, men de har noget.

Karina

Nemlig – allerede udsolgt! Mon de får fat på flere når deres side nu blir mega stormet 😃😃

pernille

Jeg købte en på Sinfull.dk for noget tid siden….

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *