Fredagsfavorit: L’Oréal Serioxyl Thicker Hair Fibre Thickening Serum

01.07.16
L'Oréal Professionel Serioxyl Thicker Hair

L'Oréal Professionel Serioxyl Thicker Hair

Kender I de der dage, hvor håret føles endnu tyndere og mere slasket end normalt? I mit tilfælde skyldes som regel, at jeg har glemt at bruge L’Oréal Serioxyl Thicker Hair. For efter jeg har opdaget den, så er dagene med alvorligt fladt hår blevet markant færre. En hårvask og et par dråber af den, så får mit hår fylde igen – altså så meget fylde som mit ekstremt tynde skandinaviske hår på nogen måde kan opnå.

Jeg har skrevet mange ord om Intra-Cylane, som L’Oreal bruger i mange produkter. Intra-Cylane virker som filler på hårstrået og fylder det ud indvendigt. Produktet bliver selvfølgelig vasket ud igen med tiden, men ved gentagen brug af produktet bygger effekten op over tid.

Intra-Cylane findes i mange produkter, men Serioxyl Thicker Hair er absolut min favorit, fordi det er så nemt og praktisk. Det virker som en serum til håret og kan bruges sammen med andre styling produkter. Man bruger et par pump i håret, og det har ikke anden effekt end “bare” at gøre håret fyldigere. Det erstatter ikke stylingprodukter – det kan absolut bedst beskrives som hår-serum.

Det gør det nemt at kombinere med andre produkter og er en praktisk måde at bruge Intra-Cylane i håret på. Effekten er overbevisende, og jeg kan bruge alle de andre shampoo, plejeprodukter og stylingprodukter sammen med, jeg orker.

Her kan du købe det
L’Oréal Professionel Serioxyl Thicker Hair Fibre Thickening Serum koster normalt 299 kroner for 90 ml og kan købes hos frisøren og på nettet. Den holder meget længe – man bruger ganske lidt ad gangen.

Du kan købe L’Oréal Serioxyl til kun 147 kroner lige nu på Feelunique
L’Oréal Professionel Serioxyl Thicker Hair Fibre Thickening Serum er lige nu på tilbud til kun 179 kroner på Nicehair.dk

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
38 kommentarer
Malene H.

Hej med jer! Rigtig godt tip, tak! Jeg har et spørgsmål, men jeg ved ikke, om I kan svare på det, men here it goes: Vil det virke på at man har fået tyndt hår ift. at man før havde tygt hår, men at man med tiden har mistet en del hår, så det er blevet tyndere? Håber I kan hjælpe, eller evt. henvise til, hvis I hsr skrevet om det tidligere.
Mange hilsner! 🙂

Katja Moikjær

Hej Malene. Det giver ikke flere hår. Det får derimod dine hår til at blive lidt tykkere og derfor syne af mere, hvilket selvfølgelig også er vigtigt ved hårtab. Men du får ikke flere hår af den. Der findes et andet produkt i samme serie som skal stimulere hovedbunden og give flere hår, men jeg ved ikke om det virker. Kender det ikke: http://www.lorealprofessionnel.co.uk/hair-care/serioxyl/leave-in-denser-hair

Maiken

Kan den også bruges ved rødderne for at give fylde der? ☺️

Katja Moikjær

Netop dette produkt ville jeg bruge i hele håret. Det er slet ikke et styling produkt på samme måde som en mousse eller spray til håret. Hvis du kun bruger den i rødderne tror jeg ikke du vil mærke noget særligt.

Mette

Der står allerede at produktet ikke er på lager hvis man går ind på linket…ved du om det kommer igen snart? 😊

Katja Moikjær

Nej, jeg ved det ikke 🙁 Typisk!

Katja Moikjær

Hey, nu er den også på tilbud på Feelunique! Og endda endnu billigere: http://tinyurl.com/zuxwapx (affiliatelink)

Louise

Er der silicone i mon..?

Katja Moikjær

Nej det er der ikke.

HeLene

Vil også gerne vide indholdet! Prøver at google men kikker ellers ind igen. Kender en som gerne ville have sådan et produkt men som er lidt striks med indholdet!

Katja Moikjær

Hvad vil du gerne vide nærmere bestemt?

Katja Moikjær

Ingredienslisten kommer her. Den er parfumeret og indeholder et farvestof, er mine umiddelbart eneste bemærkninger:
Aqua / Water, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Aminopropyl Triethoxysilane, Xanthan Gum, PEG-180, Caprylyl Glycol, Lactic Acid, Arginine, Glutamic Acid, Limonene, Cetrimonium Chloride, Linalool, Serine, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Safflower Glucoside, Hydroxycitronellal, Lycium Barbarum Fruit Extract, CI 77007 / Ultramarines, Citral, Alpha-Isomethyl Ionone, Parfum / Fragrance.

HeLene

Mange tak, Katja. Jeg tror det bliver en gave til en jeg kender! *thumbs up*

HeLene

Men desværre fandt jeg ud af at Aminopropyl Triethoxysilane er en silkone, hvis kilden her er korrekt:
https://www.reddit.com/r/HaircareScience/comments/1woutk/all_about_silicones/
Under gruppe 3 finder man den nemlig.
Det kan jo være forkert, men det jeg ville give den som gave prøver at undgå alle silikoner i sit hår, så jeg afventer lidt med at købe den, før jeg er helt sikker.

Katja Moikjær

Det er ikke en silikone, det er “flydende glas”. Den aktive ingrediens. Uden den ville der ikke være noget produkt: https://www.thermofisher.com/order/catalog/product/80370

Helene

Tusind tak Katja! Herinde ved man at man altid får de rigtige svar!

Natasja

Så indlægget lige efter mail fra post dk, at min pakke fra Nice hair var klar til afhentning, argh! Ville nok gerne have haft denne med i pakken. Men så kan jeg da også lige få afklaret indholdet først, synes umildbart ‘Serioxyl’ lyder temmelig kemisk på en lidt reagensglasagtig måde. ⚠️

stine

Kan den også bruges til at gøre tykt hår endnu tykkere? 🙂

Katja Moikjær

Ja. Den virker på alle typer hår

Lise P

1. Vil produktet kunne bruges sammen med Elvitals turkise shampo og balsam (navnet er lige væk)? Altså jeg mener, om det vil kunne gøre en yderligere forskel, når jeg nu vasker håret i produkter med Intra-Cylane?
2. Påfører du produktet inden føntørring?
– Og selvfølgelig tak for en god blog 🙂
Kh Lise

Katja Moikjær

1. Mener du Fibralogy eller den nye Clay-ting? De er begge turkise
2. Ja
Selvtak 🙂 Jeg er glad for at du kan lide den

Lise P

Mener selvfølgelig Fibralogy, undskyld 🙂

Katja Moikjær

Helt ærligt – jeg aner det ikke. De indeholder samme typer af ingredienser. Prøv det – jeg ved det ikke.

Lise P

Ok. Tak for svar 🙂

HeLene

Hej igen, det lykkedes mig ikke at finde indholdet via søgen på internettet. Så hvis I kan ville en inholdsfortegnelse på produktet være*thumbs up* 😉
God mandag!

Natasja

Har fundet dette, kan dog ikke stå inde for kilden:
Serioxyl contains
StemoxydinTM, NeohesperidinTM, GlucoboostTM, IncellTM and Intra-cylane.
Kilde: http://www.baykarlondon.com/app/download/17225830/Serioxyl+FAQs.pdf
Aner dog ikke, hvad de ingredienser er, måske nogen kan hjælpe her?

Katja Moikjær

Hej Natasja. Det er ikke ingredienslisten, desværre. Det er bare den sædvanlige liste over egenopfundne navne på aktive ingredienser

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *