Fredagsfavorit: L’Oréal Serioxyl Thicker Hair Fibre Thickening Serum

01.07.16
L'Oréal Professionel Serioxyl Thicker Hair

L'Oréal Professionel Serioxyl Thicker Hair

Kender I de der dage, hvor håret føles endnu tyndere og mere slasket end normalt? I mit tilfælde skyldes som regel, at jeg har glemt at bruge L’Oréal Serioxyl Thicker Hair. For efter jeg har opdaget den, så er dagene med alvorligt fladt hår blevet markant færre. En hårvask og et par dråber af den, så får mit hår fylde igen – altså så meget fylde som mit ekstremt tynde skandinaviske hår på nogen måde kan opnå.

Jeg har skrevet mange ord om Intra-Cylane, som L’Oreal bruger i mange produkter. Intra-Cylane virker som filler på hårstrået og fylder det ud indvendigt. Produktet bliver selvfølgelig vasket ud igen med tiden, men ved gentagen brug af produktet bygger effekten op over tid.

Intra-Cylane findes i mange produkter, men Serioxyl Thicker Hair er absolut min favorit, fordi det er så nemt og praktisk. Det virker som en serum til håret og kan bruges sammen med andre styling produkter. Man bruger et par pump i håret, og det har ikke anden effekt end “bare” at gøre håret fyldigere. Det erstatter ikke stylingprodukter – det kan absolut bedst beskrives som hår-serum.

Det gør det nemt at kombinere med andre produkter og er en praktisk måde at bruge Intra-Cylane i håret på. Effekten er overbevisende, og jeg kan bruge alle de andre shampoo, plejeprodukter og stylingprodukter sammen med, jeg orker.

Her kan du købe det
L’Oréal Professionel Serioxyl Thicker Hair Fibre Thickening Serum koster normalt 299 kroner for 90 ml og kan købes hos frisøren og på nettet. Den holder meget længe – man bruger ganske lidt ad gangen.

Du kan købe L’Oréal Serioxyl til kun 147 kroner lige nu på Feelunique
L’Oréal Professionel Serioxyl Thicker Hair Fibre Thickening Serum er lige nu på tilbud til kun 179 kroner på Nicehair.dk

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
38 kommentarer
Marie

Kan man anvende den uden at skulle føntørre bagefter, har det så stadig en effekt?

Katja Moikjær

Ja, det gør ingen forskel.

Natasja

Okay, nogle der kan finde en liste? 😊

Katja Moikjær

Jeg har lagt ingredienslisten længere nede i kommentarfeltet

Theresa

Du beskriver den som en serum, der skal i inden andre produkter men hvad hvis man fx bruger Purely Professionals leave in hårmaske skal den så i efter denne serum? Tænker om leave in stadig kan trænge ind?

Katja Moikjær

Hej Theresa
Det er sgu altid svært…. Jeg kæmper selv med at jeg lige nu kombinerer denne med GHD’s advanced split end therapy. Jeg er selv nået frem til den helt uvidenskabelige løsning at bruge den nederst, som jeg synes er vigtigst for mit hår lige nu. Hvis jeg spørger de respektive producenter, vil de sige, at netop deres produkt er vigtigst at bruge først 😉

Katja Moikjær

Kære Astrid. Det er også lidt svært at gennemskue. Den i den gennemsigtige flaske er den, jeg skriver om her. Som gør hvert hårstrå tykkere. Den er god til os, der har almindelig tyndt hår.
Den blå – som jeg aldrig selv har brugt – stimulerer hårvæksten ved hårtab og sparsom hårvækst (ifølge L’Oreal selv – jeg har aldrig testet). Den er altså god til hårtab, pletskaldethed mm.
Så hvis du taber dit hår, kan du bruge den blå (igen – jeg har ikke testet. Jeg ved ikke om den virker). Hvis du bare vil have tykkere hår, så er det denne her.
Jeg håber, det gav opklaring?
Kh. Katja

Michelle

Hej pd!
Tak for alle de gode råd!
Har I prøvet denne? http://www.lorealprofessionnel.co.uk/hair-care/serioxyl/leave-in-denser-hair
Jeg kan ikke finde ud af hvilken er bedst?
Jeg har tyndt, slidt hår og ikke meget af det.

Michelle

Hov, jeg kan se at I allerede har svaret på et lignende spørgsmål. Ville det give mening at bruge begge typer? Den gennemsigtige flaske i længder og spidser og den blå i hovedbunden? (-:

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *