Fredagsfavorit: Real Techniques

24.06.16
Real Techniques

Real Techniques

Gode pensler kan man ikke få for mange af. Selvom jeg har rigtig mange pensler, så er nogle af dem, jeg oftest griber efter, når den daglige makeup skal lægges, dem fra Real Techniques. De er bløde, de er rare at holde på og så gør de bare applikationen så meget lettere. I øjeblikket fejrer House of Stars penslernes nye design med en rabatkode til vores søde læsere. Det tænkte jeg, ville være en perfekt mulighed for at dele nogle af mine favorit pensler fra netop dette mærke med dig.

Rene pensler
Nu har Real Techniques snart været på det danske marked i tre år og i de tre år, er mine pensler blevet vasket så mange gange, at jeg ikke engang har styr på, hvor mange gange det er. Det er heller ikke så væsentligt, hvor mange gange de er blevet vasket, det interessante er, at de stadig er så gode som nye.
Selvom jeg aldrig har haft fidus til diverse rensehandsker, som Katja skrev om for noget tid siden, så var jeg alligevel lidt nysgerrig, da Brush Cleansing Palette landede i postkassen. Fordi jeg er åndssvagt doven, så bruger jeg altid mange pensler, før jeg for taget mig sammen til at få vasket penslerne, derfor kan jeg godt få ret slidte hænder undervejs. Og det er her sådan en vaske palette, måtte eller grydelap kan gøre en forskel. Med denne version slipper jeg næsten for våde hænder, og det er jeg virkelig glad for.

Favoritterne
Der er to ret nye og en del gamle travere blandt mine favoritter. De to nye er den ovennævnte Brush Cleansing Palette og Brow Set, der er en samling af to forskellige pincetter og tre pensler, der gør det meget lettere at få øjenbrynene til at se ud, som man ønsker. De resterende pensler er nogle af de første, jeg testede, og det er stadig dem jeg griber efter, fordi de har en tæt ved perfekt udformning, i hvert fald i forhold til mange andre pensler jeg har testet i årenes løb. Både Blush Brush, Powder Brush og penslerne i Core Collection bruger jeg oftest efter hensigten, men ligeså tit bruger jeg den pensel, jeg får fat i til det jeg nu er nået til…

Star Box

Rabatkode og et virkelig godt tilbud
Med koden 20rt får du tyve procent rabat på alt fra Real Techniques til og med søndag midnat. Når nu du alligevel er inde og lure, så vil jeg anbefale dig at kigge på den vildt lækre STAR BOX, Charlotte har sammensat. Som du kan se på billedet ovenfor, består STAR BOX af fire lækre produkter til vipper og bryn, og så får du endda mulighed for at teste en del andre skønne produkter.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Ann

Jeg så en palette (kan ikke huske prisen, men den var billig) til at gøre pensler rene i min lokale Normal butik under hunde- og kattesektionen. Den ligner meget den fra Realtechiques. Hvad man bruger den til på kæledyrene er jeg ikke helt klar over. Jeg har før købt en børste fra Mason Pearson fra en kæledyrsforretning på nettet, og den var et par hundrede kroner billigere end hvis man køber den fra en “almindelig” forhandler.

Ann

Den er mere simpel. Jeg har været forbi Normal igen, og den er til at groome katte og hunde. Pris 19 kroner. Den er ovalformet, og bagpå er der en justerbar rem.

Katja Moikjær

Hvis bare den har en overflade som grillhandsken, så burde det fungere. Er det silikone?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *