Ziaja Goat’s Milk

23.06.16
Ziaja Goat’s Milk

Ziaja Goat’s Milk

Sponsoreret indlæg

Det kan da godt være, at det virker købt, men jeg føler mig så sindssygt heldig, at jeg har fået mulighed for at teste så mange af Ziajas produkter. Det er det tredje indlæg jeg skriver om Ziaja, og mange af produkterne er blevet faste indkøb, de er gode, milde og effektive, de dufter dejligt i hvert fald de produkter, jeg har testet, og så er det ærlig talt svært ikke at nævne prisen. Som jeg har nævnt i de andre indlæg er jeg faktisk vild med dette fine polske mærke. Der er serier til de sarte, til mændene, til børnene, til dem der skal i solen, til de unge, til de gamle og til dem midt imellem.

En indrømmelse
Denne meget velduftende serie har jeg nydt at bruge, faktisk har Ziaja Goat’s Milk Body Balm i flere uger fulgt mig rundt i lejligheden, fordi man jo aldrig ved, hvornår lysten til at smøre sig ind i en lækker creme melder sig. Min hud er ret tilfreds med den vane, fordi jeg jo ellers er en skovl til at huske kroppen. Selvom jeg ikke er meget for at indrømme det, må jeg erkende, at min hud har det bedre og er langt mindre irriteret.

Ren sæbeagtig duft
Det er en ret omfattende serie bestående af ansigtspleje, kropspleje og hårpleje. Kun den lette geléagtige Ziaja Goat’s Milk Eye Cream er uparfumeret, ellers har alle produkterne den samme rene sæbeagtige duft. Det er jeg kæmpe fan af, særligt Ziaja Goat’s Milk Creamy Shower Soap har fået en særlig plads i mit hjerte, den dufter nemlig af den shower cream, jeg brugte fra ottende klasse og mange år frem… faktisk indtil duften i produktet for nogle år siden blev ændret. Nu har jeg fundet en lækker erstatning, der endda også kan matche prisen.

Ziaja Goat’s Milk
Seriens produkter komplementerer hinanden rigtig godt, for eksempel er Ziaja Goat’s Milk Moisturising Day Cream så let, at jeg har lokket manden til at prøve den, og Ziaja Goat’s Milk Nourishing Night Cream er så rig, at man næsten kan høre den tørre hud sige ”aaahhhh!”. Hvis jeg skal udnævne en favorit, må det være den anderledes Ziaja Goat’s Milk Milk + Toner. Den fjerner så let som ingenting makeuppen, og så er det en fornøjelse at bruge det meget lette mælkede produkt. Når den kalder sig selv for mælk, er det ikke tilfældigt, for det er præcis sådan konsistensen er, når man masserer produktet ind i huden. Det er en forfriskende og lækker plejende fornemmelse. Rensemælk er ellers ikke noget, jeg er specielt begejstret for, og derfor er jeg også meget positivt overrasket over den.
Det sidste produkt, jeg vil nævne i denne serie er den lækre nærende Ziaja Goat’s Milk Face Mask, der udmærker sig ved at være i sachetter og dermed være perfekte til at tage med i tasken, både når du rejser eller til en enkelt overnatning.

Du finder Ziaja Goat’s Milk serien i Ziajas danske webshop, hvor produkterne koster fra 4,95-38 kroner og så kan du købe en del af seriens produkter i Normal.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Ziaja

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
K

Øøøv, parfume – hvorfor skal de gode ting havd parfume i sig? er simpelthen så bange for at få allergi, ren sæbeduft eller ej. Hvordan klarer det polske mærke sig i fht. hormonforstyrrende stoffer osv? Er klar over, der er EU regler, men nogle stoffer jo grimme alligevel..

Helene Randløv

Hej K
Så skal du da kigge på Sensitive serien, som du kan læse er jeg også vældig glad for den. Hvilke ingredienser er det præcist, du ønsker at undgå? Der er INCI under hvert produkt i shoppen, så det er nemt at udelukke dem, man ikke ønsker :-*
Kh. Helene

Stine

Jeg valgte lige den første på shoppen, body balm’en, og den indeholder linalool og limonene, som begge er meget allergene, samt “parfume” uden detaljer.
Øv, for det lød ellers godt.

Helene Randløv

Hej Stine
Der er parfume i, den parfume indeholder nogle af de allergene parfumestoffer blandt andet linalool og limonene. Hvis du ikke vil have parfume i dine produkter, kan du som jeg skrev ovenfor gå efter Sensitiv linjen.
Kh. Helene

Henrik Boysen

Er nu også fint tilfreds med dette fugt serum fra ziaja.
Indeholder hyaluronic acid, peptides, glycerin og ingen parfume.
http://www.ziajashop.dk/shop/saffron-line-–-270p.html

Christine

Har i set deres nye med serie inde på webapoteket.dk? jeg er vildt spændt på at prøve deres matterende solcreme 🙂 Virkeligt fedt brand!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *