Spar 20 procent og vind effektiv solbeskyttelse fra Avène

02.06.16
Avène sol

Avène sol

Sponsoreret indlæg

Avène er den bedst sælgende solcreme på de europæiske apoteker og med god grund. Kombinationen af solid bredspektret beskyttelse, lækre konsistenser og et bredt udvalg gør det nemt at beskytte sig mod solens stråler.

Her behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt produktet beskytter mod både lange og korte UVA-stråler. Jeg har endnu aldrig set en af de orange solcremer fra Avène, der ikke indeholdt bredspektret beskyttelse.

Der er både parfumerede og uparfumerede muligheder. De to børnesolcremer og enkelte af de øvrige er uden parfume.

Bredt udvalg af lækre konsistenser
Konsistenserne spænder fra lette og usynlige ansigtssolcremer over den lækre sololie til den helt nye Avène Sun Cleanance til fedtet hud.

I min egen taske ligger gerne en Avène Sun Compact Foundation SPF50, der er en farvet kompakt med mineralsk solfilter – perfekt til at dække huden på svedige dage uden at svie i øjnene. En anden taske-klassiker er Avène Sun Reflexe med SPF50 i den lille flade tube, der kan ligge i både taske, baglomme eller hvor som helst – endda til en meget god pris.

Avènes solcremer på spray har dækket hele min familie i mange år. De er cremede og uden alkohol, så de udtørrer og irriterer ikke min hud i modsætning til de transparente alkoholbaserede spray, som min tørre og sarte hud har det meget svært med. I det hele taget forfalder Avène ikke til at lave deres lette konsistenser med alkohol. De skaber lette, usynlige og behagelige ansigtssolcremer uden at basere dem på alkohol – til glæde for huden.

Virksomheden Pierre Fabre, der står bag Avène, gør et stort arbejde for at gøre virksomheden bæredygtig, både socialt, økonomisk og miljømæssigt, og hvis man kan læse fransk, så er der faktisk en del interessant læsning på nettet om det. Når nu dette indlæg handler om netop solbeskyttelse, så har Avène indgået et samarbejde med organisationen Pur Projet om at beskytte og genoprette koralrevene. Det kan I læse mere om her.

Spar 20 procent på alle solprodukter fra Avène
Lige nu kan du spare 20 procent på alle solprodukter fra Avène. Produkterne forhandles på de danske apoteker og online på webapoteket.dk. Priserne er sat ned med 20 procent, så vi kan få købt ind til sommeren.

Find produkterne på dit nærmeste apotek eller køb dem her på webapoteket.dk.

Vind en komplet solpakke
Vi har i samarbejder med Avène udvalgt en pakke med et udvalg af lækre solprodukter, som vi udlodder tre styks af. Pakken består af:

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar herunder. Jeg har brugt en del tid på at diskutere med mig selv, hvad jeg gerne vil spørge jer om i den forbindelse og er nået frem til dette:

Hvor længe er det siden, du sidst var solskoldet?

I et håb om at vi måske kan lære af hinandens fejltagelser og blive lidt bedre til at passe på solen.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Avène

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
282 kommentarer
Simone B

Vores forårssæson i år, havde fantastiske solskinsdage. Så fantastiske at det muligvis har været to år siden min hud sidst havde oplevet det i Danmark. Selvom jeg havde investeret i Pierre Fabres nye solserie i 50+ fra A-derma(den er lækker), så kunne det pludselig mærkes som en stikken på mine lyse arme, alt imens jeg slubrede kaffe med en veninde, på hendes skønne altan. Hun var dog heldigvis vaks og opmærksom, så hun sprang hurtigt ind og kom ud med en solcreme, så vores arme lige kunne få en ekstra omgang, hvilket reddede mine armes stegte hud betydeligt.
Så selvom det er de gode og lækre solcremer med bredt filter, så alt afhængig af solskinsdage vil jeg anbefale at man holder øje, og hellere smører en gang for meget end for lidt 🙂
– og tør da slet ikke tænke på hvordan det ville se ud, hvis jeg havde brugt en mindre bredspektret eller slet ingen solcreme!

Jane

Husker det ikke præcist, – men det er nogle år siden. Jeg er heldigvis blevet meget bedre til at huske sol beskyttelse 😊😎

Mette

sidst jeg blev solskoldet var på en ferie i Sydafrika. jeg fik desværre ikke smurt nok solcreme på, så efter en dag på stranden blev jeg virkelig skoldet . derfor sørger jeg altid for at have solhat og solcreme med i tasken på varme sommerdage. derudover har jeg en løs skjorte jeg kan tage på som kan dække den sarte hud

Jane

Husker ikke hvornår jeg sidst blev solskoldet, men det ligger nogle pr tilbage

Anne

Jeg plejer at blive skoldet hver år, fordi jeg har været for sløret med at smøre mig selv og måske brugt en for billig solcreme. Så sidst jeg var skoldet var sidste år. Men i år er min søn flyttet til en natur børnehave, så jeg turde ikke kage nogle chancer og gik på apoteket og bad om en rigtig god solcreme. Den er så lækker at ingen af os (indtil videre) er blevet skoldet.

Mette Wedel Nielsen

Min datter på 16 år har lige været solskoldet for 3 uger siden. Hun glemte lige, at få smurt sig ind😬. Hun har for en del år siden haft tendens til at blive solskoldet selv i overskyet vejr. Efter det var vi inde på apoteket og få købt nye forsyninger af Avéne solfaktor 30 og 50. Jeg bruger altid at Avene også alm dagcreme med og uden solfaktor, rensecreme, eau thermale og øjencreme.

Karina

Jeg har faktisk kun prøvet at være solskoldet sådan rigtigt en eneste gang. Det gjorde jeg så til gengæld også med manér!
Det var i 95. Jeg boede i Florida og var som Au Pair selvfølgelig ude og smage lidt på det vilde byliv i Miami når weekenden kom. En lørdag havde den fået lidt for meget gas – så da min veninde kom for at hente mig om søndagen til den ugentlige strandtur var jeg alt andet end klar. Jeg HAVDE smurt mig ind – men i min bag-brandert kun taget alm bodylotion i stedet for min ellers ret gode solcreme.
Så. Jeg faldt i søvn. På maven. I middagssolen. I Miami. Pyhh – har aldrig set eller oplevet noget lignende 😳😳😳 Min host mor lavede et iskoldt vinegar bad til mig – det lå jeg i blød i og så bed jeg ellers smerten i mig de næste 3-4 dage.
Jeg har aldrig – som i aldrig glemt solcremen siden!!

Mette W

En direkte solskoldning har jeg vist ikke fået siden jeg var barn og var på stranden med min far, kort tid efter at mine forældre var blevet skilt. Det var tydeligvis min mor, der havde stået for solcremen i det forhold 😉 I starten af sommeren hænder det jo, at man kommer afsted uden solcreme og får sig et stykke semirød hud efter spontane planer har ført til mange timers sol. Så tricket må være altid at have en lille tube i tanken – og at lære de mænd, at solcreme altså er vigtigt 😉

Henriette Toft Riise Larsen

Jeg blev desværre solskoldet i mandags bag på benene, lige under knæene!! Jeg husker altid at smøre mine børn ind i solcreme, men er ret dårlig til at huske på, at jeg også selv skal smøres ind.

Kristina K

Jet kan faktisk ikke huske hvornår jeg sidst et blevet solskoldet for jeg et blevet meget “hys” (hvis du spørger min familie) med at huske solcreme.

Din kommentar