Spar 20 procent og vind effektiv solbeskyttelse fra Avène

02.06.16
Avène sol

Avène sol

Sponsoreret indlæg

Avène er den bedst sælgende solcreme på de europæiske apoteker og med god grund. Kombinationen af solid bredspektret beskyttelse, lækre konsistenser og et bredt udvalg gør det nemt at beskytte sig mod solens stråler.

Her behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt produktet beskytter mod både lange og korte UVA-stråler. Jeg har endnu aldrig set en af de orange solcremer fra Avène, der ikke indeholdt bredspektret beskyttelse.

Der er både parfumerede og uparfumerede muligheder. De to børnesolcremer og enkelte af de øvrige er uden parfume.

Bredt udvalg af lækre konsistenser
Konsistenserne spænder fra lette og usynlige ansigtssolcremer over den lækre sololie til den helt nye Avène Sun Cleanance til fedtet hud.

I min egen taske ligger gerne en Avène Sun Compact Foundation SPF50, der er en farvet kompakt med mineralsk solfilter – perfekt til at dække huden på svedige dage uden at svie i øjnene. En anden taske-klassiker er Avène Sun Reflexe med SPF50 i den lille flade tube, der kan ligge i både taske, baglomme eller hvor som helst – endda til en meget god pris.

Avènes solcremer på spray har dækket hele min familie i mange år. De er cremede og uden alkohol, så de udtørrer og irriterer ikke min hud i modsætning til de transparente alkoholbaserede spray, som min tørre og sarte hud har det meget svært med. I det hele taget forfalder Avène ikke til at lave deres lette konsistenser med alkohol. De skaber lette, usynlige og behagelige ansigtssolcremer uden at basere dem på alkohol – til glæde for huden.

Virksomheden Pierre Fabre, der står bag Avène, gør et stort arbejde for at gøre virksomheden bæredygtig, både socialt, økonomisk og miljømæssigt, og hvis man kan læse fransk, så er der faktisk en del interessant læsning på nettet om det. Når nu dette indlæg handler om netop solbeskyttelse, så har Avène indgået et samarbejde med organisationen Pur Projet om at beskytte og genoprette koralrevene. Det kan I læse mere om her.

Spar 20 procent på alle solprodukter fra Avène
Lige nu kan du spare 20 procent på alle solprodukter fra Avène. Produkterne forhandles på de danske apoteker og online på webapoteket.dk. Priserne er sat ned med 20 procent, så vi kan få købt ind til sommeren.

Find produkterne på dit nærmeste apotek eller køb dem her på webapoteket.dk.

Vind en komplet solpakke
Vi har i samarbejder med Avène udvalgt en pakke med et udvalg af lækre solprodukter, som vi udlodder tre styks af. Pakken består af:

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar herunder. Jeg har brugt en del tid på at diskutere med mig selv, hvad jeg gerne vil spørge jer om i den forbindelse og er nået frem til dette:

Hvor længe er det siden, du sidst var solskoldet?

I et håb om at vi måske kan lære af hinandens fejltagelser og blive lidt bedre til at passe på solen.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Avène

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
282 kommentarer
Mathilde Fro

Sidste gang jeg blev solskoldet, er meget, meget længe siden… Jeg tror faktisk jeg var omkring de 6 år (jeg er 18, i dag) – og av, hvor glemmer jeg aldrig hvor ondt det gjorde. Jeg havde fået en ny (og smart)top med huller ved skuldrene, og jeg var så blevet solbrændt fordi, SFO’en (som det så fint hedder) ikke havde smurt mig (og alle de andre børn) ind i solcreme. AV! (jeg ved da siden, at deres solcremepolitik er blevet meget bedre, og at der står solcreme til rådighed i SFO’en – heldigvis!)
Siden da, har jeg altid smurt mig ind fra top til tå, og et godt, tykt lag. Jeg er helt overbevist om, at jeg altid skal og vil, bruge solcreme. Også selvom der er en ´´dille´´ blandt mine jævnaldrende og venner, omkring at man ikke bliver ”rigtig brun” hvis man ikke bruger solcreme. Dét tror jeg selvfølgelig ikke på, og bliver jeg den heldige vinder af konkurrencen – ja så skal jeg komme efter alle mine venner med solcreme og smøre dem ind, til de går i ét, med deres hvide håndklæder haha! – Det er så pokkers vigtigt med den solcreme, uanset alder!
Det var vidst nok for mig, hav en rigtig skøn weekend, og nyd det gode vejr!
Mange knus Mathilde

Isabella

Jeg kan faktisk ikke helt huske det, men jeg tror det var omkring 5 år siden på en ferie i Italien, hvor mine skuldre blev brændt. Jeg er vokset op med at skulle smøres godt ind i solcreme, da jeg har en pigment fejl, så det er nu en helt naturlig ting at gøre når solen skinner. Tak for en altid lærerig Blog 🙂

Lise

Jeg er flittig bruger af solcreme (frenger og rødt hår – jeg lever livet dejligt i skyggen) og indtil 2014 havde jeg aldrig været solskoldet.
Det skete så på Galapagos hvor jeg var ude og snorkle – og blev solskoldet på hele bagsiden, altså alle de kropsdele der var over vandet!
Udover en fobi for fisk og hajer (som kommer alt for tæt på!!!!) så fik jeg mig en gedigen solskoldning der så ufattelig morsom ud, men som ikke var det.
Tak for en fantastisk blog – god sommer.

Heidi

Decideret solskoldet . Sidste sommer da jeg var på cykeltur på samsøe . Vi cyklede dagen lang og selvom vi smurte med solcreme lykkedes det mig at blive skoldet på mine skuldre . Avs . Min hud dunkede . Det var ik rart . Kan stadig se markeringen fra min strop på skulderen .

Rikke

I 2013. Min mor var på besøg og vi var derfor udenfor hele dagen, hvad jeg ikke plejer. Da jeg kom hjem var hele mit bryst og ansigt knaldrødt. Heldigvis var det ikke ømt, men siden har jeg været meget påpasselig, og har formået at være 2 uger i Thailand og en uge i Grækenland (39 grader i skyggen) uden en eneste gang at blive solbrændt. 🙂

Maja Nielsen

Fik røde skuldre forleden dag og rødt bryst igår. Har en sart lys hud, som jeg bare ikke er god til at beskytte. Sidder nok for længe i solen

Gitte

Uha, det er rigtig, rigtig mange år siden jeg har været solskoldet sidst. I mine tidlige 20’ere tror jeg. Det er en kombination af at jeg er temmelig mørklødet og i forvejen ikke så let bliver skoldet, og at jeg fik øjnene op for hvor vigtig solcreme er da jeg fik mit første barn.

Cecilie

Jeg tror måske det var sidste sommer faktisk. Men det er altså næsten ikke til at undgå at blive lidt solskoldet indimellem, når man som jeg er helt fregnet 😉

Aslaug Yr Joelsdottir

Det var for nogen år side på Tenerife, Islændingen jeg elsker solen og passede ikke på, det var en hård omgang hvor jeg måtte sidde i skyggen i en uges tid ;O)
Jeg synes det er fantastiskt at I har så meget fokus på solbeskyttelse, I har i hvert fald givet mig stof til eftertanke, jeg har ikke tænkt på de forskellige stråler man skal passe på 🙂

Sunflower

Jeg blev sidst sådan rigtigt solskoldet i 2012 – på ferie til Rhodos. Der var SÅ godt vejr hele den uge. Rejste i den andensidste uge i august og i starten af december var huden stadig medtaget (let skaldende endnu). Jeg lærte da, hvor udsat man er, når man ligger og snorkler et par timer i bagende sol og bare flyder rundt, mens man bliver stegt langsomt, men sikkert. Uden solcreme. Øv.

Din kommentar