Spar 20 procent og vind effektiv solbeskyttelse fra Avène

02.06.16
Avène sol

Avène sol

Sponsoreret indlæg

Avène er den bedst sælgende solcreme på de europæiske apoteker og med god grund. Kombinationen af solid bredspektret beskyttelse, lækre konsistenser og et bredt udvalg gør det nemt at beskytte sig mod solens stråler.

Her behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt produktet beskytter mod både lange og korte UVA-stråler. Jeg har endnu aldrig set en af de orange solcremer fra Avène, der ikke indeholdt bredspektret beskyttelse.

Der er både parfumerede og uparfumerede muligheder. De to børnesolcremer og enkelte af de øvrige er uden parfume.

Bredt udvalg af lækre konsistenser
Konsistenserne spænder fra lette og usynlige ansigtssolcremer over den lækre sololie til den helt nye Avène Sun Cleanance til fedtet hud.

I min egen taske ligger gerne en Avène Sun Compact Foundation SPF50, der er en farvet kompakt med mineralsk solfilter – perfekt til at dække huden på svedige dage uden at svie i øjnene. En anden taske-klassiker er Avène Sun Reflexe med SPF50 i den lille flade tube, der kan ligge i både taske, baglomme eller hvor som helst – endda til en meget god pris.

Avènes solcremer på spray har dækket hele min familie i mange år. De er cremede og uden alkohol, så de udtørrer og irriterer ikke min hud i modsætning til de transparente alkoholbaserede spray, som min tørre og sarte hud har det meget svært med. I det hele taget forfalder Avène ikke til at lave deres lette konsistenser med alkohol. De skaber lette, usynlige og behagelige ansigtssolcremer uden at basere dem på alkohol – til glæde for huden.

Virksomheden Pierre Fabre, der står bag Avène, gør et stort arbejde for at gøre virksomheden bæredygtig, både socialt, økonomisk og miljømæssigt, og hvis man kan læse fransk, så er der faktisk en del interessant læsning på nettet om det. Når nu dette indlæg handler om netop solbeskyttelse, så har Avène indgået et samarbejde med organisationen Pur Projet om at beskytte og genoprette koralrevene. Det kan I læse mere om her.

Spar 20 procent på alle solprodukter fra Avène
Lige nu kan du spare 20 procent på alle solprodukter fra Avène. Produkterne forhandles på de danske apoteker og online på webapoteket.dk. Priserne er sat ned med 20 procent, så vi kan få købt ind til sommeren.

Find produkterne på dit nærmeste apotek eller køb dem her på webapoteket.dk.

Vind en komplet solpakke
Vi har i samarbejder med Avène udvalgt en pakke med et udvalg af lækre solprodukter, som vi udlodder tre styks af. Pakken består af:

For at være med i konkurrencen skal du lægge en kommentar herunder. Jeg har brugt en del tid på at diskutere med mig selv, hvad jeg gerne vil spørge jer om i den forbindelse og er nået frem til dette:

Hvor længe er det siden, du sidst var solskoldet?

I et håb om at vi måske kan lære af hinandens fejltagelser og blive lidt bedre til at passe på solen.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Avène

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
282 kommentarer
Sara

Jeg blev solskoldet sidste sommer på en river rafting i Kroatien. Solen bagede i flere timer, så til trods for grundig indsmøring inden turen fik jeg nogle røde lårbasser. Det sjove var at vi havde dragter på som gik til midt på låret og så en form for støvler til midt på skinnebenet – så efterfølgende i shorts var jeg stribet rød og hvid op af benene 🙂

Katrine Kildgaard

Sidste sommer, da jeg igen fik someksem. Avénes produkter er gode til at forhindre, det fandt jeg ud af, da jeg var mindre og hele tiden fik soleksem.

Amanda

Sidst jeg var rigtig solskoldet, var for et måned siden. Og det var kun på mine øjenlåg, for det var det eneste sted jeg ikke lige havde tænkt på at tage solcreme på 🙂

Beate

Sidste sommer faktisk. Jeg håber, jeg slipper i år.

anna

det blev jeg for flere årtier siden som 6 årig på en ferie i Rio de janeiro. Min mor måtte stå op flere gange i løbet af natten og stænke iskoldt vand på min ryg…jeg har aldrig glemt det! jeg vil dele gaven med min mor – alle aldre har brug for beskyttelse 🙂 rigtig god solsikker sommer!

Signe

Sidste år blev jeg lidt solskoldet på næsen (det har jeg åbenbart virkelig svært ved at undgå), men det er heldigvis flere år siden, jeg har været sådan rigtig solskoldet på kroppen!
Jeg ville elske at vinde, da jeg har prøvet andet produkter fra mærket, som jeg har elsket, men aldrig solbeskyttelsesprodukterne!

janne timmerby

Må indrømme at jeg slet ikke kan huske det. Jeg elsker sol og sommer og charter, men da jeg har skandinavisk hud, har jeg lært at jeg som min. skal starte ud med faktor 30 😎så solcreme er en genial opfindelse, når man gerne vil sydpå og nyde ferien.

Anna C

I dag! Har siddet udenfor og læst til eksamen i skyggen, men alligevel er mine skinneben blevet røde 🙁 Jeg er ellers god til at huske mit ansigt, men benene tænkte jeg ikke lige på. Nok fordi de sjældent er ude 😉

Desiree

🙁 det er jeg netop blevet idag.. så dette indlæg passer jo perfekt haha.. fik ikke solcreme på i morges da jeg tog hjemme fra og så blev jeg lige inviteret til en kop kaffe som foregik ude i haven og det var bare sååå skønt indtil jeg skulle hente børn og kunne mærke min hud svie .. av av

Britt

3 år siden, og det var endda på mine fødder. Måtte have strømper i mine sko for at kunne holde ud at være udenfor. Nu har jeg lært, at solcreme også skal på fødderne!

Din kommentar