Billig solcreme: Spar 1/3 på Vichy, La Roche-Posay, Eucerin m.fl.

25.05.16
Solcreme

Solcreme

Den engelske webshop Beauty Expert har lige nu sat alt fra Avene, Klorane, A-Derma, Eucerin, La Roche-Posay, Vichy, Embryolisse og andre apotekermærker ned med 1/3. Det betyder gode priser på både solcreme og andre gode sager.

Hvis du ikke kender Beauty Expert, så er det en engelsk webshop, hvilket betyder, at der ikke kommer ekstra told eller moms på. Der er gratis fragt, hvis du køber for over 50 pund. Ellers koster fragt til Danmark 3,99 pund. Webshoppen er ejet af The Hut Group, som også står blandt andet Lookfantastic og  HQhair.

På nogle produkter (for eksempel solcremer fra La Roche Posay) kan du stadig finde lavere priser hos tyske apo-rot. Men der koster fragt 4 euro, når du køber for over 40 euro, 8,50 euro hvis du køber for mindre end det.

Der er også gode tilbud rundt omkring i butikkerne. Jeg så 3 Vichy produkter for 2 styks pris på apoteket for nylig. Har du set noget?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
15 kommentarer
Rikke

Jeg har solsprayen fra Avene, som er på billedet. Men jeg har opdaget, at der kun står UVA på den. Så er den vel ikke god nok? Eller gemmer der sig en UVB ingrediens, som jeg har overset?
Kh Rikke

Katja Moikjær

SPF angiver UVB. Der er altid UVB beskyttelse i, når der står en solfaktor på.

Rikke

Godt, så vil jeg fortsat bruge den uden bekymring, tak! 🙂

Anne

Aporot er stadig billigere 😉

Katja Moikjær

Kun på La Roche Posay og ikke hvis du medregner fragt 😉

Rikke

Tak for en fantastisk blog. Kan I anbefale en solcreme til en lille mand på 3 1/2 med sart hud med tendens til eksem i knæhaser og armhuler. Gerne en som er let at fordele/smøre ud og som trænger hurtigt ind. Ved godt at det er meget at bede om, men tænkte at I var de rette at spørge 😊
Kh Rikke

Katja Moikjær

Soleksem er så svært. Jeg er faktisk blevet rigtig glad for A-Dermas, men jeg har intet belæg for at fremhæve dem fremfor de øvrige. generelt er beskyttelsen stort set identisk i disse mærker.

Susanne

Hej piger!
Undskyld jeg forstyrrer med et forkert placeret spørgsmål…
Jeg stillede nogle spørgsmål for et par uger siden på denne post, og jeg er lidt i tvivl, om I ser kommentarer på gamle indlæg – eller hvor jeg bedst henvender mig.
https://pudderdaaserne.dk/2013/12/23/hybenkerneolie-den-ultimative-ansigtsolie/
Kan I hjælpe?
KH;-)

Helene Randløv

Hej Susanne
Nogle kommentarer smutter naturligvis, hvis vi får ekstra mange i en periode. Lige i øjeblikket har vi bare drøntravlt og forsøger at svare så godt vi kan, når tiden tillader det. Derfor går der indimellem lidt lang tid.
Kh. Helene

Tine

Hej skønne dåser!
Jeg er på udkig efter en matterende solcreme – en til ansigt og en til krop eller en til begge dele. Jeg har søgt og søgt de sidste mange timer – men forgæves. Desuden aner jeg heller ikke hvad de forskellige ingredienser betyder og om det er godt eller skidt! 😀
Jeg ønsker kun en solcreme med en faktor på enten 15 eller 20 (ja, jeg ved godt den er lav). Og den behøver heller ikke være vildt dyr.
De eneste som jeg har kunne formå at opstøve er en fra Sephora: ”Sephora 8 HR Mattifying Moisturizer Sunscreen (15)” Kan I sige noget om den? Eller kan I anbefale andre? (please)
Jeg er vild med jeres anmeldelser og beskrivelser af både Vichys: Mattifying face fluid dry touch ansigtssolcremer, og La Roche-Posay Anthelios XL Dry touch gel-cream. Men kan kun finde begge med ”alt for høje” faktorer (30-50)
Jeg synes desuden at de forskellige produkter indenfor de to forskellige mærker flyder ret meget sammen, men vil I ikke mene at disse to ^ er de bedste varianter indenfor begge mærker?
Jeg har haft kigget på DERMAs solcremer. Kan I sige noget om hvordan de er i konsistensen? Er de meget fedtede?
Håber jeg har gjort mig nogenlunde forståelig 😀

Helene Randløv

Hej Tine
Har du meget mørk hud, siden du ønsker så lav SPF?
Jeg tænker, at du skal lede efter en dagcreme (ligesom den fra Sephora, som jeg ikke har erfaringer med) i stedet for en solcreme, jeg kan i hvert fald ikke komme på nogen. Vi er begge to vilde med Vichys og La Roche-Posays solcremer, Avéne er også et rigtig godt bud og nu også A-Derma, men de har alle fornuftig SPF 😉
Generelt er det konsistensen, det går ud over, når solcremer bliver budgetvenlige, sidste år satte jeg mig for at teste Derma solcreme, men jeg nåede aldrig at få det gjort, så jeg kan ikke svare dig.
Matterende solcreme til kroppen kender jeg ikke til, men jeg vil ikke udelukke, at det findes.
Kh. Helene

Julia

Hej søde dåser.
Håber det er ok jeg spørger her 🙂
Jeg hørte her den anden dag at det ødelægger solbeskyttelsen i en creme hvis man kommer makeup ovenpå. Er det virkelig rigtigt? Jeg bruger selv en mineralfoundation næsten dagligt, da jeg har en del gamle aknear og en generelt ujævn hudtone, men jeg vil helst ikke gå på kompromis med min solfaktor. Tak for en skøn og informativ blog 🙂

Katja Moikjær

Nej, det er ikke rigtigt. Selvfølgelig kan du det. Hvor hørte du det henne?

Nina

I skriver at fragt koster 4 euro hos Apo-rot, men hos mig står der at det koster 8,50 euro, i fragt til Danmark? Ved i hvordan det kan være? Tak 🙂

Katja Moikjær

Hej Nina. Det er mig, der er upræcis. Undskyld! Det koster 8,50, når man køber for under 40 euro. 4 euro, når man køber for over 40 euro. Godt, du er vågen, når jeg ikke er

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *