Fredagsfavorit: Wenko Vacuum-Loc

13.05.16
Wenko Vacuum-loc hylde med sugekopper

 Wenko Vacuum-loc hylde med sugekopper

Jeg har matte fliser på badeværelset og i vores bruseniche. Det ser pænt ud, men det er helt umuligt at sætte en sugekop fast på. Intet bider på det.

Jeg var derfor temmelig skeptisk, da jeg stødte på Wenko Vacuum-Loc i min søgen efter en måde at hænge en hylde op i vores bruseniche uden at skulle bore hul i fliserne.

Tysk Wenko påstår, at deres Vacuum-Loc sugekopper sidder fast på “all air-impermeable surfaces – even on rough surfaces”. Så jeg gav det et forsøg, da jeg fandt den i vores lokale Silvan.

Og sørme om ikke min kurv hænger fast. Også selvom jeg har fyldt en del mere vægt på hylderne end da jeg tog billedet for en lille måned siden. Til sammenligning holdt en IKEA Stugvik kurv uden indhold højest 5 minutter på vores matte fliser (IKEA skriver så også, at den kun er til glatte overflader).

Udover at den bliver siddende har kurven en god størrelse med to kroge under. Min eneste skepsis er, at jeg kan læse i anmeldelserne på Amazon, at den kan have tendens til at ruste. Men den tid, den sorg. Lige nu nyder jeg bare, at jeg har et sted at stille shampoo og balsam i mit bad.

Her kan du købe det
Der findes mange forskellige produkter i Wenko Vacuum-Loc systemet. Og Wenko har også andre systemer, hvis du har en anden overflade, du skal sætte noget fast på. Læs mere her.

Du kan købe det i byggemarkeder. Jeg købte den i Silvan for 200-og-noget. Jeg husker desværre ikke den præcise pris, og netop denne model er ikke at finde online.

PS. Husk at læse manualen og gør præcis som der står! Ellers virker det altså ikke.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
12 kommentarer
Randi

Det var lige præcis det tip, jeg stod og manglede. Jeg havde ikke tænkt på at søge i Silvan. Tak! 🙂

Isabella

GENIALT!
Har hele formiddagen kæmpet og søgt på google efter måder at få en sugekop til at sidde fast på en mat overflade så tak for dit tip, jeg må en tur i Silvan..

mona

hvor kan man købe dem?

Maj-Britt

Silvan har dem, Jeg var også skeptisk, da vores helst skal kunne holde til produkter til hele familien på 4 der helst vil have hver deres og en lille brusekabine hvor man nemt kan ramme kurven.
Blot tjek at du ikke har løse fliser (vi har et gammelt badeværelse) ellers tager den flisen med af 🙂
Men ellers fungerer den upåklageligt 🙂

Michelle

Jeg har lige købt en hjørne version men er i tvivl om hvordan jeg er sikker på den passer. Kan godt se din ikke er hjørne men måske du alligevel har et bud? Tak for tippet! Blev vildt glad over det da vi ikke må bore i vores lejemål og er ret træt af en løst hængende kurv på Krog.

Katja Moikjær

Hej Michelle
Jeg er ikke helt sikker på, jeg forstår hvad du spørger om? Prøv en gang til 🙂
Kh Katja

Michelle

Jeg fandt ud af den ikke passede da vi kun har halve fliser rammer den en fuge og så duer vakummet ikke så vi fik købt en ikke-hjørne model og er Super glade! 🙂

Katja Moikjær

Perfekt! Jeg er også stadig rigtig glad for min 🙂

Signe

Jeg har et spørgsmål her to år senere – er den så rustet som du frygtede? 🙂

Katja Moikjær

Nej slet ikke. Og den hænger stadig. Jeg er fan!

Line

Jeg har en som er rusten og meget tilkalket, den var i lejligheden da jeg overtog den og kan simpelthen ikke finde ud af at fjerne den eller finde noget sted hvor der står hvordan man gør.
Har i nogle tips? 🙂

Helene Randløv

Hej Line
Det er firmaet bag eller en forhandler du skal have fat i.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *