Ny rabatkode: Spar 15 procent på Feelunique

09.05.16
Feelunique ordre
Feelunique ordre
Har netop fået min seneste ordre fra Feelunique ind af døren. Men jeg har endnu ikke nået at teste nogle af produkterne.

Feelunique har netop udsendt en helt ny rabatkode til danske læsere. Den giver 15 procent på ikke nedsatte varer. Koden er 15FUNDK og den varer resten af maj.

Den virker kun for danske læserer og kunder, så hvis du ikke befinder dig i Danmark, så kan den måske drille. Nogle af jer har de sidste par gange haft problemer med at få Feeluniques koder til at virke. Feelunique har fundet og løst problemet – håber vi. Sig til hvis det stadig driller. Det er fordi serveren ikke opdager, at du er i Danmark.

Følgende mærker er undtaget: CHANEL, Dior, Estée Lauder, ghd, Kiehl’s, Laura Mercier, Maybelline New York, Moroccanoil, NARS Cosmetics, NYX Cosmetics og Philips.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Sandra

Hej med jer. Måske et lidt anderledes spørgsmål. Er der en bestemt måde, man skal opbevare sine hud- og hårprodukter på? Jeg har mine produkter i nogle kurve i vindueskarmen, men efter vejret er blevet så varmt nu, er jeg kommet til at tænke på, om det mon er dårligt/ skadeligt for dem at stå i sollys?
Mvh Sandra

Helene Randløv

Hej Sandra
Sollys er altid skidt for dine produkter. Så jeg ville afgjort finde et andet sted…
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *