Grohe Rainshower – et brusesystem, en vinder og et pusterum

05.05.16
Grohe Rainshower 210 Brusesystem

Grohe Rainshower 210 Brusesystem

Sponsoreret indlæg

Dengang vi sagde jatak til at lave kampagnen for Grohes avancerede rainshower brusesystemer og vigtigheden af at have sit eget lille fristed hjemme i en travl hverdag, kunne jeg ikke vide, hvor passende timingen ville ende med at være.

For i den forløbne uge har begge tvillinger været ramt af en eller anden vuggestuevirus med 40 i feber, og læg dertil et program bestående af at skulle arrangere mine forældres sølvbryllup, afslutning på SFO’en plus et desperat forsøg på stadig at passe bloggen her krydret med en syg ægtemand, så har det været mere end almindeligt umuligt at finde de små frirum i min hverdag den seneste uge.

Men så meget mere grund til at gøre en indsats for netop det. For netop i disse perioder er det altafgørende for mig at huske på. Tvinge mig selv til at sætte mig ned, trække vejret dybt ned i maven og lige lave ingenting. Hvad enten det er under bruseren, på sofaen, i haven eller hvor som helst.

Så nu hvor jeg sidder her nybadet, afslappet og nogenlunde udsovet er det min helt store glæde at kunne udvælge en vinder af et Grohe Rainshower brusesystem, der forhåbentlig vil kunne bringe glæde, ro og afslapning til en meget heldig veninde til Celia, der står bag kommentar nummer 139:

  • Jeg vil rigtig gerne vinde den her GROHE Rainshower SmartControl 360 DUO Brusesystem til min veninde som lige har fået renoveret sit hus. Hendes bruser er helt kalket til og matcher ikke til resten af huset. Jeg ved, hun vil bliver lykkelig, hvis jeg kunne overraske hende med sådan en lækker gave til indflytterfesten !!

Vinderen, der er udtrukket ved hjælp af Random.org, bliver kontaktet. Du kan læse meget mere om de særlige Rainshower brusere på Grohe-brus.dk, hvor du også kan finde både forhandlere og montører.

Sponsoreret indlæg

Grohe Rainshower 210 Brusesystem

Grohe Rainshower 210 Brusesystem

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Sus L. Hansen

Åh, jeg forstår dig virkelig godt! Jeg har længe ønsket mig den lækre Rainshower 310 model, men da kæresten og jeg pt. bor i lejlighed, så vil jeg forære den til min mor, hvis jeg vinder. Hun trænger virkelig også til at kunne trække stikket ud og bare nyde et dejligt varmt, langt bad engang imellem. Især med min teenagebror i huset, der altid slæber en masse venner med hjem og spille computer og guitar. Der er altid røn på og larm og jeg ved, hvor meget hun nyder ro og selvforkælelse <3 Hun ville blive så glad for en lækker Rainshower!

Helene Randløv

Hej Sus
Dette indlæg er ikke en konkurrence, men udtrækning af vinderen af Grohe Rainshower.
Mvh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *