Gaveideer til en der fortjener at blive forkælet mors dag

03.05.16
Mors dag 2016
Mors dag 2016
Fotos er henholdsvis fra ASOS, NiceHair, Ellos og House of Stars

På søndag er det mors dag, og det betyder, at mor skal forkæles. Mange ryster på hovedet af traditionen, andre bliver glemt i stilhed, mens andre igen er ligeglade med, om andre husker det, fordi de værdsætter sig selv og husker på, at det er vigtigt at forkæle sig selv. Med andre ord mener jeg, at du skal forkæles, uanset om du er mor eller ej. Så er spørgsmålet bare, om du også bliver forkælet af andre, og om du vælger at forkæle andre end dig selv.
Herunder har jeg samlet forskellige produkter, som jeg selv har siddet og sukket over eller har lyst til at forkæle andre med…

Og liiiige lidt makeup…
Det er kun et års tid siden, jeg første gang købte tøj på ASOS, før det var det kun skønhedsprodukter, der landede i kurven. Nu er produkterne nærmest en sjældenhed, for selvom der er mange fristelser, så er der desværre en del mærker, vi ikke kan få sendt til Danmark længere, men der er også mange af mærkerne, som man ellers godt kan købe herhjemme, som har et udvidet eller anderledes sortiment på ASOS. Her er nogle af de mærker, der ligger i min indkøbskurv i øjeblikket.

  • Japonesque: Det er en del spændende pensler, og så venter vippelimen uden latex på at min trofaste Duo er tom…
  • Paul & Joe: På den ene side er det alt for pussenusset og nuttet, på den anden side bliver jeg helt teenageforelsket i alle de fine ting. Det eneste jeg hidtil har haft fingrene i er en neglelak, og den blev brugt helt op.
  • Pixi: Her er der også tale om en slags had eller kærlighed… På den ene side er jeg vildt nysgerrig efter at vide, hvorfor det bliver rost sådan, på den anden side synes jeg, at det ser lidt tarveligt ud. Det er især hudplejen, jeg har smidt i kurven.
  • Stila: Selvom det er mange år siden, man kunne købe Stila i Danmark, så har jeg så gode minder om mærket, at jeg er blevet nysgerrig igen, og det ser bestemt ikke ud til at kvaliteten er faldet.
  • Bourjois: Sidste sommer købte jeg en Bourjois Rouge Edition Velvet og den har jeg været sindssygt glad for, derfor overvejer jeg, hvilke af farverne jeg skal klikke hjem.

Klikker du lidt makeup hjem, når du alligevel shopper tøj hos ASOS?

Lir og leg
Sædvanligvis falder jeg slet ikke for den slags, men jeg er simpelthen faldet pladask for ghd Azores Platinum udelukkende på grund af farven… I forvejen er jeg virkelig glad for ghd Platinum, som er en rigtig god styler, der oven i købet er let at bruge.
Det kræver naturligvis øvelse at bruge en styler, men jeg tror på, at når jeg kan lære det, så er der håb for alle! Hvis du er mere til den klassiske Gold V styler, så er den blevet lanceret i en lækker mint og en smuk lyseblå nuance.
Er du eller hende, der skal forkæles, også glad for neglelak og hygger dig med forskellige farver, så skal du overveje CND Vinylux Neglelak Art Vandal Collection. Det er intet mindre end hele kollektionen Art Vandal i ministørrelser. Ved første øjekast ser kollektionen lidt rodet ud, men jeg lover at alle farverne er rigtig flotte og meget brugbare til den kommende sæson.

Smuk hud
Der er kommet en ny foundation fra Shiseido, og jeg vil så gerne prøve den! Shiseido Synchro Skin Foundation lyder som noget helt særligt, og som noget jeg bare MÅ teste. Det er især konsistensen, der lyder meget spændende. Den skulle efter sigende være semi-mat på huden, samtidig med at den skulle tilpasse sig hudtonen og lade gløden skinne igennem det transparente pigment. Generelt er jeg virkelig glad for Shiseidos foundation, og jeg er helt sikker på at det er endnu et mesterværk, der er skabt med Shiseido Synchro Skin Foundation.

Det er en dansker…
Har du duftet til den nye duft fra ZARKOPERFUME? Ménage à Trois har ikke bare et frækt navn, det er også en rigtig fræk duft. Den skønne mand bag duften lader sig ikke tæmme… i hvert fald ikke, når det gælder dufte. Duften åbner med vandmelon, for derefter at gemme sig lidt, når din elskede kommer helt tæt på udfolder de rene og alligevel intense noter af musk sig. Komposition er på en gang frisk og ren, samtidig med at den er varm, sensuel og intens.

Peter Thomas Roth
Innovative hudplejeprodukter der bare virker. Så enkelt kan det i virkeligheden siges. Serien har før været i Danmark, og nu er Peter Thomas Roth endelig kommet igen. Der er en brøkdel af sortimentet i Sephora, men i House of Stars kan du finde alle produkterne. Der er så mange, jeg har lyst til at prøve, og sidst jeg var i Randers fik jeg også prøvet et par stykker. En af de ting, der udover de sjove navne og aktive ingredienser tiltaler mig, er de ”amerikanske” størrelser. Selvom det nok er lidt tosset, får jeg bare lidt mere lyst til at bruge en maske, når den er 150 milliliter…

Blanke lokker
Første gang jeg hørte de rosende ord om Kardashian Beauty, måtte jeg beherske mig lidt for ikke at rulle med øjnene. Selvom jeg ikke har den fjerneste anelse om, hvad der foregår i deres reality show, så er det ualmindelig svært at slippe hundrede procent for at være tilskuer til hele det Kardashianske cirkus, og derfor var det heller ikke særlig høje tanker, jeg havde om produkterne. Efter at have prøvet en del af dem, må jeg bare tørre smilet af, for med en enkelt undtagelse er jeg temmelig begejstret det hele… Nu er deres hårpleje også landet i vores lille land, og selvom makeuppen imponerede mig, så er det endnu sværere at få armene ned over Kardashian Beauty Hair. De tre produkter dufter fantastisk! Og selv i mit slidte hår gør de en kæmpe forskel.
Ældsten har stjålet børsten med vildsvine- og nylonpigge. Mit tynde hår er ikke svært at rede ud, men en manke som hans, er nærmest umulig at have med at gøre. Hans meget lange og kraftige hår bliver temmelig filtret. Når han kommer sent hjem fra parkourtræning, er der store knuder i nakken, og inden mødet med denne børste, måtte han have hjælp for at rede uglerne ud. Nu er tiden han bruger på udredningen mere end halveret.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *