Fredagsfavorit: ghd narrow dressing brush

29.04.16
god Narrow Dressing Brush

god Narrow Dressing Brush

Jeg er en skovl til at sætte hår. Men hvis der er et lille bitte trick, jeg virkelig har haft gavn af, så er det en back combing brush eller på godt dansk en touperingsbørste. Ghd narrow dressing brush er sådan en.

Med sådan en i hånden, lidt hårspray og måske endda lidt hårpudder og et minimum af hårstyling-evner, kan man gøre en stor forskel for selv de mest enkle frisurer.

Jeg skal prøve at forklare, hvordan den fungerer, men I må bære over med mig. Dels er jeg som sagt en skovl til at sætte hår, og dels er det rigtig svært at forklare på en forståelig måde.

Brug den hvor du vil skabe mere fylde
Men hvor end man har brug for at skabe lidt mere volumen tager du en smule hår og touperer helt nede ved bunden lige bagved.

På toppen af hovedet inddeler du håret i sektioner. Brug børsten bag på håret helt nede ved hovedbunden. Touper med nedadgående bevægelser. Derefter børster du blødt håret henover og så er der volumen. Gør det hvor som helst du ønsker ekstra volumen. Brug lidt hårpudder eller lign. før du touperer for stærkere hold og giv lidt hårlak til sidst – så bliver selv mit ellers let sammenklappelige hår siddende hele dagen.

Hvad end du bare vil have mere fylde i løst hår, bruger spænder, hårbånd, elastik eller laver en komplet opsætning og til hvilken som helst toupering, er det et yderst brugbart redskab. Skaftet på børsten er lavet så den kan bruges til at inddele håret med og lave en lige skilning. Samtidig er de korte, stive hår gode til at glatte overfladen på frisuren til slut.

Her kan du købe den
ghd narrow dressing brush har en vejledende pris på 139 kroner og forhandles hos udvalgte frisører. Du kan også købe den på nettet – her hos nicehair koster den lige nu 97 kroner.

Jeg har også prøvet lignende børster fra for eksempel Matas, men jeg synes bare ikke de fungerer helt lige så godt som den ægte vare. Og Matas’ egen variant koster faktisk 2 kroner mere end ghd gør hos nicehair lige nu.

Du kan også læse om den her i en tidligere “månedens favoritter”.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *