Vind et fristed i hverdagen: Grohe Rainshower bruser

28.04.16
Grohe Rainshower

Grohe RainshowerGrohe Rainshower Grohe Rainshower Grohe Rainshower

Sponsoreret indlæg

Fra stuen kan jeg høre en blanding af Teletubbies og lyden af en elektrisk legetøjs-værkstøjs-helvedes-maskine, man ikke kan slukke for. Tvillingerne sidder helt sikkert og spiser rosiner i sofaen igen, selvom de egentligt ikke må. Fra den stores værelse kan jeg høre “moar-moar” for 17. gang på 10 minutter, fordi etellerandet på iPad’en ikke virker. I køkkenet synger et kor af køkkenmaskiner på samme tid, og henover støjen prøver min mand at råbe noget vigtigt til mig, jeg ikke kan høre.

Jeg har nemlig gemt mig. Det eneste sted i huset, jeg kan låse døren og være helt alene. Lade som om der ikke findes andre mennesker i verden. Ingen ting jeg skal nå. Intet jeg skal forholde mig til.

I et lille rækkehus med tvillinger på 1 år, en frisk dreng på 7 år og far med fuldtidsarbejde og mor med eget firma, kan det være svært at finde små åndehuller i hverdagen.

Men hvis jeg kan se mit snit til at smutte ud på badeværelset, låse døren, trække vejret dybt ned i maven, tænde for bruseren og bare lade vandet strømme ned af min krop, så kan effekten for en træt tvillingemor sammenlignes med et helt weekendophold med spa. Og når bare tanken om en enkelt overnatning væk hjemmefra stadig er en fuldkommen urealistisk drøm, så har jeg heldigvis mit eget lille fristed med spa hjemme.

Udover den helt store fordel, at man kan låse døren indefra, så er der nemlig en ganske særlig ting på mit badeværelse. En ret fantastisk bruser fra Grohe.

En bruser af den slags, der føles som om vandet regner ud af loftet som en blød sommerregn. Hvor strålerne har præcis den rette blanding mellem blød og hård, så mine ømme muskler og stive led føles et par år yngre. En bruser hvorfra jeg træder ud klar til en dag mere med tigerspring, søvnløse nætter og momsregnskaber.

En bruser, der ikke bare er en luksus i hverdagen, men også praktisk. Hvor blandingsbatteriet aldrig bliver så varmt, at ungerne kan brænde sig på det. Hvor det store rainshower hoved er suppleret med en lille og helt perfekt håndbruser. Og så er den endda smuk at se på.

Et system af brusere
Grohe Rainshower er ikke bare en bruser, men et helt system. Den består af den store hovedbruser, som er stjernen i showet. Som giver de perfekte bløde vandstråler. Derudover er der en håndbruser, som er yderst velegnet til det, man nu bruger en håndbruser til. Designet passer godt ind i mit enkle badeværelse og signalerer den kvalitet, der også gemmer sig indvendigt. Der er fire forskellige modeller at vælge mellem, og du kan læse mere om dem her. På Grohe-brus.dk kan du finde links til forhandlere.

Vind en Grohe Rainshower bruser MED montering
Du kan også vinde en af disse fantastiske brusere til dit badeværelse. Og der kommer endda en håndværker og monterer den for dig, så du ikke skal tænke på noget – andet end hvilken model du helst vil have.

For at være med i konkurrencen skal du nemlig gå ind på Grohes hjemmeside og vælge det af de fire brusesystemer, du helst vil vinde. Skriv hvilken model i en kommentar her på siden, og fortæl os lidt om, hvornår du har din alenetid.

Vi finder en vinder her på bloggen 5. maj.

Sponsoreret indlæg

Tvilling nærmer sig badet

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
158 kommentarer
Stella

Krydser fingre for jeg lige kan nå at være med. Jeg er vist mest til GROHE Rainshower 210 Brusesystem – hold nu op hvor ser de alle dejlige ud. Jeg har længe gerne vil gøre noget ved mit badeværelse, dette er den perfekte anledning til en større make-over!

Louise

Min alenemor foregår typisk på ryggen af en hest ude i naturen. Det er fedt, men det kan også give sved på panden, så sådan en tur efterfølges gerne af alenetid under bruseren, når jeg er hjemme igen. Og her må jeg sige, at GROHE Rainshower 310 kan gøre den oplevelse noget sjovere end den småfesne løsning, vi har pt.

Mette Bjørg

Håber at jeg lige kan nå at være med på falderebet.
Min alenetid derhjemme foregår fortrinsvist på badeværelset – når altså manden også lige er hjemme. Med en lille størrelse på 9 måneder skal man være på dupperne hele tiden, og så er det sjældent, at der er noget, der hedder alenetid. Derfor nyder jeg også mine bade en hel del mere nu end før, for nu føles det som et helt spaophold 😉
Hvis jeg er heldig, kunne jeg virkelig godt tænke mig GROHE Rainshower® SmartControl 🙂

Kirsten Aakerman

GROHE Rainshower New Tempesta Cosmopolitan 160 da jeg er sikker på det ville give velvære hver gang

Dianna Vestergaard

GROHE Rainshower New Tempesta Cosmopolitan 160 ville være fantastisk at vinde. Som mor til 4 kender jeg godt behovet for at lukke døren bag sig

Søs cwiek

GROHE Rainshower 310 Brusesystem – Blev solgt da jeg læste “giver dig følelsen af sommerregn” for findes der egentlig noget bedre end det!? 😍

Anders Iversen

GROHE Rainshower 310 Brusesystem – Vil elske at overraske konen med en ny bruser ❤

Sarah

Mand, jeg gad godt have 210’eren. Vores bruserhoved er helt forfærdeligt – hvis man skruer for højt op for intensiteten, så popper det bare af…. Det er ikke så fedt. Jeg nyder altid virkeligt at være på besøg hos mine forældre, fordi de har en bruser a la denne her! Når det kommer til alenetid, så er det ikke så meget i badet, nærmere Netflix og tid til at tegne og slappe af uden at tænke på eksamener. Juli måned bliver fantastisk!

Din kommentar