Vind et fristed i hverdagen: Grohe Rainshower bruser

28.04.16
Grohe Rainshower

Grohe RainshowerGrohe Rainshower Grohe Rainshower Grohe Rainshower

Sponsoreret indlæg

Fra stuen kan jeg høre en blanding af Teletubbies og lyden af en elektrisk legetøjs-værkstøjs-helvedes-maskine, man ikke kan slukke for. Tvillingerne sidder helt sikkert og spiser rosiner i sofaen igen, selvom de egentligt ikke må. Fra den stores værelse kan jeg høre “moar-moar” for 17. gang på 10 minutter, fordi etellerandet på iPad’en ikke virker. I køkkenet synger et kor af køkkenmaskiner på samme tid, og henover støjen prøver min mand at råbe noget vigtigt til mig, jeg ikke kan høre.

Jeg har nemlig gemt mig. Det eneste sted i huset, jeg kan låse døren og være helt alene. Lade som om der ikke findes andre mennesker i verden. Ingen ting jeg skal nå. Intet jeg skal forholde mig til.

I et lille rækkehus med tvillinger på 1 år, en frisk dreng på 7 år og far med fuldtidsarbejde og mor med eget firma, kan det være svært at finde små åndehuller i hverdagen.

Men hvis jeg kan se mit snit til at smutte ud på badeværelset, låse døren, trække vejret dybt ned i maven, tænde for bruseren og bare lade vandet strømme ned af min krop, så kan effekten for en træt tvillingemor sammenlignes med et helt weekendophold med spa. Og når bare tanken om en enkelt overnatning væk hjemmefra stadig er en fuldkommen urealistisk drøm, så har jeg heldigvis mit eget lille fristed med spa hjemme.

Udover den helt store fordel, at man kan låse døren indefra, så er der nemlig en ganske særlig ting på mit badeværelse. En ret fantastisk bruser fra Grohe.

En bruser af den slags, der føles som om vandet regner ud af loftet som en blød sommerregn. Hvor strålerne har præcis den rette blanding mellem blød og hård, så mine ømme muskler og stive led føles et par år yngre. En bruser hvorfra jeg træder ud klar til en dag mere med tigerspring, søvnløse nætter og momsregnskaber.

En bruser, der ikke bare er en luksus i hverdagen, men også praktisk. Hvor blandingsbatteriet aldrig bliver så varmt, at ungerne kan brænde sig på det. Hvor det store rainshower hoved er suppleret med en lille og helt perfekt håndbruser. Og så er den endda smuk at se på.

Et system af brusere
Grohe Rainshower er ikke bare en bruser, men et helt system. Den består af den store hovedbruser, som er stjernen i showet. Som giver de perfekte bløde vandstråler. Derudover er der en håndbruser, som er yderst velegnet til det, man nu bruger en håndbruser til. Designet passer godt ind i mit enkle badeværelse og signalerer den kvalitet, der også gemmer sig indvendigt. Der er fire forskellige modeller at vælge mellem, og du kan læse mere om dem her. På Grohe-brus.dk kan du finde links til forhandlere.

Vind en Grohe Rainshower bruser MED montering
Du kan også vinde en af disse fantastiske brusere til dit badeværelse. Og der kommer endda en håndværker og monterer den for dig, så du ikke skal tænke på noget – andet end hvilken model du helst vil have.

For at være med i konkurrencen skal du nemlig gå ind på Grohes hjemmeside og vælge det af de fire brusesystemer, du helst vil vinde. Skriv hvilken model i en kommentar her på siden, og fortæl os lidt om, hvornår du har din alenetid.

Vi finder en vinder her på bloggen 5. maj.

Sponsoreret indlæg

Tvilling nærmer sig badet

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
158 kommentarer
Jeanette Roll

Jeg går altid i bad, når jeg kommer hjem fra abejde og det er den perfekte måde at skylle arbejdet af mig, så jeg er helt klar til at hygge mig med min kæreste. Vi har netop købt et hus og der er desværre ikke råd til at renovere badeværelset. Derfor vil det være helt perfekt med en by, lækker bruser, så jeg kan få følelsen af luksus midt i ombygningsrodet 🙂 Jeg ville ønske at vinde: GROHE Rainshower 310 Brusesystem

Maria

Sikke en dejlig konkurrence! Jeg deltager lige på min mors vegne – hun har nemlig en af de der forfærdelige brusere, der med sin hårde stråle nærmest føles som et torturinstrument, og hvis temperaturregulering er så dårlig, at det er svært at komme ud af badet uden enten at være skoldet som en krebs eller nærmest blå af kulde. Jeg tror at GROHE Rainshower 210 Brusesystem vil være det bedste for hende, da hun ofte døjer med stress og dårlig søvn – på den måde ville kombinationen af komfortzone og mulighed for opfriskende morgenbad være helt perfekt! Det ser ikke ud til, at man kan lave direkte links til de forskellige brusersystemer, men jeg prøver alligevel: http://grohe-brus.dk/ 🙂 Krydser mine fingre!

Anette

http://www.grohe.com/dk/14137/bruser/brusesystemer/rainshower-systems/produkt-detaljer/?product=27966-G212&color=000&material=27966000
Ville vildt gerne vinde denne her 🙂
Et sted hvor jeg nyder min Alene tid er i mit karbad (læs balje) med varmt vand og en god bog 🙂

Anne Blachgaard

Da vi er ved at bygge hus og derfor bor til leje på 80 km2 4 personer, er badeværelset også helt klar et fristed for både min man og jeg🙈 Men også en løbetur er et fristed vi begge holder af. Hertil følger jo selvfølgelig et dejligt bad hvilket denne elegante bruser:http://www.grohe.com/dk/14137/bruser/brusesystemer/rainshower-systems/produkt-detaljer/?product=27966-G212&color=000&material=27966000..vil være prikken over i’et i et af vores to nye badeværelser.. Krydser alt hvad krydses kan😉

Pernille

http://www.grohe.com/dk/14137/bruser/brusesystemer/rainshower-systems/produkt-detaljer/?product=27032-G212&color=001&material=27032001
Det her ville nok være mit første valg, da det virker som om, man får lidt af det hele!
Min alene tid foregår normalt, når jeg er alene hjemme om aftenen, og min kæreste er på eftermiddagsvagt. Så laver jeg mad til mig selv, som han ikke kan lide og tager et langt bad med masker, scrub og hele molevitten. Og så står den på hyggelæsning med Netflix’ ild-i-pejsen funktion eller en film på computeren!

Natascha

Min alenetid er i høj grad også den, jeg har under bruseren om aftenen, når min lille dreng er puttet, og jeg kan gå på badeværelset og lukke døren, uden der bliver stukket fem små pølsefingre ind under døren 😉 Jeg kunne enormt godt tænke mig at bytte vores gamle forkalkede bruser ud med den lækre Rainshower 310 model.

Nina

Årh. Noget af det bedste for mig er fodbad. Tage sig god tid, og en dejlig fodsæbe. Og få skrubbet det gamle af, smøre fødderne ind i god salve. Årh det er altså skønt. 😍
Mon ikke Grohe Rainshower 210 ville falde i fantastisk jord på mit badeværelse 🌞⛆

Nanna Lehnsted

Jeg er faldet over Smartcontrol 360 DUO, og dens organiske udtryk. Mit frirum, er inde i sengen efter en hård nattevagt på skadestuen. Jeg arbejder fast om natten, og jeg har derfor hele huset for mig selv når jeg returnerer om morgenen. For mig er det mit helle, når jeg trækker benene op under mig med en kop kaffe i sengen inden sovetid.

Astrid Jurin

Jeg ville elske at vinde rainshower smartcontrol duo 360. Mine alene aftener findes når jeg en sjælden gang er foruden eksamner og store skriftlige opgave. Så har jeg somme tider en aften, hvor jeg kan få lov at forkæle mig selv, uden stress og dårlige samvittighed 🙂

Tanja Jensen

GROHE Rainshower® SmartControl Ville være en velkommen forandring i mit badeværelse hvor jeg ikke engang har en velfungerende bruser.
Jeg har alenetid det meste af tiden, men min angst er der først rigtig ro på under en dejlig bruser

Din kommentar