French Pharmacy sale – spar på Vichy, La Roche-Posay, Eucerin, Bioderma, Embryollise

20.04.16
French Pharmacy Sale

French Pharmacy Sale

LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS PROTECTIVE OIL SPF50+ cirka 110 kroner / LA ROCHE-POSAY CICAPLAST BAUME HANDS cirka 60 kroner / LA ROCHE-POSAY TOLERIANE TEINT FLUID FOUNDATION 10 IVORY cirka 94 kroner / URIAGE BARIÉDERM LIP BALM cirka 66 kroner / VICHY IDEAL SOLEIL UVA STICK SPF 50+ cirka 55 kroner / LA ROCHE-POSAY CICAPLAST BAUME LIPS cirka 37 kroner / VICHY DERMABLEND SETTING POWDER cirka 100 kroner / VICHY IDEAL SOLEIL SPRAY FOR CHILDREN SPF 50+  cirka 99 kroner / EMBRYOLISSE RICH BALM cirka 172 kroner / VICHY PURETE THERMALE BEAUTIFYING CLEANSING MICELLAR OIL cirka 86 kroner

Kombinationen af nogle reelle nedsættelser på mange gode produkter og en anelse mere fordelagtig kurs på det britiske pund har gjort det rigtig sjovt igen, når det er udsalg på de britiske webshops.

Og når butikkerne så ligefrem slås om at holde det bedste, så er det svært at være ked af det.

Det originale French Pharmacy Sale finder du hos Escentual, hvor det har været en tradition i årevis. I hele april kan du spare:

Og flere andre mærker

Beauty Expert leger med
En anden engelsk webshop Beauty Expert vil også lege med og har sat en masse varer ned med op til 1/3. Nedsættelserne er reelle, og der er gode besparelser at hente. Mærkerne er La-Roche-Posay, Vichy, Roger & Gallet, Avene, Eucerin, Embryolisse, StriVectin og Uriage. Desværre er det ikke alle varer fra de pågældende mærker, der er med her . Men mange er.

Begge udsalg varer april ud.

Skal I have noget?

 

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
7 kommentarer
Anna

Er det mig eller ligner beautyexpert mistænkeligt meget lookfantastic (design, opstilling, mærker m.v.)..? Er det mon det samme?!
Har i længe undret mig over hvad der skete med netop lookfantastic, de plejede at være min foretrukne, men de sidste par mdr. har de fungeret dårligt, haft ringe tilbud osv…

Helene Randløv

Hej Anna
Beautyexpert og Lookfantastic har altid ligget sammen under The Hut Group, så det er der ikke noget nyt i. Personligt har jeg kun gode erfaringer med begge webshops.
Kh. Helene

Ruth

elsker virkelig at i holder mig informeret om disse sales. Og ja der røg lidt A Derma, vichy og nuxe i kurven. Så tak for at i holdernos opdateret

Katja Moikjær

Selv tak. Er glad for at du kan bruge det 🙂

Marianne

Jeg blev lige så optimistisk, da I skrev, der var make-up at finde fra La Roche-Posay – men selvom jeg synes, jeg kigger ret grundigt, kan jeg ikke finde noget (ud over lidt creme med farve..) Ved I – eller andre – om det er til at opstøve fx øjenskygger og mascara derfra i nogen af de gode/sikre webshops? De behøver bestemt ikke være på udsalg – bare tilgængelige..

Helene Randløv

Hej Marianne
Der er en del makeup på Apo-Rot (Link) og ellers ville jeg kontakte La Roche Posay i Danmark og få svar på, hvor man kan opstøve makeuppen nu, hvor den ikke længere er på apoteket :-*

Ulla Christiansen

Tak for tip. Så er jeg her igen og leder efter den gode solcreme til ansigtet, til min hud som er sart og har tendens til rosacea. Hvad skal jeg jo vælge ? Måske den nye fra A-derma? Eller har i gode ideer? PS takket være jer fandt jeg Paulas Choise.. Takker så meget, desværre har de ikke solcreme med spf50 – som jo anbefales til min hud om sommeren. Håber I kan hjælpe.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *