Fredagsfavorit: Rudolph Hair Shampoo og Balsam

15.04.16
Rudolph Hair shampoo og balsam

Rudolph Hair shampoo og balsam

Hvis du også er træt af sulfatfrie shampooer, der skummer lige så fesent som en flad Zendium tandpasta, så er de nye produkter fra Rudolph Hair måske for dig.

Andrea Elisabeth Rudolph har netop lanceret en lille serie af tre hårplejeprodukter til at komplementere hendes efterhånden store sortiment af hudplejeprodukter. Og alle tre produkter er et behageligt bekendtskab.

Shampoo uden lauryl sulfat og laureth sulfat er såmænd ikke nogen nyhed længere. Men disse skiller sig alligevel ud. Primært på grund af den behagelige konsistens og milde duft.

Serien består af to shampooer og en enkelt balsam. Rudolph har med de to shampooer i serien skabt en shampoo uden lauryl eller laureth sulfat, som alligevel giver et blødt og behageligt skum.

Der er to varianter; Herbal Mint Shampoo og Blossom Shampoo. De to er basalt set ens, men med et par forskellige planteekstrakter og forskellig duft. Vælg den, du synes dufter bedst.

Forever Soft Conditioner er som de to shampooer en behagelig oplevelse. Den giver blødt og velplejet hår uden at tynge og har en behagelig og mild duft. Der er adskillige interessante ingredienser i som for eksempel avocadoolie, calendula og hvedeprotein.

Lidt om duften
Som alle andre produkter fra Rudolph Care er disse også parfumerede. Men i modsætning til stort set al anden hårpleje er der hverken æteriske olier eller nogle af de særligt deklarationspligtige parfumestoffer i – hvilket er et særsyn, når vi taler om hårprodukter.

Den meget typiske søde og lidt slikagtige duft, som du måske kan huske fra alle Rudolph Care hudplejeprodukterne er væk her og tak for det. I stedet har hvert af de tre produkter sin egen særegne men meget milde duft. Jeg er virkelig ikke ret stor fan af de overvældende dufte, der er i langt de fleste hårprodukter, og disse falder i min smag.

Vi har efterhånden skrevet meget om laureth sulfat og lauryl sulfat, og hvilke fordele der kan være, ved at undgå disse, så dette vil jeg ikke gentage, men blot linke tilbage til mit gamle indlæg om emnet her. Og hvis du allerede bruger nogle af de andre hårplejeprodukter, vi har skrevet om, så adskiller Rudolph Hair sig heller ikke grundlæggende fra dem.

Forskellen ligger i, hvilken sensorisk oplevelse, du ønsker i badet. Og hvis du foretrækker sprødt skum, milde dufte og blød balsam, så er Rudolph Hair et forsøg værd.

Her kan du købe det
Herbal Mint Shampoo og Blossom Shampoo koster 245 kroner for 240 ml. i pumpe eller 75 kroner for en taskevenlig tube med 50 ml. Forever Soft Conditioner koster hhv. 245 kroner og 85 kroner for de samme størrelser. De skulle være i butikkerne nu, og du kan blandt andet købe dem i Magasin, udvalgte Matas og online på Rudolphcare.dk eller livstilsbutikker som denne her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Christiane

De lyder virkelig lækre, men pga. hendes prisniveau, også på disse, kommer jeg ikke til at købe dem. Vil simpelthen ikke give så meget for 240 ml. shampoo. Har I ikke planer om at udvide jeres glimrende sortiment med shampoo? Det ville være fantastisk

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *