Fredagsfavorit: Mason Pearson hårbørste – til under halv pris

04.03.16
Mason Pearson BN3

Mason Pearson BN3

Escentual har netop nu en rabatkode på 20 procent på alt hårpleje, der også virker på deres store udvalg af Mason Pearson. De 20 procent ekstra på den i forvejen lavere engelske pris giver en sjælden mulighed for at købe en original Mason Pearson børste til under halvdelen af den vejledende danske pris.

Jeg har selv en Mason Pearson Handy Bristle & Nylon B3. Den koster 995 kroner i Danmark (kan normalt findes billigere på nettet)

På Escentual koster den normalt 60,50 pund (cirka 580 kroner), hvilket stadig er billigere end i Danmark. Med rabatkoden HAIRCARE20 bliver prisen 48,4 pund, hvilket svarer til cirka 465 danske kroner. Dertil kommer porto på cirka 4,95 pund. Det er rigtig billigt for en Mason Pearson børste, og jeg har også selv købt min på Mason Pearson Handy Bristle & Nylon B3.

Og ja, det er stadig enormt mange penge, så er dette virkelig verdens bedste hårbørste, som den bliver kaldt? Er den pengene værd?

Det kommer helt an på dit hår. Både Helene og jeg er meget begejstrede for vores, men man skal vide, hvad den kan.

En hårbørste til pleje
Mason Pearson børste er plejende hårbørster. Du skal for eksempel ikke bruge dem i nærheden af din hårtørrer eller til almindelig styling. Jeg bruger den normalt om aftenen ved sengetid.

En hårbørste med naturhår kan fordele fedt fra hovedbunden til resten af håret, hvilket primært har to fordele: Dels trækker den overskydende fedt væk fra hovedbunden, og dels plejer det de tørre spidser, som mangler fedtet. Man bruger på denne måde hovedbundens eget fedt som pleje i de tørre spidser.

Daglige børstning med en børste med naturhår giver altså et sundere hår og kan give en mindre fedtet hovedbund, fordi du fordeler fedtet i hele håret.

MEN – for at få den fulde gavn af disse fordele kræver det altså, at der er noget hår at arbejde med. Hvis du har meget fint, tyndt og helt glat og sundt hår, så tvivler jeg på, du bliver ret glad for din Mason Pearson børste. Der skal være nogle tørre spidser at fordele fedtet i. Men hvis du som jeg har masser af fedt i hovedbunden og knastørre spidser, så kan en naturbørste som Mason Pearson være en dejlig luksus.

Mason Pearson børsterne findes i et utal af varianter og størrelser, der kan være meget forvirrende. Størrelsen “Handy” er en god mindre mellemstørrelse. Junior er mellemstørrelsen, Popular er den store.

Jeg har som sagt en model med en blanding af nylon og naturhår, selvom min hårtype ifølge Mason Pearson skal have ren naturhår:

“The Pure Bristle Headed Brushes are ideal for fine to normal hair. The Bristle and Nylon Mixture Brushes are for normal to thick hair. The Nylon Brushes for very thick or coarse hair.”

Jeg kan godt lide den ekstra lille hovedbundsmassage, som nylonbørsterne giver – men det er en smagssag, og jeg har aldrig ejet nogle af de andre. Du kan finde mere hjælp i dette indlæg til, hvilken børste du skal vælge.

Brug rabatkoden HAIRCARE20 her på Escentual og få 20 procent rabat på Mason Pearson og alle andre hårplejeprodukter. Koden gælder til og med mandag 7. marts.

Har du en af de populære Mason Pearson børster? Synes du, de lever op til hypen?

Læs også vores tidligere anmeldelse her

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
22 kommentarer
Marie-Louise

Er vi helt 100% sikre på, at MP-børsterne fra Escentual er ægte? Jeg købte en dengang I lavede dette opslag. Mit hår og jeg elsker den, men den taber flere og flere hår, altså børsten. En søgning på nettet siger mig, at ingen andre har oplevet dette. Det skuffer mig ift prisen,at min Denham til 5 pund holder bedre på børstehårene!
Jeg skrev for noget tid siden til Mason Pearson for at høre, om Escentual var certificerede forhandlere. Det var ingen andre end MP selv, lød det.
Dermed ikke sagt, at børsterne fra Escentual er fake, men.. hvad tænker I?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *