Lørdagslook: Double Exposure

13.02.16
Lørdagslook: Double Exposure

Lørdagslook: Double Exposure

Sidst jeg talte om denne palette, nævnte jeg aldrig dens navn… For jeg tænkte, at jeg bare havde været uheldig… Det var den uge, jeg helt opgav lørdagens look på grund af en allergisk reaktion. Der er mange lilla og rødlige nuance i paletten, og det gad mine øjne desværre ikke at være med til. Heldigvis er der mange andre flotte farver i paletten, og nu hvor jeg atter har samlet mod til at bruge den, kastede jeg mig over en farve, som jeg stort set aldrig bruger…

Double Exposure
Den smukke palette fra Smashbox hedder altså Double Exposure, og den er til dig, der gerne vil have en god variation af forholdsvis rolige farver. Den er rigtig god både til hverdag og fest, jeg har især brugt den smukke mørkeblå nuance med glitter til smokey eyes…

Lørdagslook: Double Exposure

  • Bryn: Inden jeg markerede øjenbrynene med Make Up For Ever Aqua Brow Waterproof Eyebrow Corrector i farven 25 (Sephora), duppede jeg en smule foundation på området omkring øjenbrynet for at dække lidt rødme.
  • Øjne: På hele øjenlåget lagde jeg Urban Decay Eyeshadow Primer Potion i farven Minor Sin (Magasin), det er sådan en fin beige nuance med perlemor, der lysner øjenområdet så smukt. I øjenkrogen og på midten af øjenlåget lagde jeg NYX Jumbo EyePencil i farven 604 Milk, som jeg tonede helt ud. Over globelinjen lagde jeg den beige nuance med perlemor Veiled (1) fra Smashbox Double Exposure Palette. I inderste øjenkrog lagde jeg den lyse støvede blåtonede rosa nuance med perlemor Peony (2) og på bevægelige del af øjenlåget den helt glitrede hvide nuance Blanc (3). I yderste øjenkrog lagde jeg den matte sorte nuance Noir (4), som jeg også trak op i globelinjen. For at kanten mod øjenbrynet ikke skulle blive for skarp tonede jeg den sorte ud med den støvede matte rødbrune nuance Fig (5). På den yderste tredjedel af øjenlåget lagde jeg den varme grå nuance med guld perlemor Silver (6), som jeg tonede sammen med den sorte.
    For at markere vipperne lagde jeg Sisley Phyto-Khol Perfect Eyeliner i farven Navy langs vippekanten hele vejen rundt om øjet. Ovenpå lagde jeg den smukke dybe blå nuance med masser af blå glitter i Midnight (7) fra Smashbox Double Exposure Palette.
  • Vipper: For at understreje den blå farve lagde jeg flere lag Benefit They´re Real! Mascara i farven Beyond Blue (Sephora) på vipperne.
  • Hud: Som primer brugte jeg først Dior Pore Minimizer Skin Refining Matte Primer (Magasin og Sephora), hvorefter jeg duppede GOSH Copenhagen #Foundation Drops på med en svamp.
  • Kinder: På det øverste af kindbenene duppede jeg først Glow Maximizer Light Boosting Primer (Magasin og Sephora) og derefter lagde jeg Too Faced Love Flush Long-Lasting 16-Hour Blush i farven Justify My Love (Sephora) på kinderne.
  • Læber: I øjeblikket kan jeg næsten ikke få nok af røde læbestifter, og The Balm Meet Matt(e) Hughes Long-Lasting Liquid Lipstick i farven Devoted er en af mine favoritter. Her lagde jeg den på med en pensel.

Lørdagslook: Double Exposure produkter

Intensiteten af min makeup er oftest nøje afstemt efter, hvilket af mine brillestel jeg har valgt og derfor kan makeuppen godt se ret markant ud, når jeg ikke har brillerne på. Det sorte stel, som jeg har på her, sluger ret meget af intensiteten og selvom jeg har temmelig meget makeup på, ser det forholdsvis neutralt ud, når jeg har brillerne på. Og det var derfor jeg valgte den blå mascara.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Else

Næ en fin læbefarve!:) Hvor holdbar er long-lasting når det gælder dette mærke?

Helene Randløv

Hej Else
Ja ikk’? For mig betyder det ultra-mega holdbar… Med andre ord mindst 12 timer med fest, kysseri og indtagelse af diverse føde- og drikkevarer.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *