Lørdagslook: Før festen

30.01.16
Lørdagslook: Før festen

Lørdagslook: Før festen

Der var ikke meget fest i mig lørdag formiddag, tanken om børnefødselsdag søndag fyldte mere end galla i bevidstheden, og derfor måtte jeg improvisere lidt, da jeg kom i tanke om looket. Tanken var jo, at det skulle være det færdige… og hvis jeg selv skal sige det… ret fine look, som jeg fik lagt til festen om aftenen. Desværre har jeg ikke det perfekte lys til at fotografere, og da jeg endelig var færdig med håret, havde jeg glemt mascaraen, så det nåede at blive alt for mørkt. Derefter håbede jeg på, at jeg kunne bruge nogle af billederne fra festen, men jeg er så vandt til at snige mig væk fra linserne, at der kun er tre billeder af mig fra hele aftenen 😛

Håret
Der var en fin vabel på min finger, men den var det hele værd, for mine krøller holdt trods den rimelig stride blæst, der fik mig til at ligne en trold på vej ind fra parkeringspladsen ved Radisson Blu. Min plan var divakrøller i sådan en ”alt-til-en-side” frisure, og det lykkedes meget mod min forventning rigtig godt.
Håret fra højre side blev fæstnet med en lille gennemsigtig elastik sammen med noget af det forreste hår fra venstre side. Elastikken blev fint skjult af det hår, der lå over, og jeg blev fri for at rette på håret konstant.
På det øverste billede, havde jeg taget plastikposen af hovedet… Der var et par nødvendige indkøb, som blev foretaget med kur i håret, en plasticpose over og hue for at skjule min spændende frisure. Tiden var knap, så jeg måtte jo udnytte tiden optimalt…

Før festen
Som sagt var timerne lørdag for- og eftermiddag ret tæt pakket, og da jeg blev klar over, at min oprindelige plan med billeder af det færdige look var skredet, skyndte jeg mig at forevige øjnene. Looket er nemlig en helt almindelig ”jeg-skulle-egentlig-være-gået” makeup, som blev lagt på de der syv minutter, hvor jeg alligevel ventede på, at vandet kogte og min te trak… Da jeg kom hjem fra indkøbsturen, gik jeg i gang med at fjerne makeuppen, og først der gik det op for mig, at det ville være sjovt at tage billede med kur i håret og maske i ansigtet…

Lørdagslook: Før festen

  • Hud: Da jeg var ude, var det først den skønne og i øjeblikket tvingende nødvendige fugtgivende primer GOSH Copenhagen Primer Plus Hydration og oven på IsaDora Nude Sensation Fluid Foundation.
  • Kinder: Det er altid mine Blush Sticks, jeg griber efter, når det skal gå stærkt. I lørdags var det GOSH Copenhagen Giant Blush Stick i farven 04 Passion og på kindbenene var det Kardashian Beauty Incandecent Lightbox i farven Aurora.
  • Øjne: Først lagde jeg Make Up For Ever Eye Prime Long Wear Eyelid Primer (Sephora) på hele øjenlåget. Derefter lagde jeg GOSH Copenhagen Forever Eye Shadow i farven 08 Green hele vejen rundt om øjet for en fin glittereffekt til de ellers meget matte øjenskygger, derefter blev farven tonet ud med en pensel. I globelinjen lagde jeg den matte lysebrune Urban Decay Eyeshadow i farven Beware (Magasin). Derefter lagde jeg den flotte matte blågrå nuance Une SFUMATO Eyes Shadow S25 (som jeg desværre har haft svært ved at finde forhandlere af). Da øjenskyggen var tonet lidt ud lagde jeg den smukke smaragdgrønne Elizabeth Arden Beautiful Color Precision Glide Eye Liner i farven Emerald 06 (Magasin) langs vippekanten hele vejen rundt om øjet.
  • Vipper: Det er egentlig sjældent, at jeg er sådan rigtig fan af gummibørster i mascara… Og det er nok også derfor, at Make Up For Ever Smoky Stretch Lengthening & Defining Mascara (Sephora) og jeg ikke er blevet sådan rigtig gode venner. Den fungerer udmærket, men jeg vil meget hellere have volumen end definition og længde.
  • Bryn: Mit Too Faced Brow Envy Brow Shaping & Defining Kit (Sephora) har ligget et andet sted, end det plejer, og derfor har det ikke været brugt så meget på det sidste. Forleden fandt jeg det atter frem, og nu er vi igen gode venner.
  • Læber: Selvom nogen nok vil mene, at der ikke er nogen nævneværdig forskel på intensiteten på de læbestifter, jeg sædvanligvis bruger og så denne gultonede pink nuance, så er det stadig meget uvant for mig at se mig selv med lyserøde læber. Netop fordi jeg skulle til fest, sørgede jeg for at kombinere den ret så matte Absolution Sweet and Safe Kiss i farven Rose Petale 07 med L’Oreal Paris Infallible Mega Gloss i farven 206 For The Ladies. De passer ret fint sammen, og de gav det blågrå og grønne look lidt modspil.

Lørdagslook: Før festen

Hvis ikke det er tid til at bruge en maske med guldglitter, når man skal til galla, så ved jeg ikke, hvornår man skal bruge sådan en?
Under ”Hud” ovenfor skrev jeg de produkter, jeg havde på, da jeg købte ind… Som det er tydeligt at se, er det ikke foundation, jeg har på billedet… Min hud er ret slidt og tør efter alt for lidt søvn og alt for meget arbejde. Så den trænger til lidt hjælp i form af masser af fugt og olie. Derfor valgte jeg at teste Kadashian Beauty K24 Prime, som jeg gerne vil indrømme, at jeg har fnist en del af.

Kadashian Beauty K24 Prime
Faktisk fik jeg et chok, da jeg tog masken ud på hånden, da jeg stødte på den hos House of Stars første gang. Og mine forventninger var da heller ikke særligt høje, da jeg begyndte at tage Kadashian Beauty K24 Prime af efter de anbefalede fem minutter. Ret overraskende var det at finde en beroliget og fugtet hud med en ensartet hudtone. Masken tørrede jeg hurtigt af med en kleenex, hvorefter jeg blidt skyllede huden, da jeg badede efterfølgende. Glitteret er heldigvis nogenlunde let at blive kvit, så du ligner ikke en discokugle, når du skal have foundation på.
Alle mine forbehold overfor denne maske blev altså sendt til tælling. I stedet vil jeg se frem mod at bruge masken de dage, hvor natten bare har været alt for kort, og huden lige trænger til lidt ekstra.

Hos House of Stars får du til og med fredag 15 % rabat på Kardashian Beauty, hvis du bruger koden KB15!

Lørdagslook: Før festen
For en god ordens skyld er dette et af de meget mørke og slørede billeder, jeg tog af mit gallalook.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Annette Aarre Dalsgaard

Smukt 😀 Så et billede af dig fra festen -hold nu op hvor sad dit hår flot!!!

Helene Randløv

Hej Annette
Mange tak! Det er altså svært med det hår, men jeg øver mig. Så jeg var selv ret tilfreds både med krøllerne og den endelige frisure.
Kh. Helene

Cendie Dyekjær-Themsen

Du så smoking hot ud! Elsker den frisure til dig – og at du ligesom mig pakker hårkuren ind under huen og smutter og for at handle

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *