Hår-udsalg: Flash sale på Feel Unique

13.01.16
Redken Aereate

Redken Aereate

Feelunique har netop startet et flash sale, der giver op til 40 % i forhold til den vejledende udsalgspris på en række store mærker indenfor hårpleje og styling:

  • Tigi: 40%
  • L’oréal Professional: 25%
  • Kerastase: 33%
  • Redken: 30%
  • Popband: 20%
  • Paul Mitchell: 20%

Find udsalget på Feelunique. Udsalget varer til og med på fredag.

Mellem jul og nytår købte jeg selv denne her sjove ting fra Redken, som er noget af det bedste, jeg længe har gjort for mit hår, så jeg vil lige benytte mig af lejligheden til at sende en varm anbefaling. Det er en funky creme-gelé-mousse, der giver et super hold og volumen og stadig bløde spidser. Volumize Aereate er et produkt, som nogle gamle Redken-fans har et ambivalent forhold til, da det erstattede et andet højt elsket produkt, og man kan læse nogle meget vrede anmeldelser rundt omkring.  Men da jeg aldrig har brugt den gamle Wool Shake, har jeg ikke rigtig de store følelser i spil her, og Aereate er et skønt produkt.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Amy

Hej! hvad er jeres holdning til at mange produkter er blevet fjernet, grundet kræftfremkaldende stoffer? Jeg har længe kun brugt Garniers micellar, men den er nu fjernet! Mener i at man bør skippe produkterne eller fortsat bruge dem? Et helt indlæg om dette ville være spændende!

Helene Randløv

Hej Amy
Brugen af konserveringsmidlet Polyhexanide/Polyaminopropyl Biguanide/PHMB er ulovligt selv i ret lave koncentrationer, da EU ikke mener, at det er sikkert, og det er derfor produkterne er blevet fjernet. Nye produkter med PHMB ville jeg nok ikke købe/åbne, når nu vurderingen er, som det fremgår af rapporten fra EU. Åbne produkter ville jeg nok kassere, men det er jo op til den enkelte…
Kh. Helene

Teresa

Hvordan er det med told på FeelUnique?

Helene Randløv

Hej Teresa
De er ved at løse det og sender oftest fra EU, alle de seneste pakker jeg har modtaget derfra er i hvert fald ikke blevet fortoldet.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *