Glædelig jul og masser af udsalg

27.12.15
Januarudsalg

Januarudsalg

Jeg håber, I har haft en dejlig jul med dem, I helst vil tilbringe den sammen med. Vi har været lidt udfordret her for at sige det mildt… Jeg har fejret julen i selskab med en god gammeldags Roskildesyge, og Helene har holdt jul med en lungebetændelse. Bedre selskab havde været at foretrække…

Der kommer derfor heller ikke mange ord fra vores side i disse dage, men et par udsalg skal I da have.

Escentual: French Pharmacy Sale og 20% på alt andet
Escentual har lige nu French Pharmacy Sale med mellem 25% og 1/3 nedsatte priser på franske apoteker-mærker (mindre rabatter på noget A-Derma). Værd at bemærke er, at det ser ud som om shipping restriktionerne på Bioderma er fjernet, og Escentual igen sender Bioderma til Danmark? Er der nogen, der har afprøvet i praksis? Her koster Bioderma H20 Sensibio nemlig næsten det halve af i Danmark.

Alle ikke-nedsatte varer og særlige promotions kan du spare 20 % på med koden ESCENTUAL20. Begge tilbud udløber 19. januar.

Gode ting nedsat på Feelunique
Feelunique har virkelig sat alle de gode ting ned på deres vinterudsalg. Desværre ikke så meget, men lidt har også ret. Urban Decay paletterne er for eksempel sat ned. Så Urban Decay Gwen Stefani paletten koster her 363 kroner. Dansk normalpris er 395. (Husk at der kan komme told og moms på pakker fra Feelunique. Feelunique refunderer told og moms op til et beløb svarende til varens pris.)

I det hele taget har alle de britiske webshops udsalg nu:

Herhjemme har mange butikker holdt søndagsåbent i dag, og udsalgene var i fuld gang på gaderne allerede i dag. Jeg skulle på døgnapoteket, og troede i min afgrundsdybe naivitet, at jeg ville møde en mennesketom by, fordi det var søndag. I stedet kunne jeg ikke finde parkeringsplads og måtte kæmpe mig vej frem. Magasin og Matas er også startet online, og mon ikke flere følger i morgen?

Rigtig glædelig jul til jer alle.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Sisse Chri

Puha! Det lyder ikke til at have været den bedste jul, hvor er det bare uheldigt for jer bedre. Håber I har fået det bedre, og det har været nogle hyggelige dage trods alt 🙂
Sissechri.dk

Signe O.

Jeg købte Bioderma hos Escentual sidst, de havde rabat på det – og fik det leveret helt uden problemer.
God bedring – og godt nytår 🙂

Louisa

Der er jo noget med at vi ikke kan købe parfume i andre EU lande (altså online).
Hvorfor det? (og er der nogle andre ting som vi heller ikke kan købe?)

Helene Randløv

Hej Louisa
Det har jeg aldrig hørt før? Der er nogle webshops, der ikke sender specifikke mærker eller slet ikke sender til DK. Min egen erfaring er, at det fint går at bestille dufte ja og alt mulig andet for den sags skyld.
Kh. Helene

Louisa

Så har jeg nok bare været uheldig…

Helene Randløv

Hvor har du prøvet at bestille fra?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *