Gaveideer og en vinder

23.12.15
Braun Silk épil 9 Wet & Dry
Braun Silk épil 9 Wet & Dry
Fotos fra de respektive mærker

1. Braun Silk épil 9 Wet & Dry2. Byredo Parfums La Tulipe Eau de Parfum. 3. Primadonna Cocktail Swimsuit. 4. Dolce&Gabbana Black Lace. 5. Beauté Pacifique Enriched Moisturizing Body Lotion. 6. Asics 33-FA. 7. Karmameju Foxy Salt Body Scrub 01. 8. Olympus Pen E-PL7. 9. Frends headphones Layla Oil Slick.

Sponsoreret indlæg

Min stakkels familie aner ikke deres levende råd, når det kommer til at købe gaver til mig. Egentlig har jeg ret svært ved at forstå, at de synes, at jeg er SÅ besværlig. For jeg bliver lige glad for et fint dekoreret tekrus, gadgets, tingeltangel, bøger og oplevelser, hvad enten det er en gåtur i godt selskab eller en koncertbillet. Hvis du kender en, du synes er mindst lige så besværlig, så har jeg forsøgt mig med en lille inspirationskollage med nogle af de ting, jeg selv er glad for eller ønsker mig.

Skønne gadgets
Det kommer nok ikke som den største overraskelse at gadgets er med på listen over juleønsker. Det er nærmest ligegyldigt, hvad jeg koncentrerer mig om, så er gadgets en del af det.
I år har jeg været mest overrasket over Braun Silk épil 9 Wet & Dry, og jeg har anbefalet den flere gange, fordi den har løst et temmelig irriterende problem, den kan nemlig hapse alle de irriterende små hår på hagen.
Når du har et godt kamera, er det meget sjovere at dokumentere hverdagen. Og det er også meget lettere at fange de vigtige øjeblikke.

Tilbehør og accessories
I efteråret besluttede jeg at være mere aktiv, og det har jeg været. Mine løbesko er desværre lidt slidte, og derfor ønsker jeg mig et par nye. Så jeg kan jeg nemlig gå mine lange ture hver dag uden at få ondt i både knæ og ankler.
Af samme grund ønsker jeg mig en ny badedragt. Fordi det er rart at have noget at skifte med, når jeg hver dag svømmer i havet.
I et stykke tid har jeg været forelsket i høretelefonerne fra Frends, jeg har aldrig haft dem i hænderne, men de er godt nok pæne…
Det der med at have briller er en ret dyr fornøjelse. Men det er også rart at have noget at skifte mellem, når nu de skal sidde på næsetippen konstant. I mine øjne skal stellene helst være så forskellige som muligt, og et af de stel, jeg er faldet for, er Black Lace fra Dolce&Gabbana.
Dufte er en accessory på lige fod med med mine briller, og jeg har næsten ligeså svært ved at undvære duftene, som jeg har ved at undvære brillerne. Derfor er der altid mindst en duft blandt mine ønsker.

Skønne produkter
Det er ualmindelig sjældent, jeg selv ønsker mig skønhedsprodukter, men når jeg gør, er det dem, som jeg selv køber igen og igen. Her er to klassikere, som jeg bruger i selskab med Braun Silk épil 9 Wet & Dry. Begge to forhindrer effektivt tendensen til indgroede hår og røde knopper. Samtidig er det selvfølgelig produkter jeg holder meget af. Karmameju Foxy Salt Body Scrub 01 dufter fantastisk og så er den fyldt med dejlig olie, så huden ikke er tør og ubehagelig efter behandlingen. Beauté Pacifique Enriched Moisturizing Body Lotion opfylder alle mine kriterier. Den er ikke fedtet, den trænger lynhurtigt ind, og så holder effekten.

Vinderen
Der skal naturligvis også findes en vinder af konkurrencen om min favorit gadget Braun Silk épil 9 Wet & Dry og gavekortet til en lækker behandling. Der var mange der havde lyst til at forkæle sig selv, så det håber jeg, at I bliver her i julen. Vinderen er trukket ved hjælp af Random.org, og det blev Melissa, der kommenterede som nummer 181 den 20. december 2015 klokken 19:41:

  • Jeg ville forære den til min søde veninde Elesse, som praktisk talt er som en søster.
    Vi bor begge langt væk fra vores familier (hendes dog på den anden side af jorden, mens mine “kun” er en del timer væk). Hun skal holde jul uden familien, da de ikke har mulighed for at komme. Så syntes helt klart at hun fortjener en ekstra julegave

Stort tillykke til Elesse med den søde veninde og til Melissa, som får æren af at give gaven videre.

Sponsoreret indlæg skrevet i samarbejde med Braun

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *